Oswinaldo
Üye
Şoför koltuğunun sağ yanında bir etiket var airbag yazısı ile. Benim orta kolçağım deri.tam neresinde foto atar mısınız ve öndeki kolçağınız deri mi kumaş mı
Şoför koltuğunun sağ yanında bir etiket var airbag yazısı ile. Benim orta kolçağım deri.tam neresinde foto atar mısınız ve öndeki kolçağınız deri mi kumaş mı
işin garip kısmı ilk golf 8 in daha yüksek rating alması. acaba test normları mı değiştiMerhaba
Golf 8 lerde 2022 in yarısı ve onun öncesinde ki araçlar da şoför ve ön yolcu arasında ki merkezi hava yastığı maalesef bulunmamakta. Benim golf 8 aracım 2022 modeldi fakat kendi şasi numarasıyla sorgulamadan merkez hava olmadığını gördüm. Arkadaşın baktığı 2021 model oldugu için olması imkansız. Euro ncap testlerinde golf 8 in 2019 ve 2022 de ayrı ayrı teste sokulmasinin sebebi budur. 2023 ve sonrasında ise mevcut. Golf 8 ve 8.5 resmi broşürlerinden bir kesit koydum.
Hoparlör +1 merkezi bas hoparlör var. Oldukça işe yarıyor.
Viraj konusunda tamamen kendi sürüş deneyimlerimle elde ettiğim fikir diyebilirim. Golf 8 de virajda yatma hissi oluyor. Golf 8.5 da ise o his yok.
evet muhtemelen dediğim gibi kumaş kolçalarda airbag yok, deri kolçaklarda airbag varŞoför koltuğunun sağ yanında bir etiket var airbag yazısı ile. Benim orta kolçağım deri.
2022 model golf 8 airbag yazısı yok ve kolçak kumaş benimde.evet muhtemelen dediğim gibi kumaş kolçalarda airbag yok, deri kolçaklarda airbag var
şase no 10. harfin ne N mi P mi ve biliyorsan üretim tarihin ne2022 model golf 8 airbag yazısı yok ve kolçak kumaş benimde.
Evet kolcak deri ve tam sagda bu etiketişin garip kısmı ilk golf 8 in daha yüksek rating alması. acaba test normları mı değişti
Ekli dosyayı görüntüle 78672
Bende tam olarak onu diyecektim8 ile 8.5 arasında hava yastığı ve hoparlör farkı yok biliyorum. Viraj kabiliyeti konusunda değişenler hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir de şöyle bir gerçek var 2. el’ e ilan manuel olarak o fiyatlara sonradan ilan girdiğiniz de o fiyatlarda talep olmuyor. Otomatik istiyor herkes.Bende tam olarak onu diyecektim
Aracta ön takım 8 ve 8.5 116 hp de mc person arkalar 2 sindede torsyon sadece multimedya büyük ve güvenlik asistanları var okadar
1.0 golf 0-100 10.2 sn son hız 202 km/h
1.5 golf 0-100 9.9 sn son hız 203 km/h
Bende golf 8 kullanıcısıyım 2022 model 1 bin e satıp 1.350te 8.5 alacaktım 350 binlik bir fark göremedim 1. Tsi ile 1.5 tsi arasında motor farklı max 150 bin. Bence manuel araca suan 1.250 den satıs yapılması lazımdı . Aracı bu sekilde fazla satıs gerceklestiremeyecek maleesef
ben sizin düşüncenize katılmıyorum 2023 temmuzda 1080 e aldığım golf 8 manuel vitesi 1150 ye 2024 temmuzda sattım 2 günde sattım bu arada golf c segmentinin padişahıdır her zaman gideri var iyi mal kapıda durmaz manuel otomatik farketmezBen de sizin gibi düşünüyorum. Bir de şöyle bir gerçek var 2. el’ e ilan manuel olarak o fiyatlara sonradan ilan girdiğiniz de o fiyatlarda talep olmuyor. Otomatik istiyor herkes.
golf 8 manuel 1 sene kullandım son hız 217 km denedim fotosu varBende tam olarak onu diyecektim
Aracta ön takım 8 ve 8.5 116 hp de mc person arkalar 2 sindede torsyon sadece multimedya büyük ve güvenlik asistanları var okadar
1.0 golf 0-100 10.2 sn son hız 202 km/h
1.5 golf 0-100 9.9 sn son hız 203 km/h
Bende golf 8 kullanıcısıyım 2022 model 1 bin e satıp 1.350te 8.5 alacaktım 350 binlik bir fark göremedim 1. Tsi ile 1.5 tsi arasında motor farklı max 150 bin. Bence manuel araca suan 1.250 den satıs yapılması lazımdı . Aracı bu sekilde fazla satıs gerceklestiremeyecek maleesef
1000 devir gibi inleme sesi var mı özellikle vites düşürünce?Imression 8.5 aldim 1.5 116 hp manueli fena keyifli cok cok memnunum araba kayiyor performansida harika ekrani konforu beni mutlu etti
Seneye 0 km si indirimli 1.500.000 den aşağı olmaz.Eğer bütçe müsaitse kesinlikle 8.5.
@zafer_coban dostumun dediğine bir miktar katılıyorum kur eğer sabit kalırsa yıl sonu kampanyalarla 1.300.000 lere kadar gerilemesi söz konusu.
Bayiiden 1.360.000 fiyat alınmışken, sahibindende 1.5 tsi impression ilanları arasında 1.265.000 e ve 1.300.000e ilan var düşünüp değerlendirebilir.
aradaki 200.000tl= 45.000 km fark, 1.0 dan 1.5 motora geçiş , belli başlı donanım farkları ve 3 yaş . 1.0 Impressionun hacimden ve kilometresinden dolayı ileriki süreçte satışının güçleşeceğini de hesaba katarsak aradaki 200.000tl'nin fazlası çıkmış durumda
Ekli dosyayı görüntüle 78574
217 son hız nasıl yaptınız ?golf 8 manuel 1 sene kullandım son hız 217 km denedim fotosu var
golf 8,5 var henüz deneyemedim son hızını
1.0 motora göre kupaya titreşim vermemesi en güzel hediye zaten cincik gibi çalışıyo
bu arada13 fark var golf 8 ile 8,5 arasında
aşağıdaki farklar gözardı edilemez 150 bin tl'ye bu donanımı golf 8'e kimsede yaptıramaz
10,3" ekranlı bilgi ve eğlence sistemi "Composition Media Plus"
Bagajda 12 V soket
Kablosuz mobil bağlantı arayüzü "App-Connect"
Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
Otomatik yanan kısa farlar ve Eve Geliş, Evden Çıkış Fonksiyonu "Coming Home, Leaving Home"
+ 1 ön merkezi hoparlör
Hız sabitleme sistemi "Cruise Control"
Yağmur sensörü
Ön/arka park mesafe sensörleri
Ön bölge asistanı "Front Assist"
Şerit takip asistanı "Lane Assist"
Çok fonksiyonlu kamera
Motor 1,5 ( 4 silindir )