ANA KONU

MSE dedi:
@MSE

2015 Haziran sonu itibariyle 6.5" ekrana geçişiyle teknik altyapı da değişti.

Daha hızlı işlemciler, daha fazla bellek alanı, en önemlisi gelişmeye ve geliştirilmeye açık yazılım altyapısı.

Yüksek hızlı internet ve dolayısıyla wi-fi standart, WLAN  internet bağlantısı opsiyonel olarak mevcuttur.

Mirror link opsiyonel ve sonradan da yüklenebilir.
Murat hocam yanlış anladıysam düzeltin lütfen. 6.5" medialarda wi-fi standart mı ?

Bildiğim kadarıyla VW'nin hali hazırda wi-fi için sattığı bir aparat mevcut. Sim kart takılan cinsten galiba. VW CarStick
Sadece Discover Pro'da standarttır. Bu özelliğin standart olma tarihi 6.5 ekranlı cihazlara geçişiyle aynı tarihtedir. birliktedir.

Daha önce opsiyonel olan  sistem standart olarak WLAN'a terfi ettirilmiş

http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/tr/tr/radionav-start/Discover-Pro.html

silvershadow dedi:
@MSE

Daha hızlı işlemciler, daha fazla bellek alanı, en önemlisi gelişmeye ve geliştirilmeye açık yazılım altyapısı.

Yüksek hızlı internet ve dolayısıyla wi-fi standart, WLAN  internet bağlantısı opsiyonel olarak mevcuttur.

Murat hocam yanlış anladıysam düzeltin lütfen. 6.5" medialarda wi-fi standart mı ?

Bildiğim kadarıyla VW'nin hali hazırda wi-fi için sattığı bir aparat mevcut. Sim kart takılan cinsten galiba. VW CarStick
Sadece Discover Pro'da standarttır. Bu özelliğin standart olma tarihi 6.5 ekranlı cihazlara geçişiyle aynı tarihtedir. birliktedir.

http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/tr/tr/radionav-start/Discover-Pro.html
Tamam hocam şimdi oldu. Az kalsın arabayı satmak için iki nedenim olacaktı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

MSE dedi:
@MSE

Tamam hocam şimdi oldu. Az kalsın arabayı satmak için iki nedenim olacaktı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
s=yerlerde s=yerlerde

bu videoyu izlemenizi şiddetle öneriyorum hocalarım :) farklı bir bakış açısı :)

Dsg vitesin dişli oranlarını yazabilecek var mı acaba, 7. Vites dişli oranıyla son dişli oranı da yeterli olur

Birde en son kaç bin devire çıkıyor araç, dsg kesiciye gireceği anda vites büyütüyor otomatikmen, onu kaç bin devirde yapıyor tam olarak

Moderatör tarafında düzenlendi:
fcsrn dedi:
Dsg vitesin dişli oranlarını yazabilecek var mı acaba, 7. Vites dişli oranıyla son dişli oranı da yeterli olur

Birde en son kaç bin devire çıkıyor araç, dsg kesiciye gireceği anda vites büyütüyor otomatikmen, onu kaç bin devirde yapıyor tam olarak
@fcsrn Eren Hocam dişli oranlarını aşağıda bilginize sundum.*

1. Vites Oranı 3,765

2. Vites Oranı 2,273

3. Vites Oranı 1,531

4. Vites Oranı 1,122

5. Vites Oranı 1,176

6. Vites Oranı 0,951

7. Vites Oranı 0,795

Geri Vites Oranı 4,170

1. Vites Son Dişli Oranı 4,438

2. Vites Son Dişli Oranı 4,438

3. Vites Son Dişli Oranı 4,438

4. Vites Son Dişli Oranı 4,438

5. Vites Son Dişli Oranı 3,227

6. Vites Son Dişli Oranı 3,227

7. Vites Son Dişli Oranı 3,227

Geri Vites Son Dişli Oranı 4,176

* Alıntıdır.

Vites değişim devirleri ile ilgili detayları hocalarımız mutlaka net olarak biliyorlardır ancak normal ve sport kullanımlar ile gaz pedalına olan davranışınıza göre değişkenlik gösteriyor bildiğim.

@cradlemelih Melih hocam yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz ay bu güzel aracı Üsküdar'da gördüm. Kendisine kolaylıkla döndürüp döndürüp baktırdı :)Plakası da tam benlikmiş  s=s20

erkanz dedi:

@fcsrn Eren Hocam dişli oranlarını aşağıda bilginize sundum.*

1. Vites Oranı 3,765

2. Vites Oranı 2,273

3. Vites Oranı 1,531

4. Vites Oranı 1,122

5. Vites Oranı 1,176

6. Vites Oranı 0,951

7. Vites Oranı 0,795

Geri Vites Oranı 4,170

1. Vites Son Dişli Oranı 4,438

2. Vites Son Dişli Oranı 4,438

3. Vites Son Dişli Oranı 4,438

4. Vites Son Dişli Oranı 4,438

5. Vites Son Dişli Oranı 3,227

6. Vites Son Dişli Oranı 3,227

7. Vites Son Dişli Oranı 3,227

Geri Vites Son Dişli Oranı 4,176

* Alıntıdır.

Vites değişim devirleri ile ilgili detayları hocalarımız mutlaka net olarak biliyorlardır ancak normal ve sport kullanımlar ile gaz pedalına olan davranışınıza göre değişkenlik gösteriyor bildiğim.
Redline ı 6500devir olarak aldığım zaman 16" lik jantlara sahip golfün son hızı 219km/h çıkıyor, Nazım Abinin yaptığı hız aklıma gelince formül yanlış deyip salladım :)

@erkanz doğrudur hocam, araç sahibi arkadaş gerçekten iyi birşey yapmış,  tam bir gözlerinizi alamayacağınız bakılası canavar ortaya çıkmış :)

@silvershadow hocam 4 konuda yorumlarınızı rica ediyorum. aracımda discover pro var, ancak;

1-bazi videolarda discover pro icin sim kart yuvasi goruyorum, aracım temmuz'15 cıkıslı, simkart yuvasi bnde neden yok?

2-app connect ile iphone'u cihaza bagladigimda youtube uygulamasını acmak mumkun mu discover pro'da? video izleyemiyor muyuz bu sekilde?

3-app connect ile cihaza baglandigimda discover pro ana ekranında maps uygulamasi gozukmuyor, nedeni ne olabilir?

4-google street view goruyorum bazi discover prolarda, street view uygulmasini nasil açıyoruz?

şimdiden tesekkurler

silvershadow dedi:
@MSE

@virtus

1. Discover Pro'nun telefon hattı takılan serisidir o gördüğünüz.

Türkiye'ye ithali yok maalesef o modellerin.

2.3.4. Telefon bağlantısı şimdilik sadece telefon görüşmelerine imkan veriyor. MirrorLink yükleme yapılırken aktive edilmeliydi sizde. Servis ilk kez gördüğü için atlamış olabilir.

Bir de henüz aktif mi ? emin değilim Türkiye'de

Discover Pro da  yüksek hızlı internete ihtiyaç var. Bunun için 12 aylık data kullanımı ücretsiz Avrupa'da. Ancak Türkiye'de bu iş nasıl yürüyecek merak ediyorum ben de..

Ancak benim anladığım kadarıyla 4 veya 5 G ile mümkün olacak bahsini ettiğiniz tüm özellikler.

Detaylar için buraya bakabilirsiniz:

http://www.vwcarnetconnect.com/guide-inform.html

değerli forumdaşlar, son bir kaç haftadır tamamen alakasız bi şekilde sağım solum bomboşken ve 30-40'lı hızlarda seyrederken ön ya da arka park sensörüm düz çizerek çalıyo. hani bakıyorum kedi köpek mi var diye. bi anda korkutuyo ani fren yapmak durumunda kaldım. 2-3 kez oldu diyeyim son 1 ayda.

soğuktan falan sapıtır mı sensörler?

@maniax

Hocam aracı yıkamadan genelde su tutturuyorum ve kurulamadan bir kaç km gidiyorum.

O sırada bende aynı durum oluyor.

Sizin araçta da aynı durum olabilir.

Sensör üzerinde kristalleşme veya su damlası gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt