2023 Rline aracımdaki IQ led farları satacağım bilginiz olsun. Farların camında kesinlikle sökme takma çatlak kırık yoktur. ayakları sağlam beyinleri üzerinde komple. isteyen benimle iletişime geçebilir. 05413859220

Jantlarıda bana sat:)

Sonunda yapacağım diyorsun bence rline bir araçta olması gerekiyor...

Son düzenleme:
2023 Rline aracımdaki IQ led farları satacağım bilginiz olsun. Farların camında kesinlikle sökme takma çatlak kırık yoktur. ayakları sağlam beyinleri üzerinde komple. isteyen benimle iletişime geçebilir. 05413859220
Selamlar, bugün ararım sizi. Ben talip olmak istiyorum... :)

Geliyorum diyorsun:) güzel hareketler... 👏

Şerit takip, Dynamic Light Assist için hangi ara ön camı değiştirdin abi, kaçırmışım o kısmı :D

Şerit ortalama yok di mi?

Kamera 3Q0 mı kullandılar?

şeridin ortasında gidiyorum ben 🤭

Kamera 5WA980653D ilk sayfayı güncelledim bütün parça numaralarını yazdım...

Son düzenleme:
şeridin ortasında gidiyorum ben 🤭

Kamera 5WA980653D ilk sayfayı güncelledim bütün parça numaralarını yazdım...
Eyvallah abi.

5Q0 diye de kamera oluyor , ona göre ne farklılığı var acaba, VW de de kamera çeşidi çok vallahi.

Peki sinyal verince asistanlı şerit değiştirme desteği var mı?

Eyvallah abi.

5Q0 diye de kamera oluyor , ona göre ne farklılığı var acaba, VW de de kamera çeşidi çok vallahi.

Peki sinyal verince asistanlı şerit değiştirme desteği var mı?

Önemli olan sonunda D harfi olmadı en son versiyonmuş ilker demişti...

Sinyal verince şerit değiştirmedi o varmı bizim golf8 lerde bilmiyorum diğer aracımda da o çalışmamıştı ama soracağım bir ara...

# metin bey ile görüştüm bugün 65 geçince dene dedi bakıcam #

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt