Semih
Üye
- İsim
- Semih
@knocknockiyi bari hocam bizde hazırlara bakacaz heralde sağa sola soruşturuyoruz bakalım hayırlısı inşaallah....
Bende bugün eski siparişimden vazgeçip başka bir aracı satın aldım.Ülkenin belirsizliği malesef karar vermemde biraz etkili oldu.Zaten dün akşam gelen yüzde 1.5luk zamda bunu kanıtlar cinsinden.Altur bayisinden yeni aracımı satın aldım.
2016 hıghlıne 1.4 manuel
-cam tavan
-18 durban jant
-u led farlar
-tungsten grisi
86.476 tl liste fiyatı
indirimle 81.600e geldi.Hediye olarakta egsoz nikelajı rica ettim kırmadılar sağolsunlar.Zamdan etkilenmedim dün aracı opsiyonlattığım için.Araç sipariş üzerine üretilmil alıcak kişi vazgeçince 2 gün önce bayilerine inmiş bende denk gelip almış oldum haftaiçi kısmetse teslim alacağım.Renk konusunda acaba mı diyordum ama yakından görünce beğendim içim ısındı durbanlarla.
teşekkür ederim size de kazasız belasız kullanmak nasip olsun.Hangi bayi acaba aldığınız il olarak yüzde 4,5 çok fazla bir indirim de değil İstanbul bayileri genelde yüzde 5'ten kapı açıyor zaten.Gerçi yüzde 3'ün üstüne çıkmayanları da duydum başka illerde.@driver_can Hayırlı olsun Allah kazasın belasız binmek nasip etsin. Bu belirsiz şartlarda ellerindeki araçları alarak yapılması gerekeni yaptığımızı sanıyorum
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın@driver_can Ankara Etimesgut bayii. Çoğu bayiyle konuştum aslında ama en çok burası yaptı.
Hayırlı olsun hocam, en çok istenen en güzel donanımlara sahipsiniz, can tavan en özeliTungsten gri Ic doseme krem
Isik gorus paketi
Surus konfor paketi
Panoramik cam tavan
1.2 TSI BMT 110ps Comfortline Manuel
St onceden siparis etmis en cok istenen ozellklere sahip diye bayide bulunmasi icin. Mayis sonunda turkiyeye gelecek ve yine mayis sonu teslim aracimi 70.000 tl ye aldim. Fiyat konusundaki dusuncelerinizi almak isiyorum.
Ayrica araca cam filmi, seramik kaplama, kaput koruma, koltuk koruma icin 1700tl fiyat aldim. Seramik kaplama hakkindaki fikirleriniz nelerdir? Cam filmini kesinlikle yaptiracagim ama digerleri dusunduruyor.
aracim ayin 1 inde volkswagenim nerede'den bakinca limana sevk ediliyor gozukmekteydi, halen orda gozukuyor. bu surec hakkinda tecrubeli olan arkadaslar ne kadar suerecek bu bekleyis [emoji4]