2020-2023 arası LG ünite mi oldu acaba?mib3 LG marka ünitelerin aktivasyonu yapabilirim 1500TL.
fakat üniteyi bana kargolamanız gerekmekte.
dediğim gibi sadece LG marka olmalı preh değil.
menü tuşuna uzun basarak LG mi Preh mi öğrenebilirsiniz.
dediğim gibi menü tuşuna uzun basın versiyon bilgisinin sonu L ile bitiyorsa LG P ile bitiyorsa Prehtir.2020-2023 arası LG ünite mi oldu acaba?
Tamam teşekkür ediyorum.dediğim gibi menü tuşuna uzun basın versiyon bilgisinin sonu L ile bitiyorsa LG P ile bitiyorsa Prehtir.
MOI3_ XX _ YY _R ZZZZ L gibi ise LG
Menü tuşuna basınca şu şekilde çıkıyor?mib3 LG marka ünitelerin aktivasyonu yapabilirim 1500TL.
yazılım güncelleme sürümlere basın çıkan ekran fotoğrafını atın hocam güncellemeyi başlata tıklayın açılır ekranMenü tuşuna basınca şu şekilde çıkıyor?
tıklayınca bir önceki gönderimimde ki 2. fotoğraf çıkıyor. Güncellemeyi başlat deyince multimedya da hata veya sıfırlanma gibi bir durum olmaz di mi?yazılım güncelleme sürümlere basın çıkan ekran fotoğrafını atın hocam güncellemeyi başlata tıklayın açılır ekran
olmaz hocam tıklayın uyarı mesajı o sonra sürüm bilgileri ekranı çıkacak korkmayın. güncelleme dosyaları olmadan zaten kendi kendini güncelleyemez.tıklayınca bir önceki gönderimimde ki 2. fotoğraf çıkıyor. Güncellemeyi başlat deyince multimedya da hata veya sıfırlanma gibi bir durum olmaz di mi?
Benim araçta ki sonu P ile bitiyor. Preh yani.mib3 LG marka ünitelerin aktivasyonu yapabilirim 1500TL.
@thelordof Merhaba. Kablosuz CarPlay oluyorBenim araçta ki sonu P ile bitiyor. Preh yani.
2023 Ekim ayı üretimli araç. Preh lere ilerde mi kablosuz destek gelir?
Bu LG ile Preh farkı ne oluyor ? Artısı eksisi@thelordof Merhaba. Kablosuz CarPlay oluyor
kullanıcı için bi artı eksi yok diyebiliriz sadece crackleme için preh daha zor şimdilik.Bu LG ile Preh farkı ne oluyor ? Artısı eksisi
Garantili araç da garantilik sıkıntı oluyor mudur, bir de sanırım bu işlemlerden sonra multimedya ya güncelleme yapılmaması şartı oluyor di mi?kullanıcı için bi artı eksi yok diyebiliriz sadece crackleme için preh daha zor şimdilik.
Hem LG, hemde prehde yapılan işlemler güncelleme yapılmasına engel değil, son versiyona istediğiniz zaman güncelleme yapabilirsiniz.Garantili araç da garantilik sıkıntı oluyor mudur, bir de sanırım bu işlemlerden sonra multimedya ya güncelleme yapılmaması şartı oluyor di mi?