ANA KONU

Hocam 20 binde ki 2013 model higline sanroof hariç sizce ne kadar eder

Arkadaşlar ikinci el alırken servise götürmek yeterli mi yada competeslerede goturmelimiyz sizler hangisini onerirsinz

emre06 dedi:
Hocam temizliğine göre 63-65 civarı. Piyasaya da iyice bakın. Km düşük.

2014 almanızı tavsiye ederim. Led stop var onlarda.

Tanıdığınız iyi bir usta varsa ona göstermenizi öneririm. Servis okadar özenmeyebilir.

emre06 dedi:
Hocam Ankara'daki tungsten gri araç mı yoksa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

emre06 dedi:
@yusuf katlanır ayna mevcut hocam fotolarda mevcut
Değerli Hocam;

2012 kasım ayında teslimatları başlayan Golf 7'lerin standart donanım listesinde eklemeler yapıldı.

2013 modellerde

*Bi-Xenon Basic Farlar

2014 modellerde

*Led stoplar

* Led plaka aydınlatmaları

* elektrikli katlanır yan aynalar

2015 modellerde:

* renkli ekranlı çok fonksiyonlu yol bilgisayarı

* Led iç aydınlatmalar

* (Haziran sonrası 2016 model şasi ile birlikte ) 6.5" ekranlı composition media

* Euro 6 motor

2016 Modellerde: Coming soon... :D

Sonradan eklenen donanımın abartılı fiyatına en güzel örnek fabrika çıkışlı 500 TL'ye verebildiğiniz rekli ekranlı çok fonksiyonlu yol bilgisayarını (Renkli MFA) Ender tahmin edin bakalım kaça takıyor?

Yanıt için alttaki linke bakmanız yeterli.

http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/golf/golf-7-5q/gosterge.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Antalya konusunda da bahsettim ama şu kareyi kaçıran golf tutkusu üyesi kalmamalı :)

@batuhantashan kardeşimle trafikte denk gelip birbirimizi arabalardan tanıdıktan sonra, kısa ve spontane bir buluşma gerçekleştirdik.

ce988c9b8f2098157ea3e4a86e5c4d59.jpg

@theGenius  Hüseyin hocam fotoğrafçılık var mı ? Hangi makineyle çekildi bu fotoğraf. Ben buna takıldım.

Bide sizin aracın solunda da benim mavi olaydı iyiydi [emoji4]

MSE dedi:
@theGenius Hüseyin hocam fotoğrafçılık var mı ? Hangi makineyle çekildi bu fotoğraf. Ben buna takıldım.

Muhammed hocam fotoğraf çekmeyi çok severim lakin bu kare Batuhan hocamın gözünden çekildi. Snapseed ile ben oynadım biraz üstünde :)

Benim arabanın solunda olacağınız gün de gelir hocam :)

theGenius dedi:
@theGenius Hüseyin hocam fotoğrafçılık var mı ? Hangi makineyle çekildi bu fotoğraf. Ben buna takıldım.

Muhammed hocam fotoğraf çekmeyi çok severim lakin bu kare Batuhan hocamın gözünden çekildi. Snapseed ile ben oynadım biraz üstünde :)

Süper olmuş hocam. Yalnız benim sarı gündüz farlarını değiştirip gelmem lazım böyle çirkin durur [emoji23]

MSE dedi:

Süper olmuş hocam. Yalnız benim sarı gündüz farlarını değiştirip gelmem lazım böyle çirkin durur [emoji23]

Hocam almak isterseniz Çin siparişi beklemeden alacağınız bir ürün var parlaklığı çok iyi ve ısınma erime gibi sorunları da yok. Hatta @KabileReisi Mehmet hocam da aynı adamdan aldı ve memnun :)

Geri
Üst Alt