ANA KONU

burak_ dedi:
@maniax

Hocam aracı yıkamadan genelde su tutturuyorum ve kurulmadan bir kaç km gidiyorum.

O sırada bende aynı durum oluyor.

Sizin araçta da aynı durum olabilir.

Sensör üzerinde kristalleşme veya su damlayı gibi.
içime su serpildi valla. çünkü geçenlerde yıkattıktan sonra da olmuştu bir kez. muhtemelen gece donuyolar. sonra kristal ya da su zerresi kalıyor üzerinde.

teşekkürler hocam  :'(

@burak_ @maniax

Aynen hocam yıkadıkdan sonra bende de oluyor bu durum geri vitese taktığımda başlıyor ötmeye ilk seferde bende tedirgin olmuştum ama artık alıştım durmuyorum bile :D   Kazara birşey olsa vuraceğım allah korusun :(

@yusuf

hocam demin dediniz ya 1-2-4-6 diye gidiyorum diye, geçen arkadaş da kullandı arabayı da "bu arabanın en gereksiz vitesi 5" demişti.  :)

maniax dedi:
@yusuf

hocam demin dediniz ya 1-2-4-6 diye gidiyorum diye, geçen arkadaş da kullandı arabayı da "bu arabanın en gereksiz vitesi 5" demişti.  :)
Doğru demiş hocam. Çok vites atlıyorum. Hele uzun yolda  8D

@silvershadow hocam anlamadigim bir konu var, wv musteri hizmetlerini aradım sagolsunlar onlarda bilgi veremedi s=s20 bana verilen arac kullanım kılavuzunda discover pro(nesil 2) yaziyor, ve turkce olan bu kılavuzda car-net menusu ve bu uygulamadan yapılabilecekler yazıyor. ancak gel gor ki discover pro olan cihazda car-net menusu yok!! neden o zaman turkce kitapciga detaylica yazildi bu? car-net sitesine bakıyorum turkce dil secenegi haricinde her dil var.  bu car-net turkiye'de aktif degil mi?

ayrıca diorumki acaba cihaz guncellesem car-net menusu gelir mi diyorum? wlan secenegine gelip cihazi buluyorum, baglantı var gozukuyor ama yazılım guncelle dedigimde tık yok. discover pro wlan baglantısını nasil yapariz hocam bilir misin?

silvershadow dedi:
@virtus

1. Discover Pro'nun telefon hattı takılan serisidir o gördüğünüz.

Türkiye'ye ithali yok maalesef o modellerin.

2.3.4. Telefon bağlantısı şimdilik sadece telefon görüşmelerine imkan veriyor. MirrorLink yükleme yapılırken aktive edilmeliydi sizde. Servis ilk kez gördüğü için atlamış olabilir.

Bir de henüz aktif mi ? emin değilim Türkiye'de

Discover Pro da  yüksek hızlı internete ihtiyaç var. Bunun için 12 aylık data kullanımı ücretsiz Avrupa'da. Ancak Türkiye'de bu iş nasıl yürüyecek merak ediyorum ben de..

Ancak benim anladığım kadarıyla 4 veya 5 G ile mümkün olacak bahsini ettiğiniz tüm özellikler.

Detaylar için buraya bakabilirsiniz:

http://www.vwcarnetconnect.com/guide-inform.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli forumdaşlar;

Far yıkama sistemini tamamen kapatma durumu var mı? Silgeç suyu sıkınca belirli aralıklarla farı yıkıyor ya illakide inip bezle siliyorum yoksa far köpüklü kalıyor eğer silinmezse kesin iz ya da leke bırakır ki zaten sanki daha 6-7 ayda içten buğu gibi olmuş  >:

burakca dedi:
Değerli forumdaşlar;

Far yıkama sistemini tamamen kapatma durumu var mı? Silgeç suyu sıkınca belirli aralıklarla farı yıkıyor ya illakide inip bezle siliyorum yoksa far köpüklü kalıyor eğer silinmezse kesin iz ya da leke bırakır ki zaten sanki daha 6-7 ayda içten buğu gibi olmuş  >:
bildiğim kadarıyla yok hocam çünkü xenonlarda far yıkama yasal bir zorunluluk. fara sıkacağı zaman araç hareket halindeyken yaparsanız kolayca uçup gidiyo. veya farı kapatıp, cama su sıkıp, tekrar açıyorum istemediğim zaman :D

geçen gün arkadaşımı marmarayda beklerken canım sıkıldı dizi izleyeyim dedim, başta elimde tuttum telefonu boynum ağrıdı, yukarıda tuttum elim ağrıdı. Sonra aklıma bir fikir geldi, aşağıdaki fotoğraftaki gibi gözlük yerine telefonu sığdırdım. Ve sonra dedim ki; bu GOLF adamı çaresiz bırakmıyor :D :D :D Sonra ne mi oldu? koltuğu yasladım geriye ohh mis dizinin keyfini çıkardım  :'( :'( :'( :'(

@Orhan Hoca Abim Golf varsa işin içinde pes etmek yok illaki yapacağın bir şeyin çaresini bulduruyor sana :) :)

apple car play kullanan var mı arkadaslar?  telefonu baglayınca mesaj, telefon gibi klasik seyler gelirken maps iconu neden gelmez araba ekranında?

Geri
Üst Alt