ANA KONU

maniax dedi:
değerli forumdaşlar, son bir kaç haftadır tamamen alakasız bi şekilde sağım solum bomboşken ve 30-40'lı hızlarda seyrederken ön ya da arka park sensörüm düz çizerek çalıyo. hani bakıyorum kedi köpek mi var diye. bi anda korkutuyo ani fren yapmak durumunda kaldım. 2-3 kez oldu diyeyim son 1 ayda.

soğuktan falan sapıtır mı sensörler?
Hocam bende yaşıyorum aynı olayı ve gerekçe bulmak adına sacmaliyorum içimden. Daha da öteye giderek kendi sacmaladigim fikre inanıyorum :D Mesela aklıma gelen ilk düşünce "aha sensöre ya sinek kondu yada yakınından geçti" :) )))

Aman arabada sıkıntı olmasında ben sacmalamaya razıyım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maniax dedi:
değerli forumdaşlar, son bir kaç haftadır tamamen alakasız bi şekilde sağım solum bomboşken ve 30-40'lı hızlarda seyrederken ön ya da arka park sensörüm düz çizerek çalıyo. hani bakıyorum kedi köpek mi var diye. bi anda korkutuyo ani fren yapmak durumunda kaldım. 2-3 kez oldu diyeyim son 1 ayda.

soğuktan falan sapıtır mı sensörler?
Değerli Hocam;

kar veya buz bu durumu yapabilir.

Kitapçıkta da var zaten.

Ama öte yandan

Yokluyor da olabilirler sizi refleksleriniz nasıl diye? 8D

hocam carnet için vw almanyaya mail attım ancak sanırım noel tatili oldugu icin cvp gelmedi. verilen kullanım kitapcıgında cicek gibi herseyi yazmıslar ama carnet menusu yok. cvp geldigi zaman ayrıca yazarım. sonucta carnet kullanmak bizimde hakkımız. discover pro'ya o kadar para verdik.

aynı sekilde carplay turkiyede neden maps desteklemiyor diye apple a yazdım ama yine noel tatili nedeniyle ondan da dönüş yok. apple musteri hizmetlerini aradım cıkan elaman dediki turkiye altyapısı su an yeterli deil, ornegin metro kaç dakika sonra gelecekse apple olarak dogru bilgi vermeliyiz bu yuzden turkiyede alt yapı yok dedi. bu nedenle carplayda maps uygulamasi en erken 2 sene sonra dedi. bnde o zaman neden telefonlarda bu uygulama var dedim. carplay de farkı sadece arac ekranına vermesi dedim, bisey demedi:( bnde apple mail yazdım

silvershadow dedi:
@silvershadow hocam anlamadigim bir konu var, wv musteri hizmetlerini aradım sagolsunlar onlarda bilgi veremedi s=s20 bana verilen arac kullanım kılavuzunda discover pro(nesil 2) yaziyor, ve turkce olan bu kılavuzda car-net menusu ve bu uygulamadan yapılabilecekler yazıyor. ancak gel gor ki discover pro olan cihazda car-net menusu yok!! neden o zaman turkce kitapciga detaylica yazildi bu? car-net sitesine bakıyorum turkce dil secenegi haricinde her dil var.  bu car-net turkiye'de aktif degil mi?

ayrıca diorumki acaba cihaz guncellesem car-net menusu gelir mi diyorum? wlan secenegine gelip cihazi buluyorum, baglantı var gozukuyor ama yazılım guncelle dedigimde tık yok. discover pro wlan baglantısını nasil yapariz hocam bilir misin?
Değerli Hocam son durum nedir merak etim?

bu konuda yorumu olan var mı arkadaslar?

virtus dedi:
arkadaslar selam, golf7'yi almadan once golf6'mi bi arkadasa satmıstım. dun uzun zaman sonra bir araya geldik, golf6'yi ilk calistirdigimizda rolantide aractan bildiginiz dizel sesi gibi ses geliyor bariz sekilde. bu arada golf6 benzinli. rolantide calisirken ses baya bi belli oluyor, tor tor seklinde dizel sesi gibi, debriyaja basinca ses kesiliyor cekince yine devam ediyor. bi arkadas bunun zinciri uzamis dedi, digeri baskı balata dedi. cidden ses cok rahatsiz edici, bunun nedeni ne olabilir motor konusunda uzman arkadaslardan yorum alabilir miyiz?

bu arada eski golf6'ıma binince golf7 ile arasında daglar kadar fark oldugunu yeniden gördüm :'(

diyelimki golf6'da zincir uzadı diyelim, triger zinciri sanırım burda bahsedilen, aracta zincir neden uzar?

Hocam iphone jailbrake li ise maps calisiyor bilginize.

sadece jailbrake yapmak yeterli mi? carplay ile baglandiginmizda maps uygulamasi geliyor mu o zaman?

ansolak dedi:
Hocam iphone jailbrake li ise maps calisiyor bilginize.

Orhan Hoca dedi:
Nette dolaşırken karşıma çıkan tablo.  can hocam her yerde.  s=friendship

maxresdefault.jpg
@maniax  @Orhan Hoca 

Görüp ilginizi çekmesi çok güzel, çok teşekkür ederim. :)

Değerli forumdaşlar;

Uzun süredir fren pedalına basınca gelen gergi sesi bugün servise gitmemle çözümlendi

Jantın içine tazikli su tutulmasından olabilir dediler

Balata kızakları yağlandı artık pedala basınca gıcırtı ya da gergi sesi yok  :'(

Arkadaşlar 1.4 TSİ beyaz golf aldık inşallah cuma elimizde olacak cam filmi yaptırmak istiyorum serviste Williams marka kullanıyorlarmış 1 numara mi 2 numara mi daha iyi olur karar veremedi cokta siyah olsun istemiyorum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim..

Blueline dedi:
Arkadaşlar 1.4 TSİ beyaz golf aldık inşallah cuma elimizde olacak cam filmi yaptırmak istiyorum serviste Williams marka kullanıyorlarmış 1 numara mi 2 numara mi daha iyi olur karar veremedi cokta siyah olsun istemiyorum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim..
Önler açık arkalar koyu olunca güzel oluyor hocam. Ben öyle yaptırdım. Önlerin çok koyu olması iyi değil. Yan görüşü karanlık ortamda cokk düşürüyor

Blueline dedi:
Hocam aracınız hayırlı olsun. Williams yapıldığına göre Adana'da oturuyorsunuz  doğru mudur ?

virtus dedi:
bu konuda yorumu olan var mı arkadaslar?

arkadaslar selam, golf7'yi almadan once golf6'mi bi arkadasa satmıstım. dun uzun zaman sonra bir araya geldik, golf6'yi ilk calistirdigimizda rolantide aractan bildiginiz dizel sesi gibi ses geliyor bariz sekilde. bu arada golf6 benzinli. rolantide calisirken ses baya bi belli oluyor, tor tor seklinde dizel sesi gibi, debriyaja basinca ses kesiliyor cekince yine devam ediyor. bi arkadas bunun zinciri uzamis dedi, digeri baskı balata dedi. cidden ses cok rahatsiz edici, bunun nedeni ne olabilir motor konusunda uzman arkadaslardan yorum alabilir miyiz?

bu arada eski golf6'ıma binince golf7 ile arasında daglar kadar fark oldugunu yeniden gördüm :'(

diyelimki golf6'da zincir uzadı diyelim, triger zinciri sanırım burda bahsedilen, aracta zincir neden uzar?
Tarık Hocamın bilgisi olabilir belki bu konuda. kendisine müsaitse başvuralım @M.L.Crassus

Geri
Üst Alt