Golf 8.5 Impression Hata

El freni bırakmama sorunu yaşayanlar emniyet kemerinizi yola çıktıktan sonra mı takıyorsunuz? Eğer öyleyse kemer takılmadan araç el frenini otomatik bırakmıyor.

Yorum için teşekür ederim. otomatikte anladığım kadarıyla bu yokuş kalkış sorunları yaşanmıyordur

Merhaba ben de manueli sevdiğim için geçen sene manuel golf 8 aldım. Sizinde yaşadığınız gibi dik yokuşa park ettiğimde ilk kalkışta bu problemleri yaşıyordum. Zamanla alıştım yalnız hep bu tedirginlik devam etti. Manuel araçlarda manuel el freni olması tercihimdir. Manuel el freni ile aracı da zorlamadan rampada kalkış daha konforlu geliyor bana. Bu elektronik destek sistemleriyle manueli bağdaştıramadım bir türlü. Bu biraz alışkanlık meselesi tabi ben yıllardır hep manuel ve destek sistemleri olmadan araç kullandığım için bana konforlu gelmedi bu yeni teknolojiler. Bir sene kullanıp otomatiğe geçiş yaptım. Madem her şey otomatik vites de öyle olsun dedim. Bu biraz zevk ve alışkanlık meselesi.

Yorum için teşekür ederim. otomatikte anladığım kadarıyla bu yokuş kalkış sorunları yaşanmıyordur

Merhaba zaten sürüş esnasında sıkıntı yok autohold işini yapıyor.Sorun yokuş yukarı park halinde yaşıyoruz el frenini biz indirmesek araba kasıyor belliki el frenini otomatik bitakmiyor direk stop ediyor el frenini biz indirirsek auto devrede olduğu halde geri kayıyor .ama şöyle duzeliyor el frenini indiriyoruz ayağımız frende açık olan autoholdu kapatıp aciyoruz ozaman araç duruyor yani bir sıkıntı olduğu kesin gibi .ama muhtemelen çoğu kulllanicilar bu sıkıntıyı yaşayamazlar çünkü bu gerçekten ciddi yokuşta oluyor
merhabalar, anladım, otomatik araçta da durum böyle. el frenini indirdikten sonra aracı tutması için auto holdu kapıyıp açmak lazım. ben de o şekilde alıştım

El freni bırakmama sorunu yaşayanlar emniyet kemerinizi yola çıktıktan sonra mı takıyorsunuz? Eğer öyleyse kemer takılmadan araç el frenini otomatik bırakmıyor.
[/QUOT

Verdiğiniz bilgi çok önemli ve çok değerli.Rica etsem konuyu biraz daha açıp detaylandırabilir misiniz?

Sorun ile ilgili gelişme var mı hocam, ayni problem benim aracımda da mevcut. Her durup kalktığında trafik asistanı hata veriyor.

Geri
Üst Alt