ANA KONU

KabileReisi dedi:
@mcanerol Hocam sen bu led işine iyi sardırdın :D
Aynen oyle oldu hocam valla :D Hayır hepsi bu internet siteleri yuzunden. Tam sis icin leş bakıyorum yandan geri vites icin cikiyor. Ona bakıyorsunuz hop ordan stop icin cikiyor. Ordan oraya ordan oraya her tarafımı led yaptıracaklar. :D Kafama takip gezicem sonunda :D

arabanın içine de döşemeyesin :D tavana falan cam tavana haha

forerunner dedi:
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben fabrika siparişli alarm taktırmıştım. Aracımı teslim aldığımda bana verilen araç anahtarında kırmızı renkli alarm düğmesi yok. Ama kullanım kılavuzundaki araç anahtarı görselinde alarmlı olan araç anahtarında kırmızı renkli bir düğme olması gerektiği belirtilmiş. Forumda orijinal alarmı olan arkadaşlar araç anahtarlarına bakıp böyle bir düğme olup olmadığına söyleyebilirler mi?
bc49e360c0d614bc78cd696b260d50f4.jpg

Hocam benim araçta anahtarsız çalıştırma ve alarm mevcut ancak anahtarın görünüşünde herhangi bir farklılık yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

herkese selam üstadlar, iyi bayramlar dilerim. :)

ön camlarıma 1, arka camlara 2 numara film yaptırdım. stop lambalarımı da kaplattım. cam filminde uygulama yapacak usta çok önemli. düşünenler bu noktaya dikkat etmeli bence..

vLM1oO.jpg

1kzQn1.jpg

@topalkartal

Stop konusunu bende düşünüyorum bayramdan sonra artık çok güzel durmuş gerçekten.

topalkartal dedi:

ön camlarıma 1, arka camlara 2 numara film yaptırdım. stop lambalarımı da kaplattım. cam filminde uygulama yapacak usta çok önemli. düşünenler bu noktaya dikkat etmeli bence..

vLM1oO.jpg

1kzQn1.jpg
Hocam cok şık olmuş. Stoplari neyle kapladılar acaba kac numara?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@topalkartal Stoplar herkesin aklındaymışta örnek bekliyormuş  :)

Hocam bana da ilham verdiniz, yakın zamanda gidip ustasıyla konuşacağım..

topalkartal dedi:

vLM1oO.jpg

1kzQn1.jpg
Yasin Abi çok yakışmış maşallah, özellikle stoplar dehşet olmuş, neyle kapladılar acaba

beğenmenize sevindim arkadaşlar, benim de içime sindi :) fren yapmıyorken led stopların açık tonlu bölgeleri daha da koyulaştı ve bu güzel oldu. lambalar yanmazken ledlerin daha az görünüyor olması hoş. sinyal verirken de sarı ton biraz turuncuya yaklaştı ki bu da hoş. :) cam filmi gibi bi folyo kullanıyorlar ama türü farklı mı emin değilim, sormadım. ısıtıcı, sert keçe ve kaliteli plastikten yapılmış spatulalarla uygulama yaptılar. stopları 30 tl ye kaplattım.

@topalkartal Çok beğendim ben. Ben de araştırmaya başladım şimdi..

Stop uygulamasını nerede yaptırdınız?

Sert keçe ne oluyor :)

@gdervisoglu

gördüğüm kadarıyla spatulanın görevini görüyor bazı yerlerde havasını almak için kullanıyorlar onuda aynı şekilde spatulanın arkasına yapısıktı benim yaptırdığım yerde

Moderatör tarafında düzenlendi:
@gdervisoglu

uygulamayı Denizli'de yaptırdım hocam. sadece cam filmi kaplama isiyle uğrasan iyi bir usta buldum yaptırdım. keçe aynen sizin söylediğiniz ise yarıyor, film keçe yardımıyla kaplanıyor ve hava kabarcıkları oluşmasını engellerken filmde iz bırakmıyor  :)

forerunner dedi:
teşekkürler arkadaşlar. Araç kılavuzu güncel değil demekki
Merhabalar,benim araç klavuzu mayıs 2015 basım,klavuza şu an bakmadım ama dediğiniz gibi diye hatırlıyorum(kırmızı düğme gösteriyor ama yok).Alarm bende de var ama anahtarlık standart.Alarm iç denetimli,araba yerinden kaldırılırsa,kaput açılırsa,kapı açılırsa,kapı kilitli cam açık elini içeri uzatırsan vs. çalıyor ama yetersiz diye düşünüyorum,dıştan temasta da çalmalıydı ve hassasiyeti ayarlanmalıydı ve de kumandadan aktif etme düğmesi ayrı olmalıydı(sesli)...İsterdimki araca temas edildiğinde bile(yaslanma,dokunma gibi) bir ses ile uyarsın,bana dokunma kardeşim ortalığı ayağa kaldırırım...

Karma puanları kaldırılmıştır. Bir işe yaramıyordular ;)

Geri
Üst Alt