Sarı sitede 10 15 binde advanced 1600 1700 e çok güzel a3 ler var golf artık bu paraları edecek araba değil artık 2200 falan nedir ya ben şahsen a3 e geçtim iyiki de geçmişim sarı sitede alışılmışın dışında golf a3 ten pahalı
Bugün yeni araç alacak olsam aklıma en çok yatan araç MK4 leon ama Golf8 ile aynı platform olduğu için aynı problemler onda da olur düşüncesi var. Bu yüzden bu yazılımsal problemler gözümü korkutuyorarkadaşım geçen aylarda rline tiguan aldı yeni kasa hatta benimde kafama yatmıştı şuan vazgeçtim yazılımsal çok sorun çıkmış geçen haftada kapılar kendi kendine açılmaya başlamış servise bıraktı...
yeni golfu alacaklarda bence beklemeli şuan kullandığımız kasanın ilk zamanları gibi sorunlar olacak muhtemelen...
Life ve impression dışında diğerleri zenginlerin cadde arabasından öteye gidemez fiyat performans olarakbu paralara değer mi değmez mi?
bence değmez
Bu fiyatlara alıcı bulabiliyorlar mı gerçekten? R line donanımında matrix farlar, büyük ekran, harman kardon gibi donanımlar standart olmalıydı. Ya kimse kusura bakmasın ama belki yeri burası değil 1800 e tesla model y varken bunların zerre mantığı kalmıyor bence.