Aynen oyle oldu hocam vallaKabileReisi dedi:@mcanerol Hocam sen bu led işine iyi sardırdın![]()

Aynen oyle oldu hocam vallaKabileReisi dedi:@mcanerol Hocam sen bu led işine iyi sardırdın![]()
forerunner dedi:Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben fabrika siparişli alarm taktırmıştım. Aracımı teslim aldığımda bana verilen araç anahtarında kırmızı renkli alarm düğmesi yok. Ama kullanım kılavuzundaki araç anahtarı görselinde alarmlı olan araç anahtarında kırmızı renkli bir düğme olması gerektiği belirtilmiş. Forumda orijinal alarmı olan arkadaşlar araç anahtarlarına bakıp böyle bir düğme olup olmadığına söyleyebilirler mi?
Hocam cok şık olmuş. Stoplari neyle kapladılar acaba kac numara?topalkartal dedi:herkese selam üstadlar, iyi bayramlar dilerim.
ön camlarıma 1, arka camlara 2 numara film yaptırdım. stop lambalarımı da kaplattım. cam filminde uygulama yapacak usta çok önemli. düşünenler bu noktaya dikkat etmeli bence..
![]()
![]()
Yasin Abi çok yakışmış maşallah, özellikle stoplar dehşet olmuş, neyle kapladılar acabatopalkartal dedi:herkese selam üstadlar, iyi bayramlar dilerim.
ön camlarıma 1, arka camlara 2 numara film yaptırdım. stop lambalarımı da kaplattım. cam filminde uygulama yapacak usta çok önemli. düşünenler bu noktaya dikkat etmeli bence..
![]()
![]()
Merhabalar,benim araç klavuzu mayıs 2015 basım,klavuza şu an bakmadım ama dediğiniz gibi diye hatırlıyorum(kırmızı düğme gösteriyor ama yok).Alarm bende de var ama anahtarlık standart.Alarm iç denetimli,araba yerinden kaldırılırsa,kaput açılırsa,kapı açılırsa,kapı kilitli cam açık elini içeri uzatırsan vs. çalıyor ama yetersiz diye düşünüyorum,dıştan temasta da çalmalıydı ve hassasiyeti ayarlanmalıydı ve de kumandadan aktif etme düğmesi ayrı olmalıydı(sesli)...İsterdimki araca temas edildiğinde bile(yaslanma,dokunma gibi) bir ses ile uyarsın,bana dokunma kardeşim ortalığı ayağa kaldırırım...forerunner dedi:teşekkürler arkadaşlar. Araç kılavuzu güncel değil demekki