serviste güçlendirilmiş adında tüp yok hocam
Fiyat aldınız mı hocam peki?Yapıyorlar evet hocam. Sormuştum bende ama kendim yapmayı denedim. Başlarda iyiydi ama sonradan sanki verimsiz olmaya başldı. Galiba tekrar işlem yapmam gerekecek.
hocam milburg var ona da bakabilirsin. İngiltere menşeili. çok iyi bir marka. fiyat konusunda ben yardımcı olabilirim içiniz rahat olsun6500 olmuş truck point marka
her ay zam
Aracımı 120 bin bakımına verdiğimde temsilci bu tutarları söyledi. Ama aldığım cevapların tahmini tutarlar olduğunu düşünüyorum. İşçilik dahil midir yoksa sadece parça fiyatını mı tahmini söyledi bilemiyorum. Forumdan birisi faydalanıp paylaşırsa net şekilde öğrenmiş oluruz servisteki fiyatlar dışarıda yapılan işlemden çok daha ucuza gelebiliyor bazen. Zaman sıkıntım olduğu için üzerine düşüp detay öğrenemedim.Servis 7 bine mi yapıyor? O zaman nasil oluyor da disarida yan sanayi malzemeler ile yetkisiz dukkanlar 8.500 isteyebiliyor? 7 bin benim icin uygun. 6 taksit karttan çekerim mis gibi. Merdiven altında garantisiz sekilde 8,500 e yaptırmaktansa?
Ben de böyle bir izlenim aldım, yuvarlak tutar söyleyelim, arabayı da 3-4 gün yatırıcaz ki sonrası Allah Kerim gibi geldi. O sebeple malzemeyi servisten temin edip dışarıda işlem yaptırmayı düşünüyorum7-8 bin olayı, gel biz aracı aşağıya alalım parası.. sonrası osu busu eklenecektir.
Ben de böyle bir izlenim aldım, yuvarlak tutar söyleyelim, arabayı da 3-4 gün yatırıcaz ki sonrası Allah Kerim gibi geldi. O sebeple malzemeyi servisten temin edip dışarıda işlem yaptırmayı düşünüyorum
Diğer konuya bir kullanıcının haklı şikayetini paylaştım.Bir şikayete denk geldim. Böyle durumla karşılaşan mutlaka olmuştur. Ucu açık bir tamirat süreci yaşamış. Geçmiş olsun. (Video hızını 1.5 yaparak izlemenizi tavsiye ederim)
https://www.sikayetvar.com/volkswagen/volkswagen-canakkale-avek-servisinden-sikayetciyim-video