Değerli Hocam,Sergio Garcia dedi:Selam hocam;Forumumuza Hoş geldiniz tüm sorularınızın yanıtları burada
Belki hatirlarsiniz bir sure once davet etmistiniz beni buraya.
Simdi uye olmak kismet oldu.
Arac siparisini verdim kismetse cuma teslim alacagim.
1.4 125 hp Tungsten gri Highline.
Ne tesadüf Murat hocam bende onu izliyorum Gerçi izlerken reklam gireceğini ve sinir olacağımı bildiğim için hemen blurayini indirdim ordan devam ediyorumsilvershadow dedi:Şu an star tv de Taşıyıcı: Son Hız ismindeki filmi seyrediyorum.
Başrolde 19" Mallory jantlı S8 var...
Ferit Hocam sizi andım yine. @feriterk
Hosbulduk iyi dilekleriniz icin tesekkurler.erkanz dedi:@Sergio Garcia Hocam foruma hoşgeldiniz. Aracınıza hayırlısı ile kavuşmanız dileğiyle, bir tungsten daha katılıyor aramıza [emoji4]
iPhone using Tapatalk
Hosbulduk hocam tesekkurler.magic dedi:@Sergio Garcia hocam hoşgeldiniz, hayırlı olsun, güle güle kullanın...
Hosbulduk hocam tesekkurler.silvershadow dedi:Değerli Hocam,Selam hocam;Forumumuza Hoş geldiniz tüm sorularınızın yanıtları burada
Belki hatirlarsiniz bir sure once davet etmistiniz beni buraya.
Simdi uye olmak kismet oldu.
Arac siparisini verdim kismetse cuma teslim alacagim.
1.4 125 hp Tungsten gri Highline.
Şimdiden hayırlı olsun.
Golf tutkunu Dostlarımız arasına hoş geldiniz.
Bende 20 gün aracı hiç kullanmamıştım, ve üzerine sabah soğuğunda denemiştim başıma geldi, hatta iki kez hiç çalışmadı, servisi aradım adam geldi bastı ve çalıştıerkanze dedi:Bu sabah 1.2 tsi dsg marşa bastım en az 10 saniye marşa bastı ve çalıştı? Stop edip tekrar bastım hemen çalıştı. Başına böyle birşey gelen oldu mu daha önce. İlk defa başıma geldi enteresan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hiç ledli araca sahip olmanın üzüntüsüyle başetmeye çalışırken Audi de matrix ledleri inceledim. Artık çift u ledde kesmez. Çok basit kaldıOrhan Hoca dedi:zor bir soru. çift u ledi olmayanlar ne yapacak sorusu çıkar buradan.
GOLF'ün bakışı yeter Mehmet hocam. s=s15
Değerli Hocam;alper32 dedi:Hiç ledli araca sahip olmanın üzüntüsüyle başetmeye çalışırken Audi de matrix ledleri inceledim. Artık çift u ledde kesmez. Çok basit kaldızor bir soru. çift u ledi olmayanlar ne yapacak sorusu çıkar buradan.
GOLF'ün bakışı yeter Mehmet hocam. s=s15
Tabi bu arada xenon gruplar direk çöp