forerunner
Üye
Hocam ben İstanbul'da değilim ancak İstanbul'da yardımcı olabilecek @erkanz hocamız var. Geçtiğimiz cuma günü bebeği oldu belki şu sıralar müsait olamayabilir. @yusuf hocam vag.com kablosunu Erkan hocamdan alabilirse o da yardımcı olacaktır.forerunner dedi:@MSE
teşekkür ederim hocam ben kodlama dan anlamıyorum zaten ender elek. yaptırmıştır. Demekki eksik yapmışlar. Eğer istanbulda iseniz bir ara istanbul buluşmasında hallederiz inşallah.
Tamamdır hocam. Arkadaşlar mesajınızı görünce sizinle iletişime geçerler mutlakaforerunner dedi:
eymen hocam hosgeldin.eyo_men dedi:Uzun süren aranın ardından dostlara tekrar merhaba
İşlerin yoğunluğu, golfü alamamanın hüznüyle siteye girişleri aksattık. Biraz işimizde rahatladık ve ilk işimiz tekrar dostlara dönüş oldu. Umarım tüm dostlar iyidir...
Değerli Eymen Hocam;eyo_men dedi:Uzun süren aranın ardından dostlara tekrar merhaba
İşlerin yoğunluğu, golfü alamamanın hüznüyle siteye girişleri aksattık. Biraz işimizde rahatladık ve ilk işimiz tekrar dostlara dönüş oldu. Umarım tüm dostlar iyidir...
Günaydın Erkan hocamerkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam günaydın [emoji4] @ErsinEsk hocam benim de kilit açınca korna çalmıyordu kablodan önce, kodlar elimizde zaten belirli, nasıl isterseniz o şekil ayarlayabilirsiniz. Muhammed hocamızın zaten maşallahı var, beni bile jr eksper yaptı [emoji23]
Bu arada üçüncü geceyi şükür atlattık [emoji4][emoji64]
iPhone using Tapatalk
Hocam gözümüz yollarda kaldı umarım artık arayı açmazsınız ?eyo_men dedi:Uzun süren aranın ardından dostlara tekrar merhaba