Kış Lastiği Tavsiyesi

Birol61

Üye
İsim
Birol
2015 Golf 7 1.4 Tsi aracım için kış lastiği aramaktayım İstanbul'da oturuyorum marka tavsiyenizi rica edebilir miyim teşekkür ederim

Son düzenleme:

Goodyear ultragrip 8 fiyat performans lastiği tavsiye ederim

205 55 16 için Continental Ts870 tercih ettim ben. Ankara da hala çok bir yağmur kar falan olmadı bu koşullar için net bişey söyleyemem ama kuruda ki yol tutuş ve frenleme gayet iyi.

fiyat performans olarak dunlop yada falkeni tavsiye ederim. özellikle ıslak zemin performansları gayet iyi. daha önce 3 takım yazlık kışlık kullandım çok memnundum

Uygun fiyatlı olarak hankok winter cept rs3 yüksek fiyatlı olarak goodyear ultragrip perf. 3 tavsiye ederim

Michelin alpin kullanıyorum çok memnunum. Lastik aldığım bayi Semperit markasını çok övdü. Kış lastiğini kendisi 4 senedir kullanıyormuş, Karlı yollarda kullandığını ve kaymadığını söylemişti.

Son düzenleme:
Bursada oturuyorum, goodyear kış lastiği almıştım 3 yıl önce , bir kış taktım, iki yıldır takmıyorum kenarda duruyor, son yıllarda kışlar gerektiği gibi geçmiyor artık,

Kış lastiği doğu tarafında araç kullananlar harici fuzuli masraf gibime geliyor. ben daha 1 kere bile almadım kış lastiği 12 ayda 2 gün yerde kar oluyor onda da aracı çıkarmıyorum olup bitiyor.
2-3 gün karda kullanacağım lastik için çok eziyetli iş , kış başında lastik değiştir. 8 ay sakla hiç uğraşamam. yazlık lastiği alırken en iyisini alıyorum. continental kafa rahat. kışın ve yazın yağmurda çamurda mis gibi kullanıyorum

Son düzenleme:
Yıl konusundaki çoğu bilginin pek de geçerli olmadığını düşünüyorum artık, inandırıldığımız gibi 5 yılda çöp meselesi fazla abartılmış bi bilgi sanki, aşağıdaki lastikler ışığında sizin fikriniz nedir?
1737105852824.png

Yaz lastiği soğukta da iyi tutmuyor yani kar şart değil. 4 mevsimler de çok mantıklı bu yazıda detaylı gözüküyor kış lastiğinden bile iyi olanlar var.
www.kullananlar.com Kış lastiğinden performanslı 4 mevsim lastikleri
şuan bridgestone lastikler var araçta ve marka ile aram pek iyi değil, pek konforlu olmadığını düşünüyorum. 4 mevsim lastik ile hem kışlık işini çözüp hem de bridgestone lastiklerden kurtulsam mı diye düşünüyorum ben de

Geri
Üst Alt