Mib3 unite lazim olan varsa elimde mevcut
Crackli tak calistir
Kablosuz CarPlay @ Android auto
Navigasyon ( hayalete yansitir )
Hareket halinde video
Rakam verde Ağa soran olursa söylerim
Mib3 unite lazim olan varsa elimde mevcut
Crackli tak calistir
Hareket halinde video
Rakam verde Ağa soran olursa söylerim
Bu Mib3 lerin içerisinde fabrikasyon Wifi anteni oluyor mu yoksa sonradan mı taktırılıyor?Mib3 unite lazim olan varsa elimde mevcut
Crackli tak calistir
Hareket halinde video
Bu Mib3 lerin içerisinde fabrikasyon Wifi anteni oluyor mu yoksa sonradan mı taktırılıyor?
GPS anteni ilerde navigasyon açılması içinde extra uğraş gerekmeden kolaylık sağlıyor mu?Sonradan takilan gps anteni ile kablosuz carplay calisiyor aktif oluyor
Dahili wifi yok içinde
Navigasyon için mi ?Birde bunlar açılsa
Birleşen korumanın kaldırması cıhazlarda navigasyon aktıf zatenNavigasyon için mi ?
GPS anteni ilerde navigasyon açılması içinde extra uğraş gerekmeden kolaylık sağlıyor mu?
Tamam hocam.Benim sattigim cihazdan bahsediyorsak navigasyon acik aktif
Diger cihazlari bilemiyorum
Lisans parası vs gerekiyor mu?Birleşen korumanın kaldırması cıhazlarda navigasyon aktıf zaten
Bende aynı soruyu soruyorum zatenLisans parası vs gerekiyor mu?
moi3 preh 832c cihazım var. Başka bir sebeple cihaza sonradan gps anteni taktim şuan gps anteni var ve obdeleven ile kontrol ettiğimde anlık verileri alabiliyor. kablosuz carplay için uğraştığımda gerekli kodlamalardan sonra menüye wifi gelse bile aktif edemiyorum. kafama birkaç konu takıldı;Sonradan takilan gps anteni ile kablosuz carplay calisiyor aktif oluyor
Dahili wifi yok içinde