Golf 8.5 Çalışmadı !!!

Merhaba, evet hocam bende yol yardımı aramadan bu işlemleri yaptım çalıştı. Ama işte acil bir durum olduğu zaman ne olacak ? Her an olabilir diye insan stres yapıyor. Bunun dışında araç bence mükemmel bir araç bu fiyata bu özellikleri veren bu kalitede bir seçenek göremiyorum.
İmpression için evet ama bence diğer paketlere gelirsek seçenek sayısı çok artıyor. Tabi ben alman alcam dersem daha iyi yok gibi

Ülkede genel olarak tüketici haklarına yönelik bir baltalama ve güçlü firmalara karşı savunmasız bırakılan bir vatandaş durumu oluştu.
Golfümü 2 yılda 21.xxx km kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım. Diğer aracım Hyundai 10.xxx km de serviste yaşadağım ilginç bir durum vardı. Yetkili servis tıka basa tuscon dizel polis arabaları ile dolu idi. Hepsi 4.xxx 7.xxx km aralığında arıza sebebi ile hareket etmeyen araçlardı. Firmalar kamu kurumlarını mağdur edebilirken. Vatandaşın üstünden geçiyorlar tabiri caizse.

merhabalar öncelikle geçmiş olsun. 6 ayda 1 kez başıma geldi aracım 6000 km de. onda da yol yardımı aradım ve kronik bir sıkıntı olmadığını akü voltajının düşmüş olabileceğini veya bir ihtimal de güvenlik sebebiyle bazen nadiren de olsa anahtarı görmediği oluyor ondan dolayı olmuş olabilir dedi. araçtan inip 15 metre kadar uzaklaşın anahtarsız girişin yanıp sönen ışığı tamamen sönsün kumandadaki dedi. 15 dakika bekleyin dedi fakat ben 15 dakika beklemeden direkt uzaklaştım ve geldim sonrasında araç çalıştı. bir daha da başıma hiç gelmedi böyle bir şey.
Dün benim aracım ikinci defa aynı şekilde çalışmadı. Daha 3100 km cıvarında. Ben altarnatörden veya aküden kaynaklandığını düşünüyorum.

Bugün aynı problemi yaşadım.
Araç 7000 de ve life paket.
Servisi aradım.

Bende arka koltuk kemerleri hep takılı olur, bazen çocuk binince kemer uyarısı vermesin diye takmıştım.

Servis sorunun kemerlerin takılı olmasından kaynaklandığını, kemerleri çıkarıp 15 dk araçtan uzaklaştıktan sonra aracın çalışacağını söyledi.

Aynı şekilde yaptım araç çalıştı.

Gelelim kemer mevzusuna,
Bana göre tamamen saçmalık. O kadar para ödedikten sonra kendi aracımın ister kemerini takarım ister takmam. Buna firma ne karışır.

Araçta ciddi bir sorun var ve firma bunu kabul etmiyor. YouTube daki videonun altına frene daha sert basın ya da bardaklıkta aracın çalışmasını engelleyebilecek (kumanda vb.) başka bir şey varsa onu kaldırın tarzı yorumlar yapılmış. Ne olursa olsun kabul edilebilir bir durum değil.

Bugün aynı problemi yaşadım.
Araç 7000 de ve life paket.
Servisi aradım.

Bende arka koltuk kemerleri hep takılı olur, bazen çocuk binince kemer uyarısı vermesin diye takmıştım.

Servis sorunun kemerlerin takılı olmasından kaynaklandığını, kemerleri çıkarıp 15 dk araçtan uzaklaştıktan sonra aracın çalışacağını söyledi.

Aynı şekilde yaptım araç çalıştı.

Gelelim kemer mevzusuna,
Bana göre tamamen saçmalık. O kadar para ödedikten sonra kendi aracımın ister kemerini takarım ister takmam. Buna firma ne karışır.

Araçta ciddi bir sorun var ve firma bunu kabul etmiyor. YouTube daki videonun altına frene daha sert basın ya da bardaklıkta aracın çalışmasını engelleyebilecek (kumanda vb.) başka bir şey varsa onu kaldırın tarzı yorumlar yapılmış. Ne olursa olsun kabul edilebilir bir durum değil.
Bu, eğer ki sebebi ve çözümü olan durumda bilinçli yapılmış bir güvenlik denilebilir.

Günümüzde ön arka koltukta kemerin sadece uyarı vermesin diye kullanımının önüne geçmek için çok etkili bir yöntemi olmuş.
Tabii takmamak için bir çare alternatif düşünene de yapacak bir şey yok. Anca canı yandığında anlayacak..

Usulüne göre kullanımda demek ki çalışmama sorunu olmayacak..

Bu, eğer ki sebebi ve çözümü olan durumda bilinçli yapılmış bir güvenlik denilebilir.

Günümüzde ön arka koltukta kemerin sadece uyarı vermesin diye kullanımının önüne geçmek için çok etkili bir yöntemi olmuş.
Tabii takmamak için bir çare alternatif düşünene de yapacak bir şey yok. Anca canı yandığında anlayacak..

Usulüne göre kullanımda demek ki çalışmama sorunu olmayacak..
Sorunun hala kemerle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Kaldıkı kemeri sürekli kullanan biriyim.
Arka koltukta kimse olmadığı halde ön koltukta kemeri takmış olmama rağmen araç çalışmadı.
Farklı bir sorun var tam olarak ne olduğu bilinmiyor. Herkese farklı bir şey söyleniyor.

Sorunun hala kemerle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Kaldıkı kemeri sürekli kullanan biriyim.
Arka koltukta kimse olmadığı halde ön koltukta kemeri takmış olmama rağmen araç çalışmadı.
Farklı bir sorun var tam olarak ne olduğu bilinmiyor. Herkese farklı bir şey söyleniyor.
Arka koltukta kimse yok ve kemer takılı olunca çalışmadı değil mi?

Arka koltukta kimse oturmuyorken kemerleri takmakta enteresan bir durum.

Kemerler veya diğer söylenenler ile alakası yok hocam, servis böyle bir sorun olduğunu kabul etmiyor . Kabul etseler çözmek için uğraşacaklar ama öyle bir planları yok, zaten böyle kronik bir sorun bulunmamaktadır diyor servis.
Ben bu sorunu yaşadıktan sonra kemer takmadan kapılar açık frene tam basmadan çalıştırdım hemen çalıştı. Onların yap dediği her şeyi yapmadan deniyorum yine çalışıyor. Ama gel görki 2 defa başıma geldi çalışmama.

Usulüne göre kullanımda demek ki çalışmama sorunu olmayacak
3 gün önce life aracımı teslim aldım. Benim satış temsilcisi araçta özellikle yolcu koltuğunda kesinlikle kemer tokası kullanmayın veya arkadan takma yapmayın diye uyardı. Sensörler kemer takılı olmasına rağmen insanı algılamaz ise olağanüstü bir durum var sanabiliyor ve aracı komple kilitleyebiliyor diye açıkladı. Hatta servise çekici ile gidip sorunun çözüldüğü vakalar da yaşandığını söyledi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama söylenenleri paylaşayım dedim.

Hocam herkese rastgele birşeyler söylüyorlar. Defalarca kemersiz aracı çalıştırdım çalıştı. Kemerli şekilde çalıştırıp çalışmadığı oldu. Muhtemelen tespit edemedikleri bir sorun var . Veya 3. Dünya ülkesi olarak kabul edip takmıyorlar sorunları.

3 gün önce life aracımı teslim aldım. Benim satış temsilcisi araçta özellikle yolcu koltuğunda kesinlikle kemer tokası kullanmayın veya arkadan takma yapmayın diye uyardı. Sensörler kemer takılı olmasına rağmen insanı algılamaz ise olağanüstü bir durum var sanabiliyor ve aracı komple kilitleyebiliyor diye açıkladı. Hatta servise çekici ile gidip sorunun çözüldüğü vakalar da yaşandığını söyledi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama söylenenleri paylaşayım dedim.
Arabayı aldığım gün arka kemerler takıldı bı daha çıkarılmadı kolpanın daniskası bu.

İmpressionlarda sorun yokken üst Paketlerde sorun çok benim izlenimlerim. Bahsedilen sorunlar hep impression üstu paketlerde

Arabayı aldığım gün arka kemerler takıldı bı daha çıkarılmadı kolpanın daniskası bu.

İmpressionlarda sorun yokken üst Paketlerde sorun çok benim izlenimlerim. Bahsedilen sorunlar hep impression üstu paketlerde
Bana da mantıklı gelmedi ama satışçının da bu konuda yalan söyleyerek elde edebileceği hiçbir çıkar yok, neden yalan söylesin diye düşünüyor insan. Muhtemelen sorun yaşayan çok oluyor ve vw açıklama yapmadığı için her bayii kendince bir sebep uyduruyor. Her kafadan ayrı ses çıkıyor ama sorun ortada olduğu gibi duruyor.

Bana da mantıklı gelmedi ama satışçının da bu konuda yalan söyleyerek elde edebileceği hiçbir çıkar yok, neden yalan söylesin diye düşünüyor insan. Muhtemelen sorun yaşayan çok oluyor ve vw açıklama yapmadığı için her bayii kendince bir sebep uyduruyor. Her kafadan ayrı ses çıkıyor ama sorun ortada olduğu gibi duruyor.
Muhtemelen dediğiniz gibi

Geri