ANA KONU

burakca dedi:
@silvershadow

Murat hocam bu bizim highlinedaki standart ekran ancak burada gördüğüm kadarıyla video oynatılıyor, bu fotoğrafı facebook golf brezilya grubundan aldım ispanyolca yazdıkları için birşey anlamadım ingilizce yazdım henüz cevap gelmedi yani sonuç olarak bizim 5.8 lerde video oynatma durumu var mı acaba yoksa oradaki araçlarda buna olanak sağlayan farklı bir yazılım mı var?

VX72Er.jpg
Hocam opsiyon listesindeki UF8 kodlu opsiyonu ekletirseniz iPod adaptörlü Media in soketi gelir. Buradan iPod ile video oynatabilirsiniz. Golf'lerde malesef normal usb girişinin yerine takılıyor.

Sonradan da takılabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:

@burakca

Yansıyan 4 motion yazısına bakılırsa bu kuvvetle muhtemel bir R.

Bu bir R ise pahalı bir donanım taşıma olasılığı da artırmakta olması

Ayrıca sağ üsteki  NAV tuşuna da  bakarak bunun  navigasyona sahip  discover serisi bir cihaz olduğunu söylemek mümkündür.

Bunlardan 8 inch ekranlı  pro da  DVD ve video oynatılabilir

Ancak 6.5 inch ekranlı discover media ile composition media larda iPod kablosuyla bağlantı yaparak film izlemek mümkündür.

@silvershadow  @burakca @maniax

Mesajlarınızı okuduktan sonra aklıma geldi Tekirdağdan abimiz yapmış bu uygulamayı daha önce paylaştığı fotoğrafı koyacağım bende

discovery pro golf 7 

Herkese merhaba, geçen hafta şehir dışına seyahat ettim ve bilenler bilir yenikapı-bandırma hızlı feribotunu kullandım, bu yolculuk süresincede okumak için birkaç gazete aldım. Bir gazetede Fatih ALTAYLI nın kaleme aldığı bir inceleme köşe yazısı vardı, pek tabi çok tanıdık biriydi bu incelemeye konu olan şey, "GOLF R", gayet övgü dolu güzel sözler ile anlatılmış GOLF R, zevkle okudum ve sizinle paylaşmak istiyorum. Bu arada en çok "pislik hırıltı" benzetmesini beğendim :'( :'(

Arkadaşlar merhaba,

Daha önceki aracımda (Jetta) bulunan 3C8 035 730 D kodlu Premium Bluetooth kitimi Golf 6 aracıma taktırdım.

Takan arkadaş neyi yanlış yaptı bilmiyorum, MFA ekranda telefonun şarj durumunu gösteren yerde böyle bir _  (çizgi) var. Şarjı göstermiyor. Araçta RCD 310 var. Montajı yapan arkadaş bana RCD 510 satmaya çalıştı, bu hata teypten diye. Doğru mudur bilemedim. Modülü başka araca taktığımda sorun yok.

Şarjı da görmeyiver kardeşim diyebilirsiniz :)

Fakat bağlantıda bir hata yapmış olma ihtimalinden korkuyorum. başka problemler çıkmasın diye.

Keza bir hafta içinde iki sefer ayna ayar düğmesi arızalandı. Üçüncüyü takacağım.

Bir fikriniz varsa yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler

Murat.

sevgili hocalarım biraz önce lastik basınçlarını ayarladım set edeyim derken araç bilgi ekranında şöyle yazıyordu:

"kaput, bagaj ya da kapi(lar) açık. bilgi icin kadrandaki ekrana bakın"

fakat önümdeki ekranda herhangi bir bilgi yoktu. herşeyi açıp kapattım. o uyarı geçti sonra. önemsemeli miyim?

maniax dedi:
sevgili hocalarım biraz önce lastik basınçlarını ayarladım set edeyim derken araç bilgi ekranında şöyle yazıyordu:

"kaput, bagaj ya da kapi(lar) açık. bilgi icin kadrandaki ekrana bakın"

fakat önümdeki ekranda herhangi bir bilgi yoktu. herşeyi açıp kapattım. o uyarı geçti sonra. önemsemeli miyim?
Değerli Murat Hocam;

Sorun yok tekrarı olmadığı sürece.

Bana kalırsa "arıza ruhu" sizin aracın yakınlarında geziniyordu :)

Selam arkadaslar,

Android telefonlar icin obdeleven uygulamasini bilen-kullanan var mı? ios icin yok sanırım bu uygulama. baslangic logosu degistirme, versiyon guncelleme gibi bircok sey yapıyor. sorum şu; baslangic logosunu herhangi bir uygulama, vagcom vs. olmadan kendimizde degistirebiliyor muyuz?

https://youtu.be/DpA42bQNi6c

virtus dedi:
Selam arkadaslar,

Android telefonlar icin obdeleven uygulamasini bilen-kullanan var mı? ios icin yok sanırım bu uygulama. baslangic logosu degistirme, versiyon guncelleme gibi bircok sey yapıyor. sorum şu; baslangic logosunu herhangi bir uygulama, vagcom vs. olmadan kendimizde degistirebiliyor muyuz?

https://youtu.be/DpA42bQNi6c
Hocam anlaşılan böyle bir şey var. Ancak sadece discovery pro'da mümkün gibi görünüyor. Wireless üzerinden bağlanıyor araca.

VW'nin Media Control uygulaması var ancak o da wireless üzerinden bağlantı kurularak çalışıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE

2015 Haziran sonu itibariyle 6.5" ekrana geçişiyle teknik altyapı da değişti.

Daha hızlı işlemciler, daha fazla bellek alanı, en önemlisi gelişmeye ve geliştirilmeye açık yazılım altyapısı.

Yüksek hızlı internet ve dolayısıyla wi-fi standart, WLAN  internet bağlantısı opsiyonel olarak mevcuttur.

Mirror link opsiyonel ve sonradan da yüklenebilir.

@MSE

Değerli Muhammed Hocam;

Sizin mesajınızın bende uyandırdığı ilhamla bilgilerin güncel olmadığını fark ederek;

Dersime çalıştım ve bilgileri güncelledim Discover Pro'da

Buyrun:

http://www.golftutkusu.com/8'-discover-pro/discover-pro-radyo-navigasyon-sistemi/msg3498/#msg3498

silvershadow dedi:
@MSE

2015 Haziran sonu itibariyle 6.5" ekrana geçişiyle teknik altyapı da değişti.

Daha hızlı işlemciler, daha fazla bellek alanı, en önemlisi gelişmeye ve geliştirilmeye açık yazılım altyapısı.

Yüksek hızlı internet ve dolayısıyla wi-fi standart, WLAN  internet bağlantısı opsiyonel olarak mevcuttur.

Mirror link opsiyonel ve sonradan da yüklenebilir.
Murat hocam yanlış anladıysam düzeltin lütfen. 6.5" medialarda wi-fi standart mı ?

Bildiğim kadarıyla VW'nin hali hazırda wi-fi için sattığı bir aparat mevcut. Sim kart takılan cinsten galiba. VW CarStick

Geri
Üst Alt