Hocam temizliğine göre 63-65 civarı. Piyasaya da iyice bakın. Km düşük.emre06 dedi:Hocam 20 binde ki 2013 model higline sanroof hariç sizce ne kadar eder
Hocam Ankara'daki tungsten gri araç mı yoksa.emre06 dedi:Hocam 20 binde ki 2013 model higline sanroof hariç sizce ne kadar eder
Değerli Hocam;emre06 dedi:@yusuf katlanır ayna mevcut hocam fotolarda mevcut
Muhammed hocam fotoğraf çekmeyi çok severim lakin bu kare Batuhan hocamın gözünden çekildi. Snapseed ile ben oynadım biraz üstündeMSE dedi:@theGenius Hüseyin hocam fotoğrafçılık var mı ? Hangi makineyle çekildi bu fotoğraf. Ben buna takıldım.
Bide sizin aracın solunda da benim mavi olaydı iyiydi [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Süper olmuş hocam. Yalnız benim sarı gündüz farlarını değiştirip gelmem lazım böyle çirkin durur [emoji23]theGenius dedi:Muhammed hocam fotoğraf çekmeyi çok severim lakin bu kare Batuhan hocamın gözünden çekildi. Snapseed ile ben oynadım biraz üstünde@theGenius Hüseyin hocam fotoğrafçılık var mı ? Hangi makineyle çekildi bu fotoğraf. Ben buna takıldım.
Benim arabanın solunda olacağınız gün de gelir hocam
Hocam almak isterseniz Çin siparişi beklemeden alacağınız bir ürün var parlaklığı çok iyi ve ısınma erime gibi sorunları da yok. Hatta @KabileReisi Mehmet hocam da aynı adamdan aldı ve memnunMSE dedi:Süper olmuş hocam. Yalnız benim sarı gündüz farlarını değiştirip gelmem lazım böyle çirkin durur [emoji23]Muhammed hocam fotoğraf çekmeyi çok severim lakin bu kare Batuhan hocamın gözünden çekildi. Snapseed ile ben oynadım biraz üstünde@theGenius Hüseyin hocam fotoğrafçılık var mı ? Hangi makineyle çekildi bu fotoğraf. Ben buna takıldım.
Benim arabanın solunda olacağınız gün de gelir hocam