Mib3 Ünite lere Kablosuz Carplay&Android Auto Gelmiş

Hem LG, hemde prehde yapılan işlemler güncelleme yapılmasına engel değil, son versiyona istediğiniz zaman güncelleme yapabilirsiniz.

Başka yerden birkaç kişide işlem sonrası güncelleme yapılmamasını önermişti.

Bilgi için teşekkür ederim. İleri ki aylarda yaptırmayı düşünüyorum.

Başka yerden birkaç kişide işlem sonrası güncelleme yapılmamasını önermişti.

Bilgi için teşekkür ederim. İleri ki aylarda yaptırmayı düşünüyorum.
İşlemlerden sonra VW LG'de 0841 versiyona, Prehde de 0324 versiyona güncelleme yaptım. Her hangi bir problem yok. Sadece benim gibi merak edip LG ünitelere avrupa haritası yüklemek için navigasyon veritabanını silmeyin. Sildikten sonra vw maps sitesinde yayınlanan haritalar ile yükleme yapılamıyor. Geri yüklemek için çok uğraşırsınız :)

Son düzenleme:
golf 8 im olsa da günceleme yapsak mı yapmasakta mı saklasak diye derdimiz olsa

İşlemlerden sonra VW LG'de 0841 versiyona, Prehde de 0324 versiyona güncelleme yaptım. Her hangi bir problem yok. Sadece benim gibi merak edip LG ünitelere avrupa haritası yüklemek için navigasyon veritabanını silmeyin. Sildikten sonra vw maps sitesinde yayınlanan haritalar ile yükleme yapılamıyor. Geri yüklemek için çok uğraşırsınız :)
LG lerde navigasyon veri tabanı olduğu için navigasyonda lisans derdi olmadan açılabiliyor mu?

Preh de 0324 sürümden daha yenisi çıkmayacak mı, uzun süredir bu sürümde kaldı. Bir sorunu yok ama görsel yenilik vs yapılsa güzel olur.

LG lerde navigasyon veri tabanı olduğu için navigasyonda lisans derdi olmadan açılabiliyor mu?

Preh de 0324 sürümden daha yenisi çıkmayacak mı, uzun süredir bu sürümde kaldı. Bir sorunu yok ama görsel yenilik vs yapılsa güzel olur.
LG ve Preh ünitelerin içinde navigasyon veritabanı mevcut, ama navigasyonun aktif edilmesi gerekiyor. Şuan için sadece LG ünitelerde uygun fiyata yapılabiliyor. Prehlerde uygun fiyata bir çözüm şuan için yok.

Skoda ve avrupa vw ler için 0330 sürüm yayınlandı. Sadece bizim bölge için henüz yayınlanmadı. Güncelleme ile görselde her hangi bir değişiklik yok...

LG ve Preh ünitelerin içinde navigasyon veritabanı mevcut, ama navigasyonun aktif edilmesi gerekiyor. Şuan için sadece LG ünitelerde uygun fiyata yapılabiliyor. Prehlerde uygun fiyata bir çözüm şuan için yok.

Skoda ve avrupa vw ler için 0330 sürüm yayınlandı. Sadece bizim bölge için henüz yayınlanmadı. Güncelleme ile görselde her hangi bir değişiklik yok...
0330 güncelleme içeriği belli mi?

Suandaki sürümü 0306 ünitenin 0324 ü nerden insirio güncelliyebilirim yada kablosuz carplay olması için güncelemekmi gerekir

Suandaki sürümü 0306 ünitenin 0324 ü nerden insirio güncelliyebilirim yada kablosuz carplay olması için güncelemekmi gerekir
kablosuz carplay özelliği kodlama aktivasyon tarzı şekilde açıyorlar. Henüz yaptırmadım ama şu an için birçok yer 2500-3000 TL diyor

Kodlama ile epey ugrastım ama cozum alamadım bir türlü acaba güncellemekmi gerekiyor diye o yüzden sordum

2022-2023 modellerde WiFi anteni cihazın içerisinde oluyor mu?

Bazı yerler takılması zorunlu diyor bazı yerler de sizin ünite de veya o yıllarda var diyor.

Mib3 unite lazim olan varsa elimde mevcut :)

Crackli tak calistir

Kablosuz CarPlay @ Android auto
Navigasyon ( hayalete yansitir )
Hareket halinde video

Ekli dosyalar

• IMG_0301.jpeg
    IMG_0301.jpeg
    312.3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0298.jpeg
    IMG_0298.jpeg
    210.7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0300.jpeg
    IMG_0300.jpeg
    202.8 KB · Görüntüleme: 40
Mib3 unite lazim olan varsa elimde mevcut :)

Crackli tak calistir

Kablosuz CarPlay @ Android auto
Navigasyon ( hayalete yansitir )
Hareket halinde video
Mib3 üniteye lisans parası gerekmeden sadece yazılım kodlamayla navigasyon oluyor mu?

Geri
Üst Alt