Golf 8 mercek far uzakdoğu

En uygun farı nereden temin edebilirim sahibindende 22 23 bandı.
arac 2021 impression

selam arkdaşlar ben de yeni farlar arıyorum gece aydınlatması zayıf hatta osramın bundan 2-3 sene önce çıkartığı mercekli far var ancak çok pahallı olduğu için vazgeçtim.
Keşke ledleri mercekli yapsalar diye düşünüyordum ki bir türk firmasına denk geldim.siteden ürünleri inceleyebilrsiniz adamlar yapmışlar ben almayı düşnüyorum sizlerin de yorumlarını merak ediyorum sevgiler
https://femex.com.tr/gt-nano-execut...clusive-mini-bi-led-csp-lextar-chips-50w.html

selam arkdaşlar ben de yeni farlar arıyorum gece aydınlatması zayıf hatta osramın bundan 2-3 sene önce çıkartığı mercekli far var ancak çok pahallı olduğu için vazgeçtim.
Keşke ledleri mercekli yapsalar diye düşünüyordum ki bir türk firmasına denk geldim.siteden ürünleri inceleyebilrsiniz adamlar yapmışlar ben almayı düşnüyorum sizlerin de yorumlarını merak ediyorum sevgiler.reklam değildir :)
https://femex.com.tr/gt-nano-execut...clusive-mini-bi-led-csp-lextar-chips-50w.html

Arkadaşlar merhaba, sizler için kendimi feda ederek yeni gelen aftermarket IQ farları denedim. Öncelikle söylemeliyim ki ürün kalitesi beklenilenin üzerinde. Kayar sinyalli ve çift mercekli. İkinci mercek farlarla birlikte yanıyor ve sadece görünüm amaçlı bulunuyor. Sıradan ledlerden sonra ışığın bir çizgisi oluştu ve kesinlikle aydınlatma performansı iyileşti. Eksi yanlar olarak bir tarafı sıfıra sıfır oturtamadık. Kalıptan dolayı olabilir birkaç mm tampon öpüşme yeri açıldı. Akü çok zayıflamıştı ve gündüz farları pırpır yapmaya başladı. Marş basınca düzeldi. Son olarak far seviye motoru bulunmuyor. Ben fast tuning garage'dan 3 taksit olarak aldım.IMG_7145.jpg

Arkadaşlar merhaba, sizler için kendimi feda ederek yeni gelen aftermarket IQ farları denedim. Öncelikle söylemeliyim ki ürün kalitesi beklenilenin üzerinde. Kayar sinyalli ve çift mercekli. İkinci mercek farlarla birlikte yanıyor ve sadece görünüm amaçlı bulunuyor. Sıradan ledlerden sonra ışığın bir çizgisi oluştu ve kesinlikle aydınlatma performansı iyileşti. Eksi yanlar olarak bir tarafı sıfıra sıfır oturtamadık. Kalıptan dolayı olabilir birkaç mm tampon öpüşme yeri açıldı. Akü çok zayıflamıştı ve gündüz farları pırpır yapmaya başladı. Marş basınca düzeldi. Son olarak far seviye motoru bulunmuyor. Ben fast tuning garage'dan 3 taksit olarak aldım.Ekli dosyayı görüntüle 79028
Hocam goruntu cok guzel gozukuyor. Bende bunu ariyordum kullanan birisinden, yorumlarınız degerliydi. Kaca mál oldu size ?

Hocam goruntu cok guzel gozukuyor. Bende bunu ariyordum kullanan birisinden, yorumlarınız degerliydi. Kaca mál oldu size ?

Ürün bu hocam, kendileri doğrudan ithal ettiklerini söylüyorlar. Nakit öderseniz bir miktar ikramları oluyor. İlk gelen çalışmayan partiyi de incelemiştim. Bu ürün bariz ondan kaliteli ve maalesef daha pahalı. Merak edenler için SY marka.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, sizler için kendimi feda ederek yeni gelen aftermarket IQ farları denedim. Öncelikle söylemeliyim ki ürün kalitesi beklenilenin üzerinde. Kayar sinyalli ve çift mercekli. İkinci mercek farlarla birlikte yanıyor ve sadece görünüm amaçlı bulunuyor. Sıradan ledlerden sonra ışığın bir çizgisi oluştu ve kesinlikle aydınlatma performansı iyileşti. Eksi yanlar olarak bir tarafı sıfıra sıfır oturtamadık. Kalıptan dolayı olabilir birkaç mm tampon öpüşme yeri açıldı. Akü çok zayıflamıştı ve gündüz farları pırpır yapmaya başladı. Marş basınca düzeldi. Son olarak far seviye motoru bulunmuyor. Ben fast tuning garage'dan 3 taksit olarak aldımeEkli dosyayı görüntüle 79028

Hayırlı uğurlu olsun hocam

Bu farları taktığımız araç 2021 impression'du. Bizim araçta sorunsuz çalışmaktaydı satış sebebiyle aracı komple orijinale dönerken farları da söktük ilana koydum hatta buradan da koydum diye hatırlıyorum. Bu arada ürün son gelen ürünlerden eski çentik ledi olmayandan değil.

Biz söktük antalyadan bir arkadaşa yolladık burdan. Antalyada farı satın alan arkadaş farın sürekli aküden çektiğini ve bir süre sonra aküyü bitirdiğini söyledi. Kontak kapalıyken dahi aküden çektiği için aküyü boşaltmış ve farların soketlerini sökmesi gerektiğini belirtti. Biz yaşamadık bu akü sorununu ama facebook gruplarında birkaç kere denk geldim aküden çektiğine dair siz de parkların pır pır ettiğini söylediğinizde işkillendim. Sorun hala devam etmekte mi yoksa bir anlık bir şey miydi ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-10-29 at 15.35.19.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-29 at 15.35.19.jpeg
    90.6 KB · Görüntüleme: 20
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı uğurlu olsun hocam

Bu farlar eski sponsor firma tarafından hediye olarak arkadaşıma geldi taktığımız araç 2021 impression'du. Bizim araçta sorunsuz çalışmaktaydı satış sebebiyle aracı komple orijinale dönerken farları da söktük ilana koydum hatta buradan da koydum diye hatırlıyorum. Bu arada ürün son gelen ürünlerden eski çentik ledi olmayandan değil.

Biz söktük antalyadan bir arkadaşa yolladık burdan. Antalyada farı satın alan arkadaş farın sürekli aküden çektiğini ve bir süre sonra aküyü bitirdiğini söyledi. Kontak kapalıyken dahi aküden çektiği için aküyü boşaltmış ve farların soketlerini sökmesi gerektiğini belirtti. Biz yaşamadık bu akü sorununu ama facebook gruplarında birkaç kere denk geldim aküden çektiğine dair siz de parkların pır pır ettiğini söylediğinizde işkillendim. Sorun hala devam etmekte mi yoksa bir anlık bir şey miydi ?
Teşekkür ederim. Montaj yaparken araç uzun süre kapı ve kontak açık bekledi. Sonrasında da 12v aküsü zayıf uyarısı verdi. Marş bastıktan sonra pırpır geçti ve birdaha olmadı.

Satın aldığım yer de farların aküyü yediğine dair birkaç müşteriden şikayet aldığını fakat onlarda ledli panjurun doğrudan kontak elektriğinden alındığı için olduğunu ve onu sökünce problem yaşamadıklarını belirtti. Umarım ben karşılaşmam. Aracım 23 model.

Arkadaşlar merhaba, sizler için kendimi feda ederek yeni gelen aftermarket IQ farları denedim. Öncelikle söylemeliyim ki ürün kalitesi beklenilenin üzerinde. Kayar sinyalli ve çift mercekli. İkinci mercek farlarla birlikte yanıyor ve sadece görünüm amaçlı bulunuyor. Sıradan ledlerden sonra ışığın bir çizgisi oluştu ve kesinlikle aydınlatma performansı iyileşti. Eksi yanlar olarak bir tarafı sıfıra sıfır oturtamadık. Kalıptan dolayı olabilir birkaç mm tampon öpüşme yeri açıldı. Akü çok zayıflamıştı ve gündüz farları pırpır yapmaya başladı. Marş basınca düzeldi. Son olarak far seviye motoru bulunmuyor. Ben fast tuning garage'dan 3 taksit olarak aldım.Ekli dosyayı görüntüle 79028
Hayırlı olsun. Gündüz resmi var mı oturmayan yerle ilgili merak ettim

Teşekkür ederim. Montaj yaparken araç uzun süre kapı ve kontak açık bekledi. Sonrasında da 12v aküsü zayıf uyarısı verdi. Marş bastıktan sonra pırpır geçti ve birdaha olmadı.

Satın aldığım yer de farların aküyü yediğine dair birkaç müşteriden şikayet aldığını fakat onlarda ledli panjurun doğrudan kontak elektriğinden alındığı için olduğunu ve onu sökünce problem yaşamadıklarını belirtti. Umarım ben karşılaşmam. Aracım 23 model.
ledli panjur doğrudan kontrol elektriğnden alındı derken tam ne demek istediniz hocam. sizin aracınızda da ledli panjur gözüküyor

ledli panjur doğrudan kontrol elektriğnden alındı derken tam ne demek istediniz hocam. sizin aracınızda da ledli panjur gözüküyor
Benim aracımda ledli panjur bcm'den çekildikten sonra kodlanarak montajlandı. Bahsettiğim arkadaşın panjuru doğrudan kontağa bağlanmış.

@tevfik_10 gündüz resmini ekleyeceğim.

Benim aracımda ledli panjur bcm'den çekildikten sonra kodlanarak montajlandı. Bahsettiğim arkadaşın panjuru doğrudan kontağa bağlanmış.

@tevfik_10 gündüz resmini ekleyeceğim.
Benim 2 ımpressionda da kontaktan çekildi hocam 3 sene iki araçta da aküden kaynaklı bir problem yaşanmadı. Ama en doğru montaj şekli sizin bahsettiğiniz gibi bcm'den hat çekilip kodlanması. Çünkü aracı stop ettikten sonra 3 dakika kadar panjur/sis yanıyordu çok çirkin geliyordu gözüme

Benim 2 ımpressionda da kontaktan çekildi hocam 3 sene iki araçta da aküden kaynaklı bir problem yaşanmadı. Ama en doğru montaj şekli sizin bahsettiğiniz gibi bcm'den hat çekilip kodlanması. Çünkü aracı stop ettikten sonra 3 dakika kadar panjur/sis yanıyordu çok çirkin geliyordu gözüme
Bugün arabayı çalıştırdım ve 12v aküsü zayıf dedi🙂

Geri
Üst Alt