Golf 2024 1.5 İmpression Anlayamadıklarım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 06mrt85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Impression kadranda çalışmıyor bu hocam. Devir saati veya hızı gösteren kadran açıksa OK tuşunun hiçbir işlevi yok maalesef. Sadece simsiyah bir mod var onda çalışıyor ve dediğiniz gibi asistanlar menüsünü açıyor.
Life kadranda solda devir sağda hız saati açık halde direksiyon ok tuşuna ilk basmada sol devir saati yerine asistan menüsü geliyor ikinci tıklamaya da line assisti kapatıyor. İmpressionda solda kutucuğu kapalı kullanımda bu kısayol olabilir ya da sadece sizin dediğiniz siyah modda oluyordur.

Life kadranda solda devir sağda hız saati açık halde direksiyon ok tuşuna ilk basmada sol devir saati yerine asistan menüsü geliyor ikinci tıklamaya da line assisti kapatıyor. İmpressionda solda kutucuğu kapalı kullanımda bu kısayol olabilir ya da sadece sizin dediğiniz siyah modda oluyordur.
Sadece siyah modda oluyor hocam. Hepsi denendi 😔

O gösterge çok amaçsız ya travel assist olsa tamamda boş iki tane şerit çizgisi dışında başka bir şey yok.
Şerit takip kapanınca o iki çizgi de gidiyor. Hiç olmasa daha iyiymiş boşuna view tuşuna ekstra bir kere daha basmam gerekiyor her seferinde.

Bahsi geçen siyah mod:

Ekli dosyalar

• DF2018D8-931A-445A-AEC2-6F2854619852.jpeg
    DF2018D8-931A-445A-AEC2-6F2854619852.jpeg
    49.8 KB · Görüntüleme: 34
ben hep dizel kullandim ilk benzinli aracim
bana her şeyiyle ayni gibi geldi
son aracimda da ayni şey vardi bu da aynı yani gaz ayarı olayi
konfor için gaz tepkimeyi hemen vermiyor yavas yavas.. ama dip gaz yaparsanız fazlasiyla tatmin ediyor
rodaj için devir alistirmalari yaparken atiklik konusunda şaşırttı beni👍🏼
yakit konusu rodaj vs bende hic degismedi 5k km olmak üzere yakit tüketimi ayni
30 km otoban ise git gel trafiksiz ortalama kışın 4.5 lt yazın 4.2 lt
izmir-sakarya ortalamasi 4.5lt

Bahsi geçen siyah mod:
Ben bu modu görmemiştim. Bu modda araç kullanılmaz çok sıkıcı olur önünde bir karanlık sadece. Ekstra tuşlara basmak gerekecek demek impressionlarda. Önce bu ekrana gelip sonra çıkarak olur ancak direksiyondan.

Ben bu modu görmemiştim. Bu modda araç kullanılmaz çok sıkıcı olur önünde bir karanlık sadece. Ekstra tuşlara basmak gerekecek demek impressionlarda. Önce bu ekrana gelip sonra çıkarak olur ancak direksiyondan.
Aynen o şekilde yapıyorum. Otomatiğe döndü zaten. Her seferinde arabayı çalıştır, view, x2 OK tuşuna bas, 2 kere view tuşuna bas, yola devam et.

ben hep dizel kullandim ilk benzinli aracim
bana her şeyiyle ayni gibi geldi
son aracimda da ayni şey vardi bu da aynı yani gaz ayarı olayi
konfor için gaz tepkimeyi hemen vermiyor yavas yavas.. ama dip gaz yaparsanız fazlasiyla tatmin ediyor
rodaj için devir alistirmalari yaparken atiklik konusunda şaşırttı beni👍🏼
yakit konusu rodaj vs bende hic degismedi 5k km olmak üzere yakit tüketimi ayni
30 km otoban ise git gel trafiksiz ortalama kışın 4.5 lt yazın 4.2 lt
izmir-sakarya ortalamasi 4.5lt
Sizin rotanız bu araç için tam uygun olmuş. 2 silindir modu gerçekten yakıt tüketimini çok düşürüyor. Yerine göre 1.6 tdi bile bu kadar düşmüyor.

Aynen o şekilde yapıyorum. Otomatiğe döndü zaten. Her seferinde arabayı çalıştır, view, x2 OK tuşuna bas, 2 kere view tuşuna bas, yola devam et.
O görüntü o kadar amaçsız ki ben bir şeyler keşfetmek için bile vakit ayırmadım. Siz yine assist kısmını falan bulmuşsunuz.

Onu da geçtim hiç koymasalar o bile daha iyi hocam
Ya karanlıkta uzun yolda göz almasın diye belki dicem de lafın kısası aptallar 3 kuruş için yapmadıklarına bak devir le hız aynı anda yok hemen gidip life alayım bari 300 bin liracik fark var

O görüntü o kadar amaçsız ki ben bir şeyler keşfetmek için bile vakit ayırmadım. Siz yine assist kısmını falan bulmuşsunuz.
O menüye gelince solda OK tuşu ile ilgili bir simge vardı merak edip bastım asist menüsü çıktı. Onu koymasalar ben de hayatta bulamazdım

Geri