ANA KONU

maniax dedi:
225/45/17 kullanan sevgili golf sahipleri;

aracım şu an 3500 km'de, aracımla ilgili 2 küçük durum var genelde aklımda olan. muhtemelen bunda 5 sene 185/65/15 gibi etli lastikleri kullanmış olmamın da payı var ama,

1- araç gerçekten bozuk yolları hiç sevmiyor. taş, toprak, ufak çukurlar vs... yolda üstünden geçtiğim hemen herşey bana yansıyo. diğer her konuda beni izole eden araba bu konularda olan biteni tamamen bana yansıtıyor. istiyor ki kaymak gibi yol olsun, süzülüp gideyim :)

2- asfalt eğer çok çok düzgün değilse ciddi miktarda lastik sesi var içerde. hani motor ve rüzgar sesi yok neredeyse 140'larda bile ama o yol sesi ciddi manada içeride.

ha bunlar arabadan soğumamı gerektirecek etkenler mi? asla :D

hala kendi bakışlarımla nazar değdiricem diye korkuyorum.

düşünceleriniz olursa bu konuda fikir almak isterim
Hocam bu lastik sesine bir çözüm bulabildiniz mi ? Aracı ilk aldigimda rahatsız olmamistim ama 1.500km yı geçtim ve yer yer kafayı takiyorum bu lastik sesine.

gdervisoglu dedi:
Yusuf Hocam sadece + karma olabilirdi belki, genelde bu şekilde gördüğüm kadarıyla.. @yusuf @Orhan Hoca
Hocam herkes bilgisini paylaşıyor yeterince diye düşündük. Hani + ya da kimse bakmıyor gibi. İleti sayısı bir nevi bu işlevi görür ;)

major24 dedi:
225/45/17 kullanan sevgili golf sahipleri;

aracım şu an 3500 km'de, aracımla ilgili 2 küçük durum var genelde aklımda olan. muhtemelen bunda 5 sene 185/65/15 gibi etli lastikleri kullanmış olmamın da payı var ama,

1- araç gerçekten bozuk yolları hiç sevmiyor. taş, toprak, ufak çukurlar vs... yolda üstünden geçtiğim hemen herşey bana yansıyo. diğer her konuda beni izole eden araba bu konularda olan biteni tamamen bana yansıtıyor. istiyor ki kaymak gibi yol olsun, süzülüp gideyim :)

2- asfalt eğer çok çok düzgün değilse ciddi miktarda lastik sesi var içerde. hani motor ve rüzgar sesi yok neredeyse 140'larda bile ama o yol sesi ciddi manada içeride.

ha bunlar arabadan soğumamı gerektirecek etkenler mi? asla :D

hala kendi bakışlarımla nazar değdiricem diye korkuyorum.

düşünceleriniz olursa bu konuda fikir almak isterim
Hocam bu lastik sesine bir çözüm bulabildiniz mi ? Aracı ilk aldigimda rahatsız olmamistim ama 1.500km yı geçtim ve yer yer kafayı takiyorum bu lastik sesine.
4 gündür dizel puntoyla yolculuk ettikten sonra seslere takmamayı öğrendim desem  :D

sizin bi de 18 hocam. mutlaka çıkar ses ama arabanın genel sessizliğine verelim bunu bence  :)

O değil de 50 günde 6300km yapmışım nasıl sevdiysem inemiyorum  :D

Tüm Golf tutkunu dostlarımın bayramını kutlarım.

öteki bayramlara Sevdiklerinizle ve sağlıkla ulaşmanızı dilerim.  :)

yarından itibaren gunmetal plastidip yapacak yer arıyorum :)

@ topalkartal

Hocam güle güle kullanın çok yakışmış yalnız bir konuya da değinmek isterim

Bu tur kaplamalar ışık siddetinde azalma meydana getirebiliyor bu da güvenliğiniz konusunda risk oluşturabilir

caa265d4750c1bb36b2435021e6aea8c.jpg

Yapılan tasarım ve üretimden sonra aydınlatma grupları karanlık oda testlerine tabi tutulur ve önemli testlerden biri de araç fren anındaki aydınlatma seviyesidir

Bu konuda bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim

Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan

@yusuf

kolay görünüyor da , diskleri falan batırırım diye korkuyorum.

Rust dedi:
@yusuf

kolay görünüyor da , diskleri falan batırırım diye korkuyorum.
Başka bir vidyoda daha aynı şekildeydi tek fark lastik boyanmasın diye lastikle jant arasına iskambil kağıdı yada kartvizit sıkıştırmışlardı, benim Dover Jantlara güzel olacağını düşünsem evde deneyeceğim ama eminim ki diğer jantlar kadar iyi durmaz :S

Teyzemin Golf 5'inde havalandırmadan ses geliyordu.. Ankara'da VW yetkili servise götürmüş.. "incelediler" demekki parça değişimine karar vermişler.. Şu an tam hatırlamıyorum 1.500 TL gibi bir masraf çıkarmışlar.. Sonra özel bir servise göstermiş.. İnanması zor belki ama yetkili servisin değişime karar verdiği arıza şikyatinde, havalandırma kanalına kağıt sıkışmış..

Ya bu insanlar dolandırıcı, hiç bakmadan parça değişimine karar verip müşteriyi soyma peşindeler,

Ya da ustaları sıkışan kağıdı "göremiyor", gözden kaçmış..

Geri
Üst Alt