İlk İzlenimde Eşsiz Güzelliği Bulmak

maniax dedi:
geçtiğimiz pazar-çarşamba arası benim ilk göz ağrım puntomuzla 500 km kadar yol kat ettik. çoğunda hanım kullandı, bi kaç yerde sıcaktan bunalınca ben geçtim

benim ilk aracım, alın terimle aldığım, kredisini öderken aç kaldığım, 5 sene nazımı çeken, karda kışta açıkta bırakmayan, dizel ve öfkeli, çoğu aracı yokuşlarda çaresiz bırakan punto evo'm...

seni inan hala çok seviyorum ama..

üzerine gül kokladığımı düşünme sakın. hanımın da artık arabası olması gerekiyordu ve gözüm gibi baktığım tertemiz halinle seni onun ellerine teslim edip golf'le tanıştım 20 gün önce

onunla geçirdiğim 850 km'nin ardından şunu anlamışım ki;

onun yolda gidişi, sessizliği, koltuklarının konforu, hızlı trenvari hızlanması, teknolojisi çok farklı

sen azıcık daha rahatsızsın, gürültülüsün kabul etmek zorundayız

bu bi ayrılık yazısı değil ama itiraf edeyim maviş'imi çok özlemişim :)

senin gibi özel bi araçtan sonra beni ne mutlu eder, yerini ne doldurur diyordum

octavia, astra, mazda 3, v40 testlerinden ve incelemelerinden sonra; yıllarca ön yargıyla baktığım, nesini büyütüyorlar bu kadar dediğim golf, bugüne kadar sahip olduğum en özel şey oldu.

babamın almanya'da geçirdiği 28 senenin ardından, hep alman ürünleriyle geçen çocukluğum, sürekli mükemmeli hedefleyen dizaynları, sağlamlıkları, kusursuzlukları golf'e iliklerine kadar yansımış. babamı bayiden aldığım gün bindirdim ve dediği şey

"nasıl araba yapmışlar böyle.."

ben sende çok farklı duygular yaşadım puntocum. aracımın benim için hep özel olmasını, bana özel şeyler hissettirmesini isterdim

golf bana fazlasıyla hissettiriyor bu duyguları

Allah herkese böyle özel bir aracı nasip etsin

saygılar...
Hocam çok güzel bir yazı olmuş.  Yüreğinize sağlık.  Bir çırpıda okudum yazınızı.  Golfüme kavuşmama saatler kala iyice iştahım kabardı :)

1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi.  Cam tavan+keyyles entry)

maniax dedi:
geçtiğimiz pazar-çarşamba arası benim ilk göz ağrım puntomuzla 500 km kadar yol kat ettik. çoğunda hanım kullandı, bi kaç yerde sıcaktan bunalınca ben geçtim

benim ilk aracım, alın terimle aldığım, kredisini öderken aç kaldığım, 5 sene nazımı çeken, karda kışta açıkta bırakmayan, dizel ve öfkeli, çoğu aracı yokuşlarda çaresiz bırakan punto evo'm...

üzerine gül kokladığımı düşünme sakın. hanımın da artık arabası olması gerekiyordu ve gözüm gibi baktığım tertemiz halinle seni onun ellerine teslim edip golf'le tanıştım 20 gün önce

onun yolda gidişi, sessizliği, koltuklarının konforu, hızlı trenvari hızlanması, teknolojisi çok farklı

senin gibi özel bi araçtan sonra beni ne mutlu eder, yerini ne doldurur diyordum

octavia, astra, mazda 3, v40 testlerinden ve incelemelerinden sonra; yıllarca ön yargıyla baktığım, nesini büyütüyorlar bu kadar dediğim golf, bugüne kadar sahip olduğum en özel şey oldu.

babamın almanya'da geçirdiği 28 senenin ardından, hep alman ürünleriyle geçen çocukluğum, sürekli mükemmeli hedefleyen dizaynları, sağlamlıkları, kusursuzlukları golf'e iliklerine kadar yansımış. babamı bayiden aldığım gün bindirdim ve dediği şey

ben sende çok farklı duygular yaşadım puntocum. aracımın benim için hep özel olmasını, bana özel şeyler hissettirmesini isterdim

saygılar...
Değerli Hocam;

Bu kadar mı açık ve net ifade edilebilir duygular?

Çok duygulandırdı bu içten satırlarınız beni.

Siz ve Umut Hocam Hekimlerin sanatçı ruha sahip olduklarını kanıtlar gibisiniz....@Umut

@silvershadow

umut hocamı kıskandım da yazdım  &:

@Umut sizden de hikayenin devamını istiyoruz hocam. valla bölüm sonu gibi olmuş, en heyecanlı yerleri gelmiş.

maniax dedi:
@Furkan

geri sayım ne durumda? :)
Cumartesi sabah 9:30 a teslimat için randevu aldım hocam. :)

Sabırsızlık,tatlı bir heyecan,her dakika aklının bir köşesinde durması. 

Çok Karmaşık, bir o Kadarda güzel duygular. Hele son saatler Geçmiyor sanki hocam :)

@Furkan

15 saat 30 dk kalmış. 8 saatini uyusanız zaten :)

şimdiden hayırlı olsun. golftutkusu geleneği olarak fotolar ve izlenimleri bekliyoruz yarin

maniax dedi:

saygılar...
Hocam tüylerim tiken tiken oldu o derece. Çok iyi yazdınız. ;)

@yusuf

inanin bu forumun havasından suyundan :)

maniax dedi:
@Furkan

15 saat 30 dk kalmış. 8 saatini uyusanız zaten :)

şimdiden hayırlı olsun. golftutkusu geleneği olarak fotolar ve izlenimleri bekliyoruz yarin
Resim olayı olmazsa olmazımız artık hocam :) ). 

Beklemek cok zor ya allah sabir versin araci ilk teslim aldigim gunu hala unutamiyorum ustunu ortmusler beni bekliyorlar ilk defa gorucem falan cok guzel duygular direksiyona oturunca resmen araba kullanmayi unutmusdum heyecandan :)

maniax dedi:
@silvershadow

umut hocamı kıskandım da yazdım  &:

@Umut sizden de hikayenin devamını istiyoruz hocam. valla bölüm sonu gibi olmuş, en heyecanlı yerleri gelmiş.
@silvershadow  , @maniax      Teşekkürler...  Ayıptır söylemesi başka sanatsal faaliyetlerimde var zamanı geldiğinde paylaşacağım :( '

Evet arkadaşlar nihayet o uzuun bekleyişin sonuna doğru gelmekteyiz.  Şuan kartala doğru seyir halindeyiz.  Mavi prensesimi çok merak ediyorum açıkçası.  Çok bekledik birbirimizi :)

Golfünü üstü örtülü veya kurdeleli seremonik bi biçimde alan arkadaşlara imreniyorum doğrusu :)

Aldığım bayi ben orda beklerken güç bela yıkayıp neredeyse "ahanda arabanız" modunda teslim etti :)

Golflerini yeni alan arkadaşlara kazasız sürüşler diler, araçlarının hayırlı  olmasını temenni ederim.

5144f284fd2e338d9cfce37f9d777590.jpg
aec5254516bbcb81c5785a9b6b7e808c.jpg
c69180340d7c3d366652454cbcc26ba9.jpg
eca9ad4f1b118cf7ce731518160dee54.jpg

Arkadaşlar sonunda aracımı teslim aldım. Çok şükür kavuşturmana diyorum.  Tek kelime ile araca ilk görüşte hayran kaldım.  Içine binince aşık oldum resmen.  Aracın sessizliği yol tutuşu Herşeyi muhteşem. 

Bayiden 3 adet anahtarlık 2 adet ruhsat kılıfı aldım hediye olarak.  227 ₺ ye orjinal paspas ve bagaj havuzu aldım. 

Ilerleyen zamanlarda görüşlerimi yazıcam Ayrıntılı olarak. 

Resimler için kusura bakmayın biraz aceleye geldi gibi

ed10b875a4b93b99fa877bada260020f.jpg
54a8bc690df18b8d8d34cd0a935c1f33.jpg

Geri
Üst Alt