ANA KONU

gdervisoglu dedi:
Teyzemin Golf 5'inde havalandırmadan ses geliyordu.. Ankara'da VW yetkili servise götürmüş.. "incelediler" demekki parça değişimine karar vermişler.. Şu an tam hatırlamıyorum 1.500 TL gibi bir masraf çıkarmışlar.. Sonra özel bir servise göstermiş.. İnanması zor belki ama yetkili servisin değişime karar verdiği arıza şikyatinde, havalandırma kanalına kağıt sıkışmış..

Ya bu insanlar dolandırıcı, hiç bakmadan parça değişimine karar verip müşteriyi soyma peşindeler,

Ya da ustaları sıkışan kağıdı "göremiyor", gözden kaçmış..
bence gerekli olan her yere şikayet etmek gerekir bunları belki böylece azaltılır bu tür durumlar... Bence suça bile girer goz göre göre dolandırıcılık.

Pazar günü Volkswagenim üzerinden servis randevusu aldım,email adresime

Umut ,

Randevu talebiniz alınmıştır.

Randevu bilgileriniz aşağıdaki gibidir.

Diye yazı geldi,istediğim gün yazıyor ama saat yazmıyor,servisin bana dönüş yapması mı gerekiyor?Hiç bişey anlamadım yahu 8|

evet arkadaşlar bayram dönüşü amasya, havza, vezirköprü, durağan, boyabat, gerze, samsun, ordu, trabzon hattını kullanıp döndüm memlekete. özellikle vezirköprü'den  gerze'ye kadar(boyabata kadar virajlı, boyabat'tan gerzeye kadar tırmanma ve inişli) biraz alışılmışın dışındaydı yollar. Depo full, bagaj full (pandizotu trabzonda bırakıp yola çıkmıştm) ,araba full ,klima açık olarak geldim yolu.(ordu trafiğindeki dur kalkları ve molaları, ışıkları  hesaba katmıyorum bile)

mümkün olduğunca orta yollu kullandım aracı.(110-115 km hızla)

trabzona girdiğimde km 688 i gösteriyordu ve 200 km daha yol gider diyordu. ortalamam ise 5.7 litre yazıyordu. belki vw hesabı aldatma olabilir diyerek benzincide depoyu fulledim ve tam 175 tl ödedim

km de 25 kuruş yakmış aracım

hyundai i30 dizel kadar yakan bu araca daha ne diyeyim

( :'(((((bu arada 5.7 lt ortalamaya göre 39 lt benzin yakmışım ve litresi 4,55 tl den 178 tl yapıyor yani yol bilgisayarı doğru ölçüyor)))))

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yenerhoca

Yakıt konusunda yalan yok :) benzinli emisyonları da sorunsuz :) bazı ülkeler dizel araç satışı komple yasak olsun diyor.

Umut dedi:

Umut ,

Diye yazı geldi,istediğim gün yazıyor ama saat yazmıyor,servisin bana dönüş yapması mı gerekiyor?Hiç bişey anlamadım yahu 8|
Abi hayırdır servis derken ne oldu yoksa 15000 mi yaptın :D

SerkanG dedi:

Umut ,

DCC ile ilgili bir bilgi alayım dedim,comfort ve race modlar arası bariz bir hissiyat farkı yokta...Duruma göre iki laflarız belki de,ha bi de aklımın kenarında takıntı olan bir durum olan şu taşıma esnasında kullanılan amortisor takozlarından mı kaldı yoksa ihtimalini de sıfırlayayım diye...Araç 4000km ye dayandı..

Umut dedi:

Umut ,

DCC ile ilgili bir bilgi alayım dedim,comfort ve race modlar arası bariz bir hissiyat farkı yokta...Duruma göre iki laflarız belki de,ha bi de aklımın kenarında takıntı olan bir durum olan şu taşıma esnasında kullanılan amortisor takozlarından mı kaldı yoksa ihtimalini de sıfırlayayım diye...Araç 4000km ye dayandı..
Anladım abi hissiyat derken suspansiyon ve direksiyon mu, muhtemelen sıkıntı falan yoktur ama

SerkanG dedi:

Umut ,

Anladım abi hissiyat derken suspansiyon ve direksiyon mu, muhtemelen sıkıntı falan yoktur ama
Süspansiyon...

Umut dedi:

Umut ,

Abi aslında sende biliyorsun onların senin sahip olduğun bilginin yarısına bile sahip olmadıklarını. Canını sıkmasalar bari :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

arabama hasar vermeye devam ediyorum.

dar bir yolda karşıdan gelen arkadaş sürtmesin diye iyice sağa geldim. sürüşe devam ettiğim sırada sağ önden garç diye bi ses geldi. inip baktım ve malesef jantım baya çizilmiş. dijonun 1 kolu ve lastiğin dibinde derin çizikler var. var mıdır bi çözümü? stepneyi mi taksam bile dedim. çok belli uzaktan falan  X(

@maniax

jant tamiri yapan yerler var hocam. Bakın bakalım tamir edebilecekler mi.  Olmazsa istetmeyi kullanırdım ben olsam :)

yusuf dedi:
@maniax

jant tamiri yapan yerler var hocam. Bakın bakalım tamir edebilecekler mi.  Olmazsa istetmeyi kullanırdım ben olsam :)
ben bu gidişle onu da çizerim. ya sakar adam oldum çıktım valla. kapıyı saksıya çarptım, aynayı kolona sürttüm.6-7 senedir arabanın üzerinden inmiyorum hala böyle ufak tefek şeyler yaşıyorum. neyse dünya malı napalım, cana gelmesin de.

bi bakayım uygun zamanımda şaşmaza bi gideyim. sağolun hocam ;)

maniax dedi:

dar bir yolda karşıdan gelen arkadaş sürtmesin diye iyice sağa geldim. sürüşe devam ettiğim sırada sağ önden garç diye bi ses geldi. inip baktım ve malesef jantım baya çizilmiş. dijonun 1 kolu ve lastiğin dibinde derin çizikler var. var mıdır bi çözümü? stepneyi mi taksam bile dedim. çok belli uzaktan falan  X(
Hocam metal macunu çekip boyanması lazım şayet derin bir çizik ise. Çok derin değilse metal macunu yeterli olur. Fakat boyanırsa diğer jantlar ile renk tutmaya bilir ona dikkat edin. Ama yapacak yer bulursunuz internete bulca.

mcanerol dedi:

Hocam metal macunu çekip boyanması lazım şayet derin bir çizik ise. Çok derin değilse metal macunu yeterli olur. Fakat boyanırsa diğer jantlar ile renk tutmaya bilir ona dikkat edin. Ama yapacak yer bulursunuz internete bulca.
malesef derin hocam. kıymıklar falan çıkmış elimle aldım. o kadar sürtmeyi nasıl becerdim anlamadım valla. komple mi boyanıyor, sadece o kısım mı?

Geri
Üst Alt