Golf 8 mercek far uzakdoğu

Bugün arabayı çalıştırdım ve 12v aküsü zayıf dedi🙂
Bunu kastetmiştim hocam...

Satın aldığınız yer yok panjur bağlantısı şu bu diyerekten sorunu başka bir kanala yönlendirmek için zemin hazırlamış. Bi grup dönüşümlü mk8 var çevremde hiçbiri akü problemi yaşamadı ki hepimizin de tesisatı aynı şekilde kontaktan çekildi üründe bir problem var demek yerine panjura kontağa bahane bulmak saçma geldi..

Bu arada ürünün arkasında duracaklarını hiç sanmıyorum içinizi bununla karartmak istemem ama şunu söyleyebilirim çözümü var işinin ehli bildiğiniz bir elektrikçiye gidin eğer bir çözüm sağlanamazsa özelden iletişime geçin yardımcı olmaya çalışırım

Bunu kastetmiştim hocam...

Satın aldığınız yer yok panjur bağlantısı şu bu diyerekten sorunu başka bir kanala yönlendirmek için zemin hazırlamış. Bi grup dönüşümlü mk8 var çevremde hiçbiri akü problemi yaşamadı ki hepimizin de tesisatı aynı şekilde kontaktan çekildi üründe bir problem var demek yerine panjura kontağa bahane bulmak saçma geldi..

Bu arada ürünün arkasında duracaklarını hiç sanmıyorum içinizi bununla karartmak istemem ama şunu söyleyebilirim çözümü var işinin ehli bildiğiniz bir elektrikçiye gidin eğer bir çözüm sağlanamazsa özelden iletişime geçin yardımcı olmaya çalışırım
Merhabalar ben sorunu elektrikçimde bir türlü çözemedim özelden de yazamadım araştırırken denk geldim mesajınıza çözümü varmı acaba?

Merhabalar ben sorunu elektrikçimde bir türlü çözemedim özelden de yazamadım araştırırken denk geldim mesajınıza çözümü varmı acaba?

Farlara farklı bir yerden hat çekilmiş elektriği farklı bir yerden almışlar. Elektriksel işlerle bilgim olmadığından işlemi net olarak anlamadım ama sorun %100 çözülmüş

Bugün aracı çalıştırmak istediğimde marş almadı 🙂 Takviye yapıp çalıştırdım ve daha sonrasında farların sigortasına voltage drop test yaptığımda kapalıyken neredeyse hiç akım çekmediğini gözlemledim. Dolayısıyla iki ihtimal var.
1) Akü gerçekten zayıfladı
2) Farlar başka sistemlerin uykuya geçmesini engelliyor

Şimdi farların soketlerini söktüm. Sabah kesin sonuç belli olur. İşin uzmanları da yorum yaparsa sevinirim.

Bugün aracı çalıştırmak istediğimde marş almadı 🙂 Takviye yapıp çalıştırdım ve daha sonrasında farların sigortasına voltage drop test yaptığımda kapalıyken neredeyse hiç akım çekmediğini gözlemledim. Dolayısıyla iki ihtimal var.
1) Akü gerçekten zayıfladı
2) Farlar başka sistemlerin uykuya geçmesini engelliyor

Şimdi farların soketlerini söktüm. Sabah kesin sonuç belli olur. İşin uzmanları da yorum yaparsa sevinirim.
Hocam taktırdığınız esnafla iletişime geçin en temiz çözüm yoksa başınızı ağrıtacak akü konusu.Elektrik akımı konusunu çözemiyorsa iadeyi kabul etsin. Zaten sattığı fiyatın hafif üstüne orijinal takım alınabiliyor (Led performance/Mercekli) yükseklik sensörü vs devreye girdiğinde maliyeti artıyor Ancak orijinale geçmek en temiz çözüm.

Araç kapatılsa bile farlar enerji akımına devam ediyor farklı bir yerden elektrik hattı çekilmesi gerek. Ayrıca bu farla birlikte soket vermeleri gerekiyordu verilmedi mi ? Benim Antalya’ya yolladığım far takımını ek soketle birlikte yolladım muhtemelen o soketlere hat çekildi.

Soketin görseli : 648D47CC-3CF7-4B25-8CD4-18B73C5D838E.jpeg

Farlar ile birlikte soket verilmedi. Daha doğrusu sıfır kutusundan açtık ama soket dikkatimi çekmedi. Benim için konunun ilginçleştiği nokta farların kapalıyken akım çekmemesi fakat bir şekilde tüketime sebep olması. Neredeyse bitmiş aküyle yarım saat tur attığımda akü voltajı 13.40 gösterirken sabahında 11.8 olmuş ve yine zor çalıştı. Araç kamerasını da çıkardım şimdi. Farlar problemlidir ayrı fakat ben yine de akünün zayıfladığı ihtimali üzerinde de duracağım. Emsal rakamlara eğer led performans bulunuyorsa aslında hiç bulaşmamak en garanti yol.

Benim aracımda ledli panjur bcm'den çekildikten sonra kodlanarak montajlandı. Bahsettiğim arkadaşın panjuru doğrudan kontağa bağlanmış.

@tevfik_10 gündüz resmini ekleyeceğim.
bcd den çekilen panjur hic problem yarattı mı memnun musunuz hocam

Merhaba tekrardan, son durumda farları iade ettik. Satıcı kabul etti ve sorunsuz geri aldı. Hem görünüm olarak hem de aydınlatma performansı olarak çok beğenmeme rağmen istemeyerek geri verdim.

Geri
Üst Alt