Golf 8.5 Impression Hata

Herkeze merhaba aranıza yeni golf 1.5 impresionla katıldık. Daha önce ailemizdeki fertlerin hepsi manuelli severek kullandigimiz için yine manuel terci ettik ama büyük bir sorun yaşıyoruz yaşadığımız yer ciddi yokuşları. Olduğu bir bölge yokuş kalkarken bir hatamı yapıyoruz aractami bir gariplik var çözemedim yokuş yukarı kalkarken el freni geç bırakıyor veya bırakmıyor araç istop ediyor arabadan inanılmaz bir koku geliyor anlamadım gittti kalkış sıralama hatası mı nedir çözemedim bir bilgisi tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum arabayı kimse kulllanmak istemiyor okadar soğuduk herturlu yardıma ihtiyacım var herkeze sağlıklı günler dilerim
Emniyet kemerinizin de takılı olması gerekiyor aksi halde güvenlik önlemi olarak el freni sıkılı kalıyor. Bu durumu aşmanız için ayağınız fredeyken el frenini manuel butonla serbest bırakmanız gerekir.

Arkadaşlar 16.11.2024 günü golf 8.5 impression manuel aracımı Doğuş Oto Ankara'dan akşam saatleri teslim aldım. 100 metre yol yapınca aynı şekilde trafik levha okunamıyor hatasını gördüğümde hemen satış danışmanını aradım. Bana hafta içi müsait olduğunuzda gelin 5 dakikalık işlemle halledelim dediler. Salı günü servis kısmına gittiğimde aracımı teslim ettim ve 10 dakika içerisinde gelerek bana güncelleme olmadığından ötürü bir şey yapamıyoruz dediler. Bende kendilerine eğer bir güncelleme yoksa beni niye çağırdığınız, aldığım andan beri araç uyarı veriyor şeklinde söyledikten sonra oradan ayrılıp Doğuş Oto genel merkeziyle irtibata geçtim. Bugün için randevu aldım ve oraya gittiğimde uzaktan bağlantı yaparak bahse konu hatayı düzelttiler. Sizde bu şekilde yol izleyerek düzelttirebilirsiniz.

Bizde levha okuma var mı ? Impressionda olduğunu sanmıyorum. Henüz böyle bir hata almadım.

Arkadaşlar 16.11.2024 günü golf 8.5 impression manuel aracımı Doğuş Oto Ankara'dan akşam saatleri teslim aldım. 100 metre yol yapınca aynı şekilde trafik levha okunamıyor hatasını gördüğümde hemen satış danışmanını aradım. Bana hafta içi müsait olduğunuzda gelin 5 dakikalık işlemle halledelim dediler. Salı günü servis kısmına gittiğimde aracımı teslim ettim ve 10 dakika içerisinde gelerek bana güncelleme olmadığından ötürü bir şey yapamıyoruz dediler. Bende kendilerine eğer bir güncelleme yoksa beni niye çağırdığınız, aldığım andan beri araç uyarı veriyor şeklinde söyledikten sonra oradan ayrılıp Doğuş Oto genel merkeziyle irtibata geçtim. Bugün için randevu aldım ve oraya gittiğimde uzaktan bağlantı yaparak bahse konu hatayı düzelttiler. Sizde bu şekilde yol izleyerek düzelttirebilirsiniz.
Hocam İzmirdeyim bende de aynı hata var servis mi genel merkez ile irtibata geçmeli ?

Bizde levha okuma var mı ? Impressionda olduğunu sanmıyorum. Henüz böyle bir hata almadım.
Bende de impression var trafik okuma hatası diyor. Sonra devre dışı diyor özellikle bir aracın arkadında durunca yapıyor

Hocam İzmirdeyim bende de aynı hata var servis mi genel merkez ile irtibata geçmeli ?
Öncelikle izmirde servis ile görüşün. Belki sizde Ankarada bana karşı yapılan ilgisizlik yapılmaz. Yapılırsa Doğuş Oto genel merkezi ile irtibata geçin Kocaeli'nde bulunan numarasından ulaşabilirsiniz.

Normalde impression paketlerde de var avrupa standartları gereği fakat kapatılarak Türkiye'ye girişleri yapılıyor araçların. Bu kapatılma işlemi yapılırken 2024 VW araçlarında gelen SFD2 kilidinin bir çok modülde bulunması sebebi ile düzgün kapatılamıyor tüm olay bundan ibaret.

Öncelikle izmirde servis ile görüşün. Belki sizde Ankarada bana karşı yapılan ilgisizlik yapılmaz. Yapılırsa Doğuş Oto genel merkezi ile irtibata geçin Kocaeli'nde bulunan numarasından ulaşabilirsiniz.

Normalde impression paketlerde de var avrupa standartları gereği fakat kapatılarak Türkiye'ye girişleri yapılıyor araçların. Bu kapatılma işlemi yapılırken 2024 VW araçlarında gelen SFD2 kilidinin bir çok modülde bulunması sebebi ile düzgün kapatılamıyor tüm olay bundan ibaret.
O sfd çıkaranın ben :)

Merhaba zaten sürüş esnasında sıkıntı yok autohold işini yapıyor.Sorun yokuş yukarı park halinde yaşıyoruz el frenini biz indirmesek araba kasıyor belliki el frenini otomatik bitakmiyor direk stop ediyor el frenini biz indirirsek auto devrede olduğu halde geri kayıyor .ama şöyle duzeliyor el frenini indiriyoruz ayağımız frende açık olan autoholdu kapatıp aciyoruz ozaman araç duruyor yani bir sıkıntı olduğu kesin gibi .ama muhtemelen çoğu kulllanicilar bu sıkıntıyı yaşayamazlar çünkü bu gerçekten ciddi yokuşta

Bu kilit kırılınca ne olucak mesela bize faydası ne olur

Bu kilit kırılınca ne olucak mesela bize faydası ne olur
Retrofit dediğimiz olay bu noktada başlıyor hocam. Travel assist, uzun far asistanı gibi bir çok özelliği golf 8.5 imp teknik donanım olarak bulundurduğu için yazılımıyla birlikte yapılması mümkün. Haricinde gizli özelliklerin açılması içinde aynı şekilde gerekli.

Retrofit dediğimiz olay bu noktada başlıyor hocam. Travel assist, uzun far asistanı gibi bir çok özelliği golf 8.5 imp teknik donanım olarak bulundurduğu için yazılımıyla birlikte yapılması mümkün. Haricinde gizli özelliklerin açılması içinde aynı şekilde gerekli.
Tez zamanda çıkar inş o zaman

Anladım teşekkür ederim, olay tamamen de aktif edilmesi o zaman :)

Geri
Üst Alt