ANA KONU

maniax dedi:
arabama hasar vermeye devam ediyorum.

dar bir yolda karşıdan gelen arkadaş sürtmesin diye iyice sağa geldim. sürüşe devam ettiğim sırada sağ önden garç diye bi ses geldi. inip baktım ve malesef jantım baya çizilmiş. dijonun 1 kolu ve lastiğin dibinde derin çizikler var. var mıdır bi çözümü? stepneyi mi taksam bile dedim. çok belli uzaktan falan  X(
Hocam metal macunu çekip boyanması lazım şayet derin bir çizik ise. Çok derin değilse metal macunu yeterli olur. Fakat boyanırsa diğer jantlar ile renk tutmaya bilir ona dikkat edin. Ama yapacak yer bulursunuz internete bulca.
malesef derin hocam. kıymıklar falan çıkmış elimle aldım. o kadar sürtmeyi nasıl becerdim anlamadım valla. komple mi boyanıyor, sadece o kısım mı?
Hocam bütün jant in boyanması lazım. Ama güzel işçiliği olan bir yer bulursanız sıfır gibi yaparlar emin olun. Eski aracımda benim basıma gelmişti araştırmıştım o zaman çok başarılı şekilde düzelten yerler var.

Arkadaşlar, aracımı alalı daha 2 ay falan oldu ama ilk kez dikkatimi çekti ki yolcu tarafı kapıda kol dayamada ve orta kol dayamada hafif bir renk solması var..

Acaba normal bir durum mu?

Sanki siyah bir yüzeyde çok fazla toz varmış gibi hafif gri bir bölüm oluşmuş...

Sizlerde de böyle bir durum var mı?

Kumaştan kaynaklı bir durummu vardır acaba?

@moonson

Hocam o bölüme sürekli kol dayadigimiz için böyle oluyor. Nemli bez ile silin geçer hocam.

moonson dedi:
Arkadaşlar, aracımı alalı daha 2 ay falan oldu ama ilk kez dikkatimi çekti ki yolcu tarafı kapıda kol dayamada ve orta kol dayamada hafif bir renk solması var..

Acaba normal bir durum mu?

Sanki siyah bir yüzeyde çok fazla toz varmış gibi hafif gri bir bölüm oluşmuş...

Sizlerde de böyle bir durum var mı?

Kumaştan kaynaklı bir durummu vardır acaba?
Hocam kolumuzu dayadigimiz icin terden ve olu deriden kaynaklı beyaz beyaz bir lekelenme oluyor. Nemli bez ile temizleyin geçer. Fakat kesin bir çözümü yok sürekli belli aralıklarla yapmak lazım.

maniax dedi:
arabama hasar vermeye devam ediyorum.

dar bir yolda karşıdan gelen arkadaş sürtmesin diye iyice sağa geldim. sürüşe devam ettiğim sırada sağ önden garç diye bi ses geldi. inip baktım ve malesef jantım baya çizilmiş. dijonun 1 kolu ve lastiğin dibinde derin çizikler var. var mıdır bi çözümü? stepneyi mi taksam bile dedim. çok belli uzaktan falan  X(
Hocam kısa süre içerisinde bu kadar küçük hasar çok can sıkıcı. Bana çok olağan gelmiyor nedense. Araç pasifik mavi sanırım. Zaten oldukça dikkat çeken bir renk. Hadi nazarlık diyeceğim ama arabanın her yeri nazarlıkla dolmuş  s=s20 . Bence bir de dikiz aynasının altına gerçek bir nazarlık asmayı deneyin. En son bu geldi aklıma. Başka hiç batıl inanca sahip olmayan bir insan olarak nazar ve göz olayı beni korkutuyor.

@theGenius

mavi olmasının kesinlikle katkısı var. kim görse "aa çok tatlıymış rengi" diyo. kimse bu golf 7 mi benzinli mi dizel mi otomatik mi falan diye sormuyo zaten  :) sanırım asıcam artık öyle bişeyler

@burakca

aynen birkaç şey daha var, ben dolumu için verdim o parayı adamlar tüpü satıyo  s=s20

Sayın arkadaşlar,

Golf Pasifik Mavisi aracımın sol kapısını sitedeki veletler çizdiler.. Yakın arkadaşımız olan bir yerde rötuş yaptıracağım ama boyaya ihtiyacım var. Antalya Başaran şu an ellerinde olmadığını söylüyor. Tavsiyesi veya ücreti karşılığında gönderebilecek olan arkadaşlar var mı ?

thasan dedi:
Sayın arkadaşlar,

Golf Pasifik Mavisi aracımın sol kapısını sitedeki veletler çizdiler.. Yakın arkadaşımız olan bir yerde rötuş yaptıracağım ama boyaya ihtiyacım var. Antalya Başaran şu an ellerinde olmadığını söylüyor. Tavsiyesi veya ücreti karşılığında gönderebilecek olan arkadaşlar var mı ?
Hocam oto sanayide boyacılarada bir sorun boya kodu ile ise birebir boya yaparlar hiç şüpheniz olmasın.

4d58f8fb524acd7b9915c430a4526710.jpg

Nasıl olmuş [emoji5]️[emoji5]️

Sent from my iPhone using Tapatalk

yusuf dedi:
@enpisagor

Gayet güzel hocam. Dikkat çekeceği kesin. Pilli di mi bu.
Teşekkür ederim, Evet 3 ince kalem pil ile çalışıyor, mıknatıs sistemi yapmışlar kapıyı çekince sönüyor, otomatik olarak :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Konumuzla pek alakası yok ama müthiş bir video bence. özellikle 6. dakika ile 8. dakika arası dehşet.

Geri
Üst Alt