ANA KONU

silvershadow dedi:
Avustralya'da 2016 modellerde standart donanıma aşağıdaki parçalar ekleniyormuş:

Giriş seviyesine:

-Geri görüş kamerası

-Apple car play, android auto ve mirror link

Comfortline:

-Navigasyon

Highline:

-Isıtmalı ve deri parçalı koltuklar

-anahtarsız giriş

Adamlar orda davul zurnayla duyuruyo. burda sanırım 2015 satışları etkilenmesin diye tık yok...

http://www.caradvice.co...creens-standard/?plista

Böyle bir konu gördüm ne kadar doğru bilmiyorum linkte yazıyor ama ingilizcem fazla iyi değil anlayan varsa okuyabilir inşallah bizdede bu gibi donanımlar standart donanıma eklenir.
Değerli Hocam;

Ülkeden ülkeye donanım listesi bakımından daha önceden de vardı şimdi de farklılık var.

Buraya uygulanması gerçekleşir veya gerçekleşmez belirsiz şu anda.

Composition touch diye bir cihaz var mı bizde?

Onlarda comfortline seviyesinde var.

Bizde midline plus donanımında bulunan aluminum silver brushed dekor onlarda highline seviyesinde mevcut
Ya işte güzel olan bizde ki :)

Siver Brushed bu boru mu  :'(

silvershadow dedi:
Avustralya'da 2016 modellerde standart donanıma aşağıdaki parçalar ekleniyormuş:

Giriş seviyesine:

-Geri görüş kamerası

-Apple car play, android auto ve mirror link

Comfortline:

-Navigasyon

Highline:

-Isıtmalı ve deri parçalı koltuklar

-anahtarsız giriş

Adamlar orda davul zurnayla duyuruyo. burda sanırım 2015 satışları etkilenmesin diye tık yok...

http://www.caradvice.co...creens-standard/?plista

Böyle bir konu gördüm ne kadar doğru bilmiyorum linkte yazıyor ama ingilizcem fazla iyi değil anlayan varsa okuyabilir inşallah bizdede bu gibi donanımlar standart donanıma eklenir.
Değerli Hocam;

Ülkeden ülkeye donanım listesi bakımından daha önceden de vardı şimdi de farklılık var.

Buraya uygulanması gerçekleşir veya gerçekleşmez belirsiz şu anda.

Composition touch diye bir cihaz var mı bizde?

Onlarda comfortline seviyesinde var.

Bizde midline plus donanımında bulunan aluminum silver brushed dekor onlarda highline seviyesinde mevcut
Composition touch:Renksiz Cd girişi olmayan 5" ekranlı media player oluyormuş. İyiki bizde yok birde midline da jant kapağı bulunan ülkeler var.Hatta arka camı manuel olan golf 7 bile gördüm.

burakca dedi:
Paşam Tuning Fest

ZQzj8V.jpg

o8Nqb9.jpg
Düşündüm,düşündüm yine düşündüm anlam veremedim veren varsa beni de aydınlatsın.O kırmızı GTI daki california plakası nedir yahu?

Umut dedi:
Paşam Tuning Fest

ZQzj8V.jpg

o8Nqb9.jpg
Düşündüm,düşündüm yine düşündüm anlam veremedim veren varsa beni de aydınlatsın.O kırmızı GTI daki california plakası nedir yahu?
Motor türünü tam hatirlayamadim fakat o aracın özü 1.2 tsi midline

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Onur

Ha oda ayrı bir durum,seni çakma gti seni... :D

Biraz geyik yapayım...

Bu hafta iki kere yaşadım bu olayı...

Abi R line mi bu?

ben---R line derken

hani görünüş felan farklı ya

ben----Yok abicim,line ı çıkar

nasıl abi

ben---Bu direk R ,ayrıca r-line deyince zoruna gidiyor... 8D

Hadi bir iki muhabbet daha yazayım....

Muhtelif şahıs:Abi egzoz mu attırmışın?

Ben:Yo ben bişe attırmadım,o kendi atılmış hali.....

Muhtelif şahıs:Abi şöle bi kapışalım mı

Ben:yok abicim ya o yaşları geçtim

Muhtelif şahıs:nası ki

ben:Canım benim ,senin araçta var mı bişeyler

Muhtelif şahıs: yooook

Ben: Sana kaba kuvvet uygulamak istemem.

en  sık sorulanlar:kadran kaç,kaç yaptın,ne yakyor...

Trilyonluk adam sorar:kaç para ki bu

ben:180 bin gibi bişey

Trilyonluk adam sorar:Ooooo bize gelmez

ben içimden:Çakal küçülde cebime gir..

ben dışımdan:E tabi bir mercedes,bmw gibi havası olmaz..Veeeeeeeee balık oltada........

Trilyonluk adam sorar:Tabi canım bu paraya mercedes alınır onun havası var

ben:Oldu hadi Allaha emanet olun,hoş kalın.......

Zırt pırt araba değiştirdiğim için  muhabbet mutlak bir yerde arabaya gelir.

Umut araba ne şimdi?

golf R

Hııııı golfff

Golf değil golf R

Şimdi ben golf değil golf R dedim ya karşımdaki zerre kadar arabadan anlıyorsa hemen atlar

Ya bu o şey değil mi şu skandal olan firma bu golf modeli demi

Bazen  o dereceye gelmese de limitleri çok zorlarız golf R la

Bu R 4 tekerli olan modeli değil mi?

@Umut

Harikasın Umut Hocam.. &:

R;

Sırf bu anlata anlata bitiremeyeceğiniz anektodları bizzat

ve

şu gösteriş delisi olanların havasını almak için bile yeter. 8D

Elbette vardır diye düşünüyorum ama Donanım güvenlik listesinde olmadığından durup dururken kafama takıldı,bizim araçlarda EBD (fren güç dağıtım sistemi) varmıdır yani  ABS ye entegre diyemi donanım listesinde ayrıyetten yazılmamış .

Arkadaşlar kışa girmeden 1.5 ay evvel kapı fitillerine koruyucu sprey sıkmıştım.Bu spreyi sıktıktan hemen sonra kuru bezle silmek gerekiyormuş ben silmemiştim.Şimdi kapı fitilleri ahşap tekne gibi gacırdıyor eğimli yerden geçerken.Ne yapabilirim acaba?

BF109 dedi:
Arkadaşlar kışa girmeden 1.5 ay evvel kapı fitillerine koruyucu sprey sıkmıştım.Bu spreyi sıktıktan hemen sonra kuru bezle silmek gerekiyormuş ben silmemiştim.Şimdi kapı fitilleri ahşap tekne gibi gacırdıyor eğimli yerden geçerken.Ne yapabilirim acaba?
Galiba bu durum bende de oldu. Bakımda sıkmışlardı, sildiklerini zannetmiyorum. Esnemelerde daha önce duymadığım sesi duymaya başladım sunroofta. Yusuf Hocamın dediği gibi ıslak bir bezle sileyim ben de..

vwolverine dedi:
Elbette vardır diye düşünüyorum ama Donanım güvenlik listesinde olmadığından durup dururken kafama takıldı,bizim araçlarda EBD (fren güç dağıtım sistemi) varmıdır yani  ABS ye entegre diyemi donanım listesinde ayrıyetten yazılmamış .
Değerli Hocam,

Bizde âlâsı olan sistemler var. Bu ve benzeri sistemler farklı markalarda farklı isimlendirilebiliyor.

Bunun daha gelişmiş ve birbirlerine entegre sistemlere dönüşmüşlerdir.

http://www.golftutkusu.com/teknik-ozellikler-ve-detayli-aciklamalari/golf'un-fren-sisteminin-geleneksel-fren-sistemlerinden-farki/msg3143/#msg3143

Az bulunan Acil durum destek  fren destek sistemi BAS pek az markada bulunur..

http://www.golftutkusu.com/teknik-ozellikler-ve-detayli-aciklamalari/golf-7'de-fren-sistemleri/msg7361/#msg7361

@burakca

İçimden geleni aynen söyleyecem.Kusura bakmayın...

Hiç beğenmedim,lastikleri de mavi yapsalardı tam pavyon gibi olurdu...

@silvershadow

Murat hocam bu bizim highlinedaki standart ekran ancak burada gördüğüm kadarıyla video oynatılıyor, bu fotoğrafı facebook golf brezilya grubundan aldım ispanyolca yazdıkları için birşey anlamadım ingilizce yazdım henüz cevap gelmedi yani sonuç olarak bizim 5.8 lerde video oynatma durumu var mı acaba yoksa oradaki araçlarda buna olanak sağlayan farklı bir yazılım mı var?

VX72Er.jpg

Geri
Üst Alt