Volkswagen'im Nerede? Sipariş sürecinin adımları, mesajları ve yaklaşık süreleri?

tekrar tesekkur ederim, aklimda birde su soru var, 16' dover jant çokda şık bi tasarıma sahip değil 205/55/r16,  17'lik dijon 225/45/r17 var 570tl fark ile konfigratorde olusturunca, bunu bayide yapabiliyorlar mı yoksa fabrikadan mı oyle cikmasi gerekiyor? birde sizce ne kadar oynar bu yakitta yuzey genis yanak dar vs vs.

tekrar tesekkur ederim, aklimda birde su soru var, 16' dover jant çokda şık bi tasarıma sahip değil 205/55/r16,  17'lik dijon 225/45/r17 var 570tl fark ile konfigratorde olusturunca, bunu bayide yapabiliyorlar mı yoksa fabrikadan mı oyle cikmasi gerekiyor? birde sizce ne kadar oynar bu yakitta yuzey genis yanak dar vs vs.
Fabrikadan öyle gelmesi gerekir hocam. Ben cms jant aldım o yüzden :)

Yakıta 0,5 ila 1 litreye yakın etkisi olması mümkündür. Fakat etkisinin uzun süreli tüketim verilerinde olmadığına da şahit olduk

Burada detaylar mevcuttur Değerli Hocam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende bugün eski siparişimden vazgeçip başka bir aracı satın aldım.Ülkenin belirsizliği malesef karar vermemde biraz etkili oldu.Zaten dün akşam gelen yüzde 1.5luk zamda bunu kanıtlar cinsinden.Altur bayisinden yeni aracımı satın aldım.

2016 hıghlıne 1.4 manuel

-cam tavan

-18 durban jant

-u led farlar

-tungsten grisi

86.476 tl liste fiyatı

indirimle 81.600e geldi.Hediye olarakta egsoz nikelajı rica ettim kırmadılar sağolsunlar.Zamdan etkilenmedim dün aracı opsiyonlattığım için.Araç sipariş üzerine üretilmil alıcak kişi vazgeçince 2 gün önce bayilerine inmiş bende denk gelip almış oldum haftaiçi kısmetse teslim alacağım.Renk konusunda acaba mı diyordum ama yakından görünce beğendim içim ısındı durbanlarla.
Can Hocam, hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın GOLF'nüzü. İndirim ve hediye de güzelmiş. Teslim üretin ve sonraki ilk deneyimlemelerinizi aktarırsanız seviniriz.

Örneğin, 18" jantın std. donanımlı aracınıza olan olumlu ya da (umarım olmaz) olumsuz etkilerini öğrenmek isteriz.

Saygılar...

Can Hocam, hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın GOLF'nüzü. İndirim ve hediye de güzelmiş. Teslim üretin ve sonraki ilk deneyimlemelerinizi aktarırsanız seviniriz.

Örneğin, 18" jantın std. donanımlı aracınıza olan olumlu ya da (umarım olmaz) olumsuz etkilerini öğrenmek isteriz.

Saygılar...
Tabiki bilgi veririm aracımın ruhsatı çıktı çarşamba sabahı teslim alacağım hayırlısıyla bir aksilik çıkmazsa.Elimden geldiğince anladığım kadar araç hakkında yorumlarımı yapmaya çalışırım.

@HaKhocam bu aracı buldum en uygun ama hız sabitleme yok die içime sinmedi

vatandaş ulet led stop orj jant dsg renkli cam araç sipariş vermiş 

orjnal jant yerine sürüş komfort olsaydı bizim olacaktı ama nasip değilmiş ilgilenen olursa araç buakşam satılmamıştı kdz.EREĞLİ Yazıcıoğlunda...

tornadoyu beklemeye devam

image.jpeg

image.jpeg

@Semih Hocam, yukarıda okumuştum bu bilgiyi, beklemeye devam ediyorsun o halde. Yarın bir uğramayı düşünüyorum Alsancak VOSMER'e hem Golf Hakkı'nda stok bilgisi almak, hem de Yeni Tiguan'ı dokunarak incelemek için. Park pratikliği, tüketim, temizlik V.b. işletme giderlerinin, getirisinden yüksek olacağı düşüncesindeyim ama merak işte, bir incelemeden olmuyor. Bir bilgi lazımsa Golf ile ilgili, sorup soruşturur Sana dönerim istersen.

Saygılar...

@HaKzahmet olmazsa olur hocam

yarın son gün nede olsa iyi bi araç kaldıysa olur 

canlı desteğe sordum iyi bi araç bulamadılar nasip bakalım nolacak 

saygılar....

Moderatör tarafında düzenlendi:
@HaKzahmet olmazsa olur hocam

yarın son gün nede olsa iyi bi araç kaldıysa olur 

canlı desteğe sordum iyi bi araç bulamadılar nasip bakalım nolacak 

saygılar....
Fiyat listesindeki hangi fiyatlı golf ve olmazsa olmaz opsiyonlarınız?

@HaK hocam 1.2 manuel tercihim

uled ledstop 17" jant ışık ve sürüş konfor pak. Katlanır ayna olsada olur olmasada 

buraya kadar normalde renk konusu girince işin içine sıkıntı :) :) :)  

TORNADO :) :) :)  

saygılar hayırlı akşamlar....

Bu akşam aracını sorgulayan oldumu sitede hep bu yazıo fiyat güncellemesinden heralde..!!!

image.png

@Semih Sitede de mobil uygulamada da sıkıntı yok hocam.

Geri
Üst Alt