Golf 8 vites kolu arızası

Serkanbey

Yeni Üye
İsim
Serkan
Araç
Golf 8
Merhabalar . Vites kolu arızası yaşıyorum birden yandı.Anlık yakmış olabilir diye düşünüyorum çünkü sürekli yanmıyo arıza lambası kullanmayınca 4 5 saat yakıyo sonra kullandıktan sonra sönüyo daha önce yaşayan var mı önemli bi arıza mı süreçleri nelerdir? Bilen varsa bilgisini benimle paylaşırsa sevinirim . Araç daha 18 bin km de bu kmde midemi bulandırdı açıkcası bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Benimde tek cekingem bu durum. Suan ariza almiyorum ama hava sicakliklarindan kaynaklimi yoksa yaptigim isten kaynaklimi dahalik bilmiyorum.
Hocam ben hafta ici sabah 7 8 arasi calistirinca hatayi genelde aliyorum ama 2 haftasonu dikkat ettim ogle saatlwrinde calistirinca hata gelmiyor. Yani yeni yeni arabalarda bu durumun gozukmesi gercekten cok tuhaf...

Upvote 0
Merhaba, benim aracimda ayni arizayi verdi maalesef. Parca degisimi olmadan sorunu cozenler bilgi verirse cok sevinirim. 2000 km gecikmeli olsada tum bakimlari yetkili serviste yaptirmistim yinede iyi niyete girme sansi var midir?

Upvote 0
İzmirde 4.000 tl ye yaparim diyen ustalar var. Parca degisimi olmadan yapilan bu islem kalici bir cozum mu? Degilse bosuna yaptirmayalim.

Upvote 0

Geri
Üst Alt