ANA KONU

virtus dedi:
@silvershadow hocam anlamadigim bir konu var, wv musteri hizmetlerini aradım sagolsunlar onlarda bilgi veremedi s=s20 bana verilen arac kullanım kılavuzunda discover pro(nesil 2) yaziyor, ve turkce olan bu kılavuzda car-net menusu ve bu uygulamadan yapılabilecekler yazıyor. ancak gel gor ki discover pro olan cihazda car-net menusu yok!! neden o zaman turkce kitapciga detaylica yazildi bu? car-net sitesine bakıyorum turkce dil secenegi haricinde her dil var.  bu car-net turkiye'de aktif degil mi?

ayrıca diorumki acaba cihaz guncellesem car-net menusu gelir mi diyorum? wlan secenegine gelip cihazi buluyorum, baglantı var gozukuyor ama yazılım guncelle dedigimde tık yok. discover pro wlan baglantısını nasil yapariz hocam bilir misin?

@virtus

1. Discover Pro'nun telefon hattı takılan serisidir o gördüğünüz.

Türkiye'ye ithali yok maalesef o modellerin.

2.3.4. Telefon bağlantısı şimdilik sadece telefon görüşmelerine imkan veriyor. MirrorLink yükleme yapılırken aktive edilmeliydi sizde. Servis ilk kez gördüğü için atlamış olabilir.

Bir de henüz aktif mi ? emin değilim Türkiye'de

Discover Pro da  yüksek hızlı internete ihtiyaç var. Bunun için 12 aylık data kullanımı ücretsiz Avrupa'da. Ancak Türkiye'de bu iş nasıl yürüyecek merak ediyorum ben de..

Ancak benim anladığım kadarıyla 4 veya 5 G ile mümkün olacak bahsini ettiğiniz tüm özellikler.

Detaylar için buraya bakabilirsiniz:

http://www.vwcarnetconnect.com/guide-inform.html
Değerli  Hocam,

Müşteri hizmetleri mail veya telefonla bu tür bilgileri vermez, daha doğrusu veremez; çünkü bilmez.

Sizden ricam İstanbul'daysanız Doğuş servislerinden birine giderek destek almanız.

Bana araç Türkiye 'ye girdikten sonra yapılan yüklemelerin tam yapılmadığı, eksik yapıldığını düşündürdü bu durum.

Teknik dokümanında ve yabancı forumlarda bu özelliğin aktif geldiği açık ve net.

Sanırım bizde bir sorun var

yusuf dedi:
Tertemiz olduk havayı güzel bulunca :)

Yusuf hocam maşallah. Bu arabaya Madrid jant ne gider. Renk desen uyumlu. Allah Nazardan saklasın aracınızı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaslar selam, golf7'yi almadan once golf6'mi bi arkadasa satmıstım. dun uzun zaman sonra bir araya geldik, golf6'yi ilk calistirdigimizda rolantide aractan bildiginiz dizel sesi gibi ses geliyor bariz sekilde. bu arada golf6 benzinli. rolantide calisirken ses baya bi belli oluyor, tor tor seklinde dizel sesi gibi, debriyaja basinca ses kesiliyor cekince yine devam ediyor. bi arkadas bunun zinciri uzamis dedi, digeri baskı balata dedi. cidden ses cok rahatsiz edici, bunun nedeni ne olabilir motor konusunda uzman arkadaslardan yorum alabilir miyiz?

bu arada eski golf6'ıma binince golf7 ile arasında daglar kadar fark oldugunu yeniden gördüm :'(

diyelimki golf6'da zincir uzadı diyelim, triger zinciri sanırım burda bahsedilen, aracta zincir neden uzar?

yusuf dedi:

Maşallah, Allah kaza bela göstertmesin, bir şey dikkatimi çekti, egzoz ucu biraz dışarda mı ne?[emoji848]

virtus dedi:
@silvershadow hocam anlamadigim bir konu var, wv musteri hizmetlerini aradım sagolsunlar onlarda bilgi veremedi s=s20 bana verilen arac kullanım kılavuzunda discover pro(nesil 2) yaziyor, ve turkce olan bu kılavuzda car-net menusu ve bu uygulamadan yapılabilecekler yazıyor. ancak gel gor ki discover pro olan cihazda car-net menusu yok!! neden o zaman turkce kitapciga detaylica yazildi bu? car-net sitesine bakıyorum turkce dil secenegi haricinde her dil var.  bu car-net turkiye'de aktif degil mi?

ayrıca diorumki acaba cihaz guncellesem car-net menusu gelir mi diyorum? wlan secenegine gelip cihazi buluyorum, baglantı var gozukuyor ama yazılım guncelle dedigimde tık yok. discover pro wlan baglantısını nasil yapariz hocam bilir misin?
Değerli Hocam son durum nedir merak etim?

atakom dedi:

Maşallah, Allah kaza bela göstertmesin, bir şey dikkatimi çekti, egzoz ucu biraz dışarda mı ne?
emoji848.png

Hocam dikkatiniz çok yerinde ;)

Özellikle hafif dışarıda bıraktım. Hoşuma gitti böyle. Üstünde VW logosu var. Üsttün bakınca o da görünüyor ;)

Merhaba 2015 ,1.2 tsı golf motor  görüntüsü nasıl ? Resim paylaşabilecek var mı ? Kendi aracım var ancak tsı yazısı oluyor mu , bunu merak ettim :)

ismail_32 dedi:
Merhaba 2015 ,1.2 tsı golf motor  görüntüsü nasıl ? Resim paylaşabilecek var mı ? Kendi aracım var ancak tsı yazısı oluyor mu , bunu merak ettim :)
Dandik bir görüntüsü var açıkçası. Bir TDI motor gibi görkemli değil :)

yusuf dedi:
Dandik bir görüntüsü var açıkçası. Bir TDI motor gibi görkemli değil :)
Ben de o yüzden sordum . TDI motorlarda tdı yazısı var . 1.2 tsı yazı yok galiba .Kendi aracımda gözüme çarpmadı .

Fren pedalına basınca balatalardan mı yoksa başka yerden mi gelen ses gitmek bitmek bilmedi servise başvuracağım artık.  >:

Geri
Üst Alt