1. vites çok hissiz fakat yürümediği doğru değil bence.Hissizliğinden dolayı ben de gitmiyor gibi hissediyordum fakat sadece normalde bastığımdan daha fazla gaz istiyor, gazı verince baya da yürüyor araba.Gerekliyse gaz pedalını biraz daha fazla kullanın.Ha acele vs yoksa 2ye takınca zaten gayet iyi yürüyor ve 2ye geçmesi için fazla devir çevirmeye de gerek yok basınca direk geçiyor.Öyle tofaşlarla vs kıyaslanacak bir durum yok kıyas ettiğiniz c elyse falan yerinden kalkana kadar bu araba 2. Vitese geçiyor zaten.Hadi 1. Vites yine de eleştirilebilir ama 2. Vitesi ve sonrası çok çok iyi arabanın 116 beygirlik bir otomobile göre.And’ı video çektiği dönem severdim ama şuan sürmediği arabalarla ilgili yorumlarının çoğunu saçma buluyorum.Çok ciddi hatalı yorumları var sahibindende araba yorumlarken.Birçok arabayı 2 eski nesline göre yorumluyor.Bunu bu arabadan bağımsız söylüyorum,videoda bu araca o paraya gayet alınabilir vs tarzında yorum yapmıştı zaten.Yine de sürmediği bir araba konusunda yorumlar pek makul değil.Bu arabanın rampada çekişi,önceki araçlarımdan aynı marka örnek verirsem dizel olduğu için daha torklu ve daha hafif olan,rampada daha iyi-rahat gitmesi gereken manuel 1.6 tdi polo aracımdan çok ciddi manada daha iyi ki ben asla beklemiyordum böyle birşeyi.Kendi fiyat bandında rampada gömülecek son araba olabilir.Dizel arabayla 2. viteste çıktığım rampayı bununla 3. Viteste çıkıyorum. 6. viteste zayıf denilecek bir durumu da yok ben bu arabayla gerçekten hiçbir yerde çekişle ilgili en ufak sorun yaşamadım.Araba maksimum torku ciddi ve erken bir devir aralığında veriyor.6. viteste çekiş sorunu için 150den yüksek hızlara çıkmanız lazım,o durumda belki yaşanabilir o konuda birşey diyemem ben şahsen sıkıntı yaşamadım ama rodaj yeni bittiği için çok sıktım diyemem arabayı.Şehirlerarası baya yol yaptım ama 140ı geçmedim 0 problem gördüm çekişinde.Ben dik yokuşu çok bol bir yerde yaşıyorum,benim için çok ideal bir şanzıman-motor kombinasyonu.Ha şunu söyleyeyim 150lik style ı ederi olan 1.800 bandına çekerlerse 150lik alırım keyif için ama gerçekten gerek yok.Ben bu arabayı geçici aldım ve yakın zamanda otomatik suva geçmeyi düşünüyorum çünkü zaten D segmenti sedan arabam var ama 150lik style 1.850,veya life paket tiguan 2 milyona çekilirse ikisinden birini alırım.Volkswagen’i seviyorum ama 150lik motora geçecek insanları golf 8 çıktığından beri resmen hayvani şekilde kazıklamaya uğraşıyor,sonra araba satılmıyor,bayiye araba getirmiyorlar vs o teraneyle uğraşıyoruz.Geçen sene araba bulabilseydim golf 8 150likten daha ucuza 150lik audi a3 veriyorlardı ve tüm opsiyonlarıyla,arkadaşım aldı ben araba bulamadım maalesef.Hala da T-roc sürecek olsam hem otomatik şanzımanı hem 150 beygir motor ikilisini 116lık golften 100 küsür lira ucuza alabiliyorum.Neden şu 150lik golfü mantıklı paralara satmıyorlar anlamıyorum.