Mib3 Ünite lere Kablosuz Carplay&Android Auto Gelmiş

Hocam preht de su an hiç bir işlem yapamazsın bende inan 27 unıte var depoda beklıyor lg olsaydı şu an hersey yapabılırdın bence biraz daha beklenecek
preh'te kablosuz carplay açılıyor diye biliyorum, ayni ünite ayni araba ayni model yılında gördüm, ama lisans gerektiren işlemler yapılamıyor evet.

moi3 preh 832c cihazım var. Başka bir sebeple cihaza sonradan gps anteni taktim şuan gps anteni var ve obdeleven ile kontrol ettiğimde anlık verileri alabiliyor. kablosuz carplay için uğraştığımda gerekli kodlamalardan sonra menüye wifi gelse bile aktif edemiyorum. kafama birkaç konu takıldı;

1- kodlamalarda eksik olabilir mi (anten için aktivasyon vb...), elinizde varsa paylaşabilir misiniz?
2- bahsettiğiniz anten wifi anteni olabilir mi?
3- Eğer wifi anteni ise, wifi antenini takmak için gps antenini çıkartmam gerekir çünkü tek giriş var, bu durumda da navigasyon aktifleştirildiyse navigasyon çalışmayacak?

Ben kodlama montaj malasef bilmiyorum

Moi3 L (LG) olan cihazlarda navigasyon, bileşen kaldırma ve kablosuz CarPlay, Moi3 P (PREH) olan ünitelerde sadece kablosuz CarPlay oluyor Şuan için.
anladım, preh cihazda kablosuz carplay anten işi için bilgi verebilir misiniz? bir önceki mesajda HONEY kullanıcı isimli arkadaşa sormuştum birkaç soru, konu hakkında bilginiz var mı sizin? teşekkürler…

anladım, preh cihazda kablosuz carplay anten işi için bilgi verebilir misiniz? bir önceki mesajda HONEY kullanıcı isimli arkadaşa sormuştum birkaç soru, konu hakkında bilginiz var mı sizin? teşekkürler…
Aracınızda gps anteni olması yeterli.

Moi3 L (LG) olan cihazlarda navigasyon, bileşen kaldırma ve kablosuz CarPlay, Moi3 P (PREH) olan ünitelerde sadece kablosuz CarPlay oluyor Şuan için.
Preh için de çalışmalar sürüyor diye duydum ama ne zaman sonuçlanır bilmiyorum.

Yeni üniteler vag grubunda geliyorken 2020 yılından itibaren üretilen cihazda hala tüm şeylerin kolay ve uygun açılamaması trajedi.

Kablosuz carplay android auto bir kaç yıl önce de bulunabilirdi. Sayılı kişinin/lerin keşfetmesine bakıyor sanırım Avrupa veya Türkiye .

Merhabalar,
Araçta MIB3 ünite olup olmadığı nasıl anlaşılır?
2023 Ateca aracım var. Multimedya ekranım da bu şekilde, fotoğraf ekledim.

Ekli dosyalar

• 9f1c0617-3f95-464a-b22d-c4089883e91c.jpeg
    9f1c0617-3f95-464a-b22d-c4089883e91c.jpeg
    229.4 KB · Görüntüleme: 31
@oyedikat aracınıza kablosuz carplay - android auto ve dahili navigasyon yapılabilir destekliyor

Merhabalar,
Araçta MIB3 ünite olup olmadığı nasıl anlaşılır?
2023 Ateca aracım var. Multimedya ekranım da bu şekilde, fotoğraf ekledim.
MIB3 LG 575035868E üniteye sahipsiniz. Kablosuz ve navigasyon aktivasyonu yapılabiliyor.
Preh için de çalışmalar sürüyor diye duydum ama ne zaman sonuçlanır bilmiyorum.

Yeni üniteler vag grubunda geliyorken 2020 yılından itibaren üretilen cihazda hala tüm şeylerin kolay ve uygun açılamaması trajedi.

Kablosuz carplay android auto bir kaç yıl önce de bulunabilirdi. Sayılı kişinin/lerin keşfetmesine bakıyor sanırım Avrupa veya Türkiye .
Preh ünitelere sadece istanbul içi navigasyon aktivasyonu yapmaya başladım.

MIB3 LG 575035868E üniteye sahipsiniz. Kablosuz ve navigasyon aktivasyonu yapılabiliyor.

Preh ünitelere sadece istanbul içi navigasyon aktivasyonu yapmaya başladım.
Kablosuz carplay için yönergeleri uyguladım ancak wlan aç ekranında kalıyor ve ilerleyemiyorum. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?

Kablosuz carplay için yönergeleri uyguladım ancak wlan aç ekranında kalıyor ve ilerleyemiyorum. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?
GPS antenini takın, wlan ve navigasyon kodlamalarını yapın. Kodlamadan sonra hemen veya araç ile 1-2 km sürüş sonrası wlan aktif olacaktır.

Geri
Üst Alt