GOLF4242
Yeni Üye
Aramıza hoş geldin hocam Allah kaza bela vermesin.Sizin de yorumlarınız ışığında 2024 impression alma kararı verdim, 1346’da anlaştık kapora verdim p.tesi araç teslim edilecek. Çok teşekkür ederim.
Aramıza hoş geldin hocam Allah kaza bela vermesin.Sizin de yorumlarınız ışığında 2024 impression alma kararı verdim, 1346’da anlaştık kapora verdim p.tesi araç teslim edilecek. Çok teşekkür ederim.
Beyazne renk aldınız
Tank gibi araba aldınız hocam. Clio, Egea parasına hakiki alman üretimi GolfSizin de yorumlarınız ışığında 2024 impression alma kararı verdim, 1346’da anlaştık kapora verdim p.tesi araç teslim edilecek. Çok teşekkür ederim.
Merhaba8 ile 8.5 arasında hava yastığı ve hoparlör farkı yok biliyorum. Viraj kabiliyeti konusunda değişenler hakkında bilgi verebilir misiniz?
Multimedya Ekrani ile ön cam arasında ki boşlukta.Bu bass hoparlör nerede
Bu enteresan bir detaymış, benim aracım 10/22 girişli. OBD11'da hatta 23 model görünüyor. Bu bahsi geçen hava yastıklarının mevcudiyeti dışarıdan belli oluyor mu?Merhaba
Golf 8 lerde 2022 in yarısı ve onun öncesinde ki araçlar da şoför ve ön yolcu arasında ki merkezi hava yastığı maalesef bulunmamakta. Benim golf 8 aracım 2022 modeldi fakat kendi şasi numarasıyla sorgulamadan merkez hava olmadığını gördüm. Arkadaşın baktığı 2021 model oldugu için olması imkansız. Euro ncap testlerinde golf 8 in 2019 ve 2022 de ayrı ayrı teste sokulmasinin sebebi budur. 2023 ve sonrasında ise mevcut. Golf 8 ve 8.5 resmi broşürlerinden bir kesit koydum.
Hoparlör +1 merkezi bas hoparlör var. Oldukça işe yarıyor.
Viraj konusunda tamamen kendi sürüş deneyimlerimle elde ettiğim fikir diyebilirim. Golf 8 de virajda yatma hissi oluyor. Golf 8.5 da ise o his yok.
Şoför koltuğunun sağ tarafında AİRBAG yazısi olması gerekiyor.Bu enteresan bir detaymış, benim aracım 10/22 girişli. OBD11'da hatta 23 model görünüyor. Bu bahsi geçen hava yastıklarının mevcudiyeti dışarıdan belli oluyor mu?
center hoparlör olabilir mi ordakiMultimedya Ekrani ile ön cam arasında ki boşlukta.
Tşk ederim. Airbag olayını bilmiyordum. Bendeki 8 2023 mayis üretimiydi.Merhaba
Golf 8 lerde 2022 in yarısı ve onun öncesinde ki araçlar da şoför ve ön yolcu arasında ki merkezi hava yastığı maalesef bulunmamakta. Benim golf 8 aracım 2022 modeldi fakat kendi şasi numarasıyla sorgulamadan merkez hava olmadığını gördüm. Arkadaşın baktığı 2021 model oldugu için olması imkansız. Euro ncap testlerinde golf 8 in 2019 ve 2022 de ayrı ayrı teste sokulmasinin sebebi budur. 2023 ve sonrasında ise mevcut. Golf 8 ve 8.5 resmi broşürlerinden bir kesit koydum.
Viraj konusunda tamamen kendi sürüş deneyimlerimle elde ettiğim fikir diyebilirim. Golf 8 de virajda yatma hissi oluyor. Golf 8.5 da ise o his yok.
Tamamdir, hic farketmemisim. Airbag yaziyor. Benim aracimda varmis. Tesekkurler bilgi icin.Şoför koltuğunun sağ tarafında AİRBAG yazısi olması gerekiyor.
2023 golflerde orta kolçak deri acaba deri olanlarda mı airbag var. benim aracım 2021 11. ay üretimi ama şaseye göre 2022 orta kolçak kumaş. life paketMerhaba
tam neresinde foto atar mısınız ve öndeki kolçağınız deri mi kumaş mıTamamdir, hic farketmemisim. Airbag yaziyor. Benim aracimda varmis. Tesekkurler bilgi icin.