Golf 8 1.0 tsi manuel vs golf 8.5 tsi manuel

Seneye 0 km si indirimli 1.500.000 den aşağı olmaz.

Memlekette neyin fiyatı sabit kaldı ki hocam yükselir muhtemelen...

2024 8.5 life 1.5 ilk geldiğinde 1.560.000tl fiyatı vardı (bayii) şu an bayiide en dip uranüs grisi veya beyaz 1.710.000tl .

217 son hız nasıl yaptınız ?

215 de limitör var ben gişede gaz kesmeden geçmiştim saniyelik 216 ya geldi gaz kelebeği kesti 214 lere sabitlemişti
Hocam aracınız 1.0 manuel ise istanbuldaysanız yakıtınızı karşılama şartı ile yanınızda deneyebiliriz

Hocam aracınız 1.0 manuel ise istanbuldaysanız yakıtınızı karşılama şartı ile yanınızda deneyebiliriz
Ben sattım hocam 1.0 ı :)

bir fotoğraftan bahsetmiştiniz ona istinaden yazdım.

1.0 tsi mk8 bir aracımız var yaklaşık 140-143hp civarında verileri oldukça iyi . 150 beygire yakın 1.0 ımpression bile 215de Limitörde tıkılıyorken siz bunu aşmışsınız sırrınızı ve görselini rica ediyorum 😂😂

1.0 tsi mk8 bir aracımız var yaklaşık 140-143hp civarında verileri oldukça iyi . 150 beygire yakın 1.0 ımpression bile 215de Limitörde tıkılıyorken siz bunu aşmışsınız sırrınızı ve görselini rica ediyorum 😂😂
Üstadım telefonda resimler çok yer kaplıyor diye 3 ayda bir tablete airdrop yapıyorum bulayım söz atıcam auto hold kapalı marmara ereğlisine inerken yaptım bu arada 217 de kaldı çıkmadı zaten üstü yok istesemde yok çok zorladım aracı her şartta koşulda

Üstadım telefonda resimler çok yer kaplıyor diye 3 ayda bir tablete airdrop yapıyorum bulayım söz atıcam auto hold kapalı marmara ereğlisine inerken yaptım bu arada 217 de kaldı çıkmadı zaten üstü yok istesemde yok çok zorladım aracı her şartta koşulda
Hocam limitör olmasa 230lara kadar yolu var da işte limitör kesiyor.

Ara ve hızlanma kalkışda varolan hafif yığılmayı kendi çapımızda çözdük güç katabildik ama son hız müdahalesi yok olmuyor…

Video olduğu için buraya tamamını iletemedim 216 kitleyip 213 ün yukarısına Aşağı yönlü eğim olsa dahi çıkartmamıştı.

DE2D9CFE-A084-4325-8F45-9FDAD2F5E7FE.jpeg

218 KM HIZ BENDE yaptım izmir otobanda ama araç yuk durumu ve ruzgar önemli konular

Hocam limitör olmasa 230lara kadar yolu var da işte limitör kesiyor.

Ara ve hızlanma kalkışda varolan hafif yığılmayı kendi çapımızda çözdük güç katabildik ama son hız müdahalesi yok olmuyor…

Video olduğu için buraya tamamını iletemedim 216 kitleyip 213 ün yukarısına Aşağı yönlü eğim olsa dahi çıkartmamıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 78948
Kesinlikle haklısın 230 rahat görür limitör var yoksa çok keyifli gidiyor araç 1 sene kullandım çokta memnundum 217 'de kaldım kesiyor aşağı meğilli denedim marmara ereğliside kuzey marmara çıkışı

Gazlayınca 9.5 ortalaması var gayet makul değer o sürüşe, bizde genelde ne yaktığını sorunca araç sahipleri 120-130 yer yer 200 yaptık tüketim 4.8 lafları oluyor. Bu durum sadece 1.5 1.0 veya golf için geçerli değil tabiki.

150 olanı hariç, 116 1.5 ve 1.0 lar sanırım 214'de sınırlı görünüyor. Araç gitmek istese dahi elektronik sınırlı. Yazılım gelmeden bu değer aşılmaz

Geri
Üst Alt