Önemli olan sonunda D harfi olmadı en son versiyonmuş ilker demişti...

Sinyal verince şerit değiştirmedi o varmı bizim golf8 lerde bilmiyorum diğer aracımda da o çalışmamıştı ama soracağım bir ara...
Formentor da varmış da golfü bende bilemiyorum.

şu an bu fotoğraftaki aracın arkasında çıkan sağ ve sol ok işareti yoksa asistanlı şerit değiştirme çalışmaz ve ayrıca araçta discovery pro ve navigasyon aktif değilse çok şeritli sürüşte açılmaz. Travel Assist sistemi sadece tek şerit üzerinde aktif olarak yola devam eder.

Ekli dosyalar

• 31hh3044.jpg
    31hh3044.jpg
    128.1 KB · Görüntüleme: 53
  • 31hhh304.jpg
    31hhh304.jpg
    124.8 KB · Görüntüleme: 52
şu an bu fotoğraftaki aracın arkasında çıkan sağ ve sol ok işareti yoksa asistanlı şerit değiştirme çalışmaz ve ayrıca araçta discovery pro ve navigasyon aktif değilse çok şeritli sürüşte açılmaz. Travel Assist sistemi sadece tek şerit üzerinde aktif olarak yola devam eder.

Bende sağ ve sol ok işareti yok ( hangi işlem ile geliyor) ve discovery pro da ( yaza bakacağız ) yok ozaman bu yüzden açılmadı enteresan oldu bu iş...

Son düzenleme:
yavuz hocama farları hayırlı olsun bugün teslim aldı montaj sonrası görüntüsünü alırız :)
Hasan Ali, gerek samimiyetin gerek yardımların için çok teşekkür ederim kardeşim. Far anahtarı için fiyat alacağım, hemen sonrasında Metin ile montajı bitireceğiz.(Kafası baya yoğundu adamın.)

Metin hocam hep senin yüzünden. Bir dünya masrafa soktun beni. :) Şaka bir yana iyi ki varsınız arkadaşlar. Far anahtarı sonrasında montaja gideceğim.

🧿 hayırlı olsun 🤭

Far anahtarı serviste var ( 7.bin ) ama mutlaka tavan yapmıştır aliexpresten alabilirsin ben daha önce almıştım...

VW Golf MK8 için otomatik far anahtarı denetleyicisi 5HG 941 193 C 5HG941193C 5HG941193B 5HG 941 193 B
https://a.aliexpress.com/_EuwmJdb

Son düzenleme:
Metin hocam senin ön farlara Metin hat çekti mi? Yoksa sadece kodlama ile mi çözdü. Bilgin var mı?

Metin hocam senin ön farlara Metin hat çekti mi? Yoksa sadece kodlama ile mi çözdü. Bilgin var mı?

Tabi ilave sağ ve sol fardan tesisat çekiliyor sonra xenon tip fara göre bağlantılar bcm de değişiyor yeni bir sisteme geçiyor sonra sistem kodlamaları ve mutlu son:)

ilave olarak sol arka lastiğin orada far seviye sensörü var mı ona bakman lazım eğer yok ise alman gerekecek...

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt