Evet İstanbulİstanbuldamısın
Evet İstanbulİstanbuldamısın
Haber vericem hafta içi üstadımEvet İstanbul
Yokuş aşağı mıydıKıymetli forumdaşlar. Otopark çıkışında "hafif eğimli bir rampadan" çıkarken sanırım front assist devreye girdi ve beklemediğim bir anda el freni çekilmesi gibi bir ses ile beraber araç durdursu kendini. Ben görmediğim bir yere mi çarptım veya lastik mi patlattı diye düşünürken sonradan front assist olduğunu değerlendirdim. Bundan sonra front asist özelliğini kapalı olarak kullanacağım. Saygılarımla.
Yokuş aşağı mıydı
O zaman belki yukardaki duvara doğru baktığı için duvarı algılamış olabilir. Kapatmayın benceyokuş yukarı
İki aylık süreçte ikinci kez tekrar gerçekleşti. İzmir gibi kasis ve çukur dolu bir şehir içinde "front assist" bence fazla hocam.O zaman belki yukardaki duvara doğru baktığı için duvarı algılamış olabilir. Kapatmayın bence
İkincisi nerede olduİki aylık süreçte ikinci kez tekrar gerçekleşti. İzmir gibi kasis ve çukur dolu bir şehir içinde "front assist" bence fazla hocam.
Evet olabilirFront asisti kapatsanız dahi arabayı bir sonraki çalıstırmanızda tekrar otomatik devreye girer (aynı start-stop gibi)
Front asist 15-20 km hızlardan itibaren devreye giren sistem.
Sizi durduran manevra frenleme fonksiyonu.
Bunu park asistanları menüsünden kapatın. (Bunu full tamamen kapatabiliyorsunuz ertesi gün yine kapalı duruma almanıza gerek yok)
@ogzogz
Dardanel konserve de domuz eti varmış
Evet olabilir
Sondaki info için teşekkürler
Burda 30 da da devreye girer diyor 30 un altında girmez demiyor kiFront asist minimum 30 km/h hızlardaki sürüslerde devreye giriyor (15-20 demistim düzeltme
Manevra frenleme fonksiyonu 7km/h hızlardan düsük park manevralarında devreye girer
Buradan şunu anlıyoruz ki 7 ile 30 km/h arası hızlarda arabayı arabanın sahibi Kaptan pilot durduracak (uyumuyorsa)
Ekli dosyayı görüntüle 81517
Bilgiler için teşekkür ederim.Front asisti kapatsanız dahi arabayı bir sonraki çalıstırmanızda tekrar otomatik devreye girer (aynı start-stop gibi)
Front asist 15-20 km hızlardan itibaren devreye giren sistem.
Sizi durduran manevra frenleme fonksiyonu.
Bunu park asistanları menüsünden kapatın. (Bunu full tamamen kapatabiliyorsunuz ertesi gün yine kapalı duruma almanıza gerek yok)
@ogzogz
Dardanel konserve de domuz eti varmış
Yine farklı bir otopark rampasındaİkincisi nerede oldu
Tamam dediğimiz gibi ya duvarı algıladı ya da yakın olan çizme park manevrası yaptı. Arabada sorun yok yani kapamanız saçmaYine farklı bir otopark rampasında