ANA KONU

theGenius dedi:
Teşekkürler Hüseyin hocam. @erkanz hocamın aldığı LED'lerle nerdeyse yarı yarıya fiyat farkı var ama led sayıları farklı. Hangisinden alayım dersin ?

@erkanz  hocam LED'lerin araç üzerindeki fotoğrafları var mı acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE Hocam dışarıdayım ve araçta otoparkta olduğundan telimde mevcut olan (patlamayan) bir fotosunu paylaşıyorum. Malum fotojenik değil bu beyaz ledler :) Bir buçuk ayı geçti kullandığım ve henüz hiçbir sıkıntısı olmadı erime gibi, arada kontrol ediyorum. Diğer ürüne bakma imkanım olmadığından kıyaslama yapamayacağım.

e80e27a691fa6a79fc07c934177435c1.jpg

iPhone using Tapatalk

erkanz dedi:
@MSE Hocam dışarıdayım ve araçta otoparkta olduğundan telimde mevcut olan (patlamayan) bir fotosunu paylaşıyorum. Malum fotojenik değil bu beyaz ledler :) Bir buçuk ayı geçti kullandığım ve henüz hiçbir sıkıntısı olmadı erime gibi, arada kontrol ediyorum. Diğer ürüne bakma imkanım olmadığından kıyaslama yapamayacağım.

e80e27a691fa6a79fc07c934177435c1.jpg

iPhone using Tapatalk
Erkan hocam @theGenius  Hüseyin hocamın verdiği linkteki ürünün adet fiyatı 75 TL sanıyordum tekrar bakınca farkettim 2 adet fiyatıymış. Bekleme de olmayacağı için o üründen alıp bir deneyeyim bakalım.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

MSE dedi:
Teşekkürler Hüseyin hocam. @erkanz hocamın aldığı LED'lerle nerdeyse yarı yarıya fiyat farkı var ama led sayıları farklı. Hangisinden alayım dersin ?

@erkanz  hocam LED'lerin araç üzerindeki fotoğrafları var mı acaba ?

Muhammed hocam. Eğer yarı yarıya gibi bir fark mevcut ise Çin siparişini bekleyin derim hem de mercekli ampul Çin'den alacağınız.

Bu da benimkisi hocam

6bfbe3e7219266432b45ff0213754d1f.jpg

@theGenius  Hüseyin hocam merkceli ledler daha mı iyi ? Erkan hocamın aldığı LEDlerin fiyatı yaklaşık 90 TL. Beklemek çok sorun değil. Yeni kablo siparişi de vereceğim zaten [emoji4]

MSE dedi:
@theGenius  Hüseyin hocam merkceli ledler daha mı iyi ? Erkan hocamın aldığı LEDlerin fiyatı yaklaşık 90 TL. Beklemek çok sorun değil. Yeni kablo siparişi de vereceğim zaten [emoji4]

Hocam gündüz farının içine dikkatli bakarsanız ampul önünde bir siper olduğunu göreceksiniz. Yani mercekten çıkan ışık oraya çarpacak. Sonuç olarak çok farketmez :) de tuning diye Google'dan aratın. Numarasını alın ve havale yoluyla indirimli almak istediğinizi söyleyin. Ben öyle daha uyguna almıştım. Sahibinden komisyonuna hiç girmeden :)

theGenius dedi:

Hocam gündüz farının içine dikkatli bakarsanız ampul önünde bir siper olduğunu göreceksiniz. Yani mercekten çıkan ışık oraya çarpacak. Sonuç olarak çok farketmez :) de tuning diye Google'dan aratın. Numarasını alın ve havale yoluyla indirimli almak istediğinizi söyleyin. Ben öyle daha uyguna almıştım. Sahibinden komisyonuna hiç girmeden :)

Anladım hocam. Mesai saatinde arayın demişler yarın alayım hesap numaralarını [emoji4] çok sağolun.

Antalya'dan vag kablosu alacak var mıydı hocam ?

MSE dedi:

Anladım hocam. Mesai saatinde arayın demişler yarın alayım hesap numaralarını [emoji4] çok sağolun.

Antalya'dan vag kablosu alacak var mıydı hocam ?

Ben aldım hocam. Bu hafta içi bekliyorum gelmesini artık :)

@theGenius benimki 20 günde geldi. Geldi ama 12.12 aldığıma pişman oldum. Yeni versiyon alacağım. 2015 model araç sahiplerine yardımcı olamıyorum bu kablo ile.

MSE dedi:
@theGenius benimki 20 günde geldi. Geldi ama 12.12 aldığıma pişman oldum. Yeni versiyon alacağım. 2015 model araç sahiplerine yardımcı olamıyorum bu kablo ile.

Hocam sizin araç kaç model? Ben mecburen 14.10 aldım araba 2015.

2010 jetta aracım için 11.11.3 kablo almıştım ve bu kodlama işi ile kendi çapımda uğraştım. Sattığım araç ile de sattığım kişiye verdim kabloyu.

Bu aracı alabilmek için baya borca girdim :) ( golftutkusu adamı borclandirir) biraz rahatlayayim şu led lambalarin beyaza dönmesi ve kablo işine girebilirim. Gerçi kablo olayını Mersinde yapan arkadaş var. Belki de ona yaptırırım. Ama beyaz led işine gireceğim kesin. Önümüzdeki ayları bekliyorum :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

theGenius dedi:

Hocam sizin araç kaç model? Ben mecburen 14.10 aldım araba 2015.

Hocam 2014 model benim araç. 12.12 kablo aldım bana yeter diye ve yapabildiğim herşeyi yaptım Orhan hocam sağolsun [emoji4] Fakat yeni araç sahiplerine faydam olamıyor. Bu yüzden son versiyon kablodan alayım diyorum.

Orhan Hoca dedi:
Pazar konusuna başlık açalım. alacak bir arkadaş çıkar.  s=s18

@MSE
Tamamdır hocam açıyorum [emoji4]

Geri
Üst Alt