Sok tak seklinde mi hocam herhabgi bir yazilim gerekmiyor degil mi ?
LEd ampuller mercekli farlara takılmazsa karşıdan geleni feci şekilde etkiliyor özellikle tofaşlarda kullananlar felaket .Selamlar, Golf 8'lerde taiwan stopları uzun zamandır görüyoruz ancak ön farlar da yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başlamış.
https://www.alibaba.com/product-detail/Upgrade-to-U-style-DRL-full_1601197744354.html
Özellikle kötü koşul farı olmayan Life ve Impression modeller için anladığım kadarıyla hem soket sokete uyumlu hem de farlar açılınca ikisi birden yanıyor.
Aynı zamanda kayar sinyal de mevcut. Ürünün videosunu izleyebilirsiniz.
Söktak hocam herhangi bir kodlama yapılmadı 2021 model ımpression ağustos üretim araçta. Beyinler vs üstünde geldiğinden direk uyum sağladı
Görsel varsa paylaşabilir misiniz
Arkadaşım kayan dedi ancak ben değildi diye hatırlıyorum şuan araçtaki r bodykiti farları ve magnetti marelli iqled stopları çıkarttı aracı satıyor . Farlar satılık bilginize görselleri mevcutKayar sinyal mevcut sanırım değil mi? Bir de uzunlar, kısalar, gündüz led farlarının performansı orijinale kıyasla nasıl?
Ben farklılık görmedim video bulabilirsem atıcamAydınlatma performansı nasil hocam öncekine göre
Görselleri paylaşabilirsen farlara talip olabildirimArkadaşım kayan dedi ancak ben değildi diye hatırlıyorum şuan araçtaki r bodykiti farları ve magnetti marelli iqled stopları çıkarttı aracı satıyor . Farlar satılık bilginize görselleri mevcut
Herhangi bir kırık çizik problem yoktur.Görselleri paylaşabilirsen farlara talip olabildirim
Çalışır şekildeyken fotoğraf veya video var mı?
Çalışır şekildeyken fotoğraf veya video var mı?