Erkan Hocam, ben bebek olayını yeni okudum. Telefondan girdiğim için ayrı bir başlık açıldı mı onu da bilmiyorum açıkçası. Burdan yazayım. Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Aklınızdan geçireceklerinizi ben yazayım.erkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam günaydın [emoji4] @ErsinEsk hocam benim de kilit açınca korna çalmıyordu kablodan önce, kodlar elimizde zaten belirli, nasıl isterseniz o şekil ayarlayabilirsiniz. Muhammed hocamızın zaten maşallahı var, beni bile jr eksper yaptı [emoji23]
Bu arada üçüncü geceyi şükür atlattık [emoji4][emoji64]
iPhone using Tapatalk
hocam ne güzel yazı olmuş böylemandufla dedi:Erkan Hocam, ben bebek olayını yeni okudum. Telefondan girdiğim için ayrı bir başlık açıldı mı onu da bilmiyorum açıkçası. Burdan yazayım. Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Aklınızdan geçireceklerinizi ben yazayım.@MSE Muhammed Hocam günaydın [emoji4] @ErsinEsk hocam benim de kilit açınca korna çalmıyordu kablodan önce, kodlar elimizde zaten belirli, nasıl isterseniz o şekil ayarlayabilirsiniz. Muhammed hocamızın zaten maşallahı var, beni bile jr eksper yaptı [emoji23]
iPhone using Tapatalk
1- Ula bu Hanımın karnında biraz daha kalsaymış iyi olacakmış sanki.
2- Arkadaş bu çocuk hiç mi uyumaz. Sırtta sensör var sanki, yatağa değer değmez uyanıyor. (Kucakta uyutma sonucu oluyor bunlar)
3- Ya salla salla kolum koptu. Baya da ağırmış bu çocuk.
4- Karnı tok altı temiz niye ağlıyor bu çocuk. (Bknz: gaz problemi)
5- Arkadaş ne dişmiş be. Çocuk mu diş çıkarıyor biz mi çıkarıyoruz belli değil be.
6- Çocuk bir an önce konuşsa da derdini söylese
7- Ya biran önce yürüse de rahatlasak.
8- Bu çocuk yürümezken daha iyiydi. En azından çekmece karıştırmıyordu. Bulaşık makinasını açıp kapağına oturmuyordu. Buzdolabını açıp içine oturup popom dondu demiyordu Peşinde kosmaktan eridim bittim yeminle.
9- Oğlum /kızım her gördüğünü ağzına koyma yenmez bu.
10- Niye düşmüyor bu çocuğun ateşi acaba
11- 2-5 yaş arası en tatlı dönemleri olduğundan keşke hep 4 yaşında kalsaydı bu çocuk.
12- Bir çocuk bu kadar soru sorar mı ya. İki dakika susmuyor uşak ya. Kafa beyin koymadı.
13- Oğlum / kızım her gördüğünü alamayız nasihatlari.
14- Bu büyümese iyiydi.Kime çekti bu çocuk bilmem ki. Ben hiç böyle değildim. (burda hanıma da hafif bir taş atma oluyor tabi )
Bilimum okul problemleri için söylenebilir bu
Simdilik aklıma gelenler bunlar
9 yaşında bir kız babası olarak yaklaşık yaşadıklarımı paylaştım. Her ne kadar zaman zaman kızsak da sinirlensek de varoluş, yaşama sebeplerimiz oluyor çocuklarımız. Tekrardan hayırlı ugurlu olsun Erkan Hocam. Allah herkesin çocuğunu bağışlasın. Ağız tatlarımız onlar.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim çocuk 15 aylık her akşam listenizden en az 5-6 tanesini söylüyorum, bulaşık makinesi olayı falan aynı şimdiden kavga ediyor benimlemandufla dedi:Erkan Hocam, ben bebek olayını yeni okudum. Telefondan girdiğim için ayrı bir başlık açıldı mı onu da bilmiyorum açıkçası. Burdan yazayım. Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Aklınızdan geçireceklerinizi ben yazayım.@MSE Muhammed Hocam günaydın [emoji4] @ErsinEsk hocam benim de kilit açınca korna çalmıyordu kablodan önce, kodlar elimizde zaten belirli, nasıl isterseniz o şekil ayarlayabilirsiniz. Muhammed hocamızın zaten maşallahı var, beni bile jr eksper yaptı [emoji23]
iPhone using Tapatalk
1- Ula bu Hanımın karnında biraz daha kalsaymış iyi olacakmış sanki.
2- Arkadaş bu çocuk hiç mi uyumaz. Sırtta sensör var sanki, yatağa değer değmez uyanıyor. (Kucakta uyutma sonucu oluyor bunlar)
3- Ya salla salla kolum koptu. Baya da ağırmış bu çocuk.
4- Karnı tok altı temiz niye ağlıyor bu çocuk. (Bknz: gaz problemi)
5- Arkadaş ne dişmiş be. Çocuk mu diş çıkarıyor biz mi çıkarıyoruz belli değil be.
6- Çocuk bir an önce konuşsa da derdini söylese
7- Ya biran önce yürüse de rahatlasak.
8- Bu çocuk yürümezken daha iyiydi. En azından çekmece karıştırmıyordu. Bulaşık makinasını açıp kapağına oturmuyordu. Buzdolabını açıp içine oturup popom dondu demiyordu Peşinde kosmaktan eridim bittim yeminle.
9- Oğlum /kızım her gördüğünü ağzına koyma yenmez bu.
10- Niye düşmüyor bu çocuğun ateşi acaba
11- 2-5 yaş arası en tatlı dönemleri olduğundan keşke hep 4 yaşında kalsaydı bu çocuk.
12- Bir çocuk bu kadar soru sorar mı ya. İki dakika susmuyor uşak ya. Kafa beyin koymadı.
13- Oğlum / kızım her gördüğünü alamayız nasihatlari.
14- Bu büyümese iyiydi.Kime çekti bu çocuk bilmem ki. Ben hiç böyle değildim. (burda hanıma da hafif bir taş atma oluyor tabi )
Bilimum okul problemleri için söylenebilir bu
Simdilik aklıma gelenler bunlar
9 yaşında bir kız babası olarak yaklaşık yaşadıklarımı paylaştım. Her ne kadar zaman zaman kızsak da sinirlensek de varoluş, yaşama sebeplerimiz oluyor çocuklarımız. Tekrardan hayırlı ugurlu olsun Erkan Hocam. Allah herkesin çocuğunu bağışlasın. Ağız tatlarımız onlar.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat Hocam, Erkan Hocamın yeni baba olduğunu okuyunca bu yazdıklarım bir bir gözümün önünden geçti. Paylaşayım dedimsilvershadow dedi:@mandufla
Değerli Deniz Hocam;
O ne kadar samimi ve o ne kadar kaliteli esprilerle dolu bir mesajdır ?
Elimde olmadan gülümseyerek okudum baştan son tüm yazınızı.
Allah bizlere de o günleri nasip etsin..
Orhan Hoca dedi:
Değerli Erkan Hocam,erkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam günaydın [emoji4] @ErsinEsk hocam benim de kilit açınca korna çalmıyordu kablodan önce, kodlar elimizde zaten belirli, nasıl isterseniz o şekil ayarlayabilirsiniz. Muhammed hocamızın zaten maşallahı var, beni bile jr eksper yaptı [emoji23]
iPhone using Tapatalk
Evet Hocam aynı, araç içi süpürgenin kablosu bagaja yetmeyince oraya takıp süpürmüştüm bagajıforerunner dedi:Arkadaşlar bagajda yer alan 12v giriş ile çakmaklık girişi aynı mıdır? Yani çakmaklık girişi için aldığım şarj aletini bagajda yer alan giriş için de kullanabilir miyim?