Golf 8.5 Impression, Life, Style ve R-Line Donanım Özellikleri

Burda 30 da da devreye girer diyor 30 un altında girmez demiyor ki

30 un altındaki hızlar minimal takip masefesine uygun olan sürüslere zemin hazırlar . (Tampon tampona durkalk yogun trafik)

30 altında ki hızda front asist ZAAANKKK diye devreye girerse ???

Arkadan gelen bu sefer ZANNNKKK diye arkadan size tossslar !

Hesap kitap fizik matematik güvenlik hesaplamaları

Tamam dediğimiz gibi ya duvarı algıladı ya da yakın olan çizme park manevrası yaptı. Arabada sorun yok yani kapamanız saçma
Hocam, akan trafikte zanl diye böyle devreye girerse kazaya sebebiyet verir. Bir de rampa dediğim gibi hafif. daha derin çukurlara vs. devreye girer bu da beni rahatsız ediyor.

Hocam, akan trafikte zanl diye böyle devreye girerse kazaya sebebiyet verir. Bir de rampa dediğim gibi hafif. daha derin çukurlara vs. devreye girer bu da beni rahatsız ediyor.
Akan trafikte girmiyor böyle. Otoparkta olmuş otopark dar alan olduğu için olmuş düz yolda yaşayan yok bunu siz kaybedersiniz

Tekrar ediyorum

Bugün otoparktan cıkarken sizin aracı zankkk diye durdurduran sistem MANEVRA FRENLEME FONKİSONU

bunu media da park asistanları menüsünden kapatabilirsiniz . Tik isaretini kaldırın (bi daha da kendi kendine devreye girmez. (7 km/h altındaki hızlarda park ederken devreye giren bir sistemdir manevra frenleme fonksiyonu)

FRONT ASİST 30 ve daha yüksek hızlarda yolda giderken devreye girme özelligi olan sistem.

Aractaki bu özelligi kapatmayın (kapatmayı önermiyorum) zaten kapatsanızda aracı bir sonraki çalıstırmanızda tekrar otomatik devreye girer start stop özelligi gibi kökünden tümden kapatamazsınız)

Bugün kitapçıkta verilere bakarken farkettim aynı motor aynı sistem ama style pakette yakıt tüketimi fazla gözüküyor. Bunun sebebi nedir? 0.2 puan fark var

Ekli dosyalar

• IMG_20250121_215412.jpg
    IMG_20250121_215412.jpg
    62.3 KB · Görüntüleme: 3
Tekrar ediyorum

Bugün otoparktan cıkarken sizin aracı zankkk diye durdurduran sistem MANEVRA FRENLEME FONKİSONU

bunu media da park asistanları menüsünden kapatabilirsiniz . Tik isaretini kaldırın (bi daha da kendi kendine devreye girmez. (7 km/h altındaki hızlarda park ederken devreye giren bir sistemdir manevra frenleme fonksiyonu)

FRONT ASİST 30 ve daha yüksek hızlarda yolda giderken devreye girme özelligi olan sistem.

Aractaki bu özelligi kapatmayın (kapatmayı önermiyorum) zaten kapatsanızda aracı bir sonraki çalıstırmanızda tekrar otomatik devreye girer start stop özelligi gibi kökünden tümden kapatamazsınız)
Dediğiniz gibi yaptım. Teşekkürler.

Bugün kitapçıkta verilere bakarken farkettim aynı motor aynı sistem ama style pakette yakıt tüketimi fazla gözüküyor. Bunun sebebi nedir? 0.2 puan fark var
Lastik ebat farkı olabilir. Emin değilim.

Ya da ekstra donanımlar tüketime etki ediyor olabilir.

Bir de ağırlık eşit görünüyor ancak aynı ağırlıkta olmayabilir.

Lastik hepsinde aynı değil mi

Lastik hepsinde aynı değil mi
Biri life biri style. Style 17 inç 225 taban, life 16 inç 205 taban..

Geri