ANA KONU

@ErsinEsk

hata bende hocam. Tablet ile forumda yazamıyorum bazen kelimeleri kafasına göre tamamlıyor resmen klavye ile cebelleşiyorum. :D

forerunner dedi:
@MSE

teşekkür ederim hocam ben kodlama dan anlamıyorum zaten ender elek. yaptırmıştır. Demekki eksik yapmışlar. Eğer istanbulda iseniz bir ara istanbul buluşmasında hallederiz inşallah.
Hocam ben İstanbul'da değilim ancak İstanbul'da yardımcı olabilecek @erkanz hocamız var. Geçtiğimiz cuma günü bebeği oldu belki şu sıralar müsait olamayabilir. @yusuf hocam vag.com kablosunu Erkan hocamdan alabilirse o da yardımcı olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

forerunner dedi:
@MSE

teşekkür ederim hocam. Artık müsait bir zamanda hallederiz. Nasıl olsa acelesi yok.
Tamamdır hocam. Arkadaşlar mesajınızı görünce sizinle iletişime geçerler mutlaka :)

Uzun süren aranın ardından dostlara tekrar merhaba :)

İşlerin yoğunluğu, golfü alamamanın hüznüyle siteye girişleri aksattık. Biraz işimizde rahatladık ve ilk işimiz tekrar dostlara dönüş oldu. Umarım tüm dostlar iyidir...

eyo_men dedi:

İşlerin yoğunluğu, golfü alamamanın hüznüyle siteye girişleri aksattık. Biraz işimizde rahatladık ve ilk işimiz tekrar dostlara dönüş oldu. Umarım tüm dostlar iyidir...
eymen hocam hosgeldin. :)

2-3 gün önce profiline bakmıştım, bi anda nereye kayboldu diye aklımdan geçti valla. qashqai yi de orda gördüm. hayırlı uğurlu olsun.

inceleme de isteriz :)

eyo_men dedi:

Değerli Eymen Hocam;

Özlettiniz kendinizi.

Gönlünüze göre bir araç olduysa ne mutlu size.

Farklı bir segmenti işaret etmiştiniz.

O durum gerçekleşmiş imzanızdan gördüğüm kadarıyla.

Sizden şu an kullandığınız aracın tanıtımını yapar mısınız? diye rica etsem?

2- vag kodlama ile korna ile açılış onayını aktif ettim. Ama araç sadece kilitlenirken1 kez ses çıkarıyor. Açılırken ise hiç ses çıkarmıyor. Benim bildiğim açılırken 2 kapanırkende 1 kez ses çıkarması gerekiyor. Aracımda keyless ve güvenli kitlemeli alarm var.

@forerunner Hocam düşündüm de, bu yanlış kodlama olayını ben doğru buluyorum. Benim için açılırken çalması bir şey ifade etmezken, kapanırken de 1 kez çalması çok daha hoş olacaktır. Bu sebeple oldu ki bir gün bir şekilde kodlamasını istediğiniz hale getirirken önceki halini benim için kayıt eder ya da ettirir misiniz?

@ErsinEsk  hocam açılışta çalmasını istemiyorsanız o kısmı kapatabiliriz :)

@MSE Muhammed Hocam günaydın [emoji4] @ErsinEsk hocam benim de kilit açınca korna çalmıyordu kablodan önce, kodlar elimizde zaten belirli, nasıl isterseniz o şekil ayarlayabilirsiniz. Muhammed hocamızın zaten maşallahı var, beni bile jr eksper yaptı [emoji23]

Bu arada üçüncü geceyi şükür atlattık [emoji4][emoji64]

iPhone using Tapatalk

erkanz dedi:
@MSE Muhammed Hocam günaydın [emoji4] @ErsinEsk hocam benim de kilit açınca korna çalmıyordu kablodan önce, kodlar elimizde zaten belirli, nasıl isterseniz o şekil ayarlayabilirsiniz. Muhammed hocamızın zaten maşallahı var, beni bile jr eksper yaptı [emoji23]

Bu arada üçüncü geceyi şükür atlattık [emoji4][emoji64]

iPhone using Tapatalk
Günaydın Erkan hocam :)

Hadi geçmiş olsun :) nöbetleşe uyuyorsunuzdur heralde :)

@MSE @erkanz Oo oh güzel haberler gelmiş bana  &: İlginize çok teşekkür ederim, operasyon halinde irtibat kuracağım o halde sizlerle  :'( :'(

@erkanz Maşallah maşallah  :( '

eyo_men dedi:

Hocam gözümüz yollarda kaldı umarım artık arayı açmazsınız ?

j1qRlJ.jpg

Sizce GTI mı yoksa GTD panjur mu?

Sizce siyah ayna kapağımı yoksa gri ayna kapağımı?

Geri
Üst Alt