Hocam merhaba,Emrahy dedi:Arkadaşlar aracım usb belleği görmüyor takıyorum okunuyor diyor seçtikten sonra pasif hale düşüyor müzik dinleyemiyorum sadece aux var
Değerli Hocam,makusla06 dedi:Aracın hangi tarih üretimi olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Murat hocam. Ruhsata bakayım ilk fırsatta.silvershadow dedi:Değerli Hocam,Aracın hangi tarih üretimi olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki yöntemi var.
Birincisi aracın transport aşamasında üzerinde bulunan evrakları ve sticker karı atılmasın diye rica ederek bu evraklarla üretime planlama, üretim bandına girme ve çıkış Tarih hatta saatini görebilirsiniz.
İkincisi Ruhsattaki yazılı TÜV muayene tarihine bakmak. Tam üç yıl önce o gün üretimi tamamlanmıştır.
Hocam internet bankacılığı ile ödeyin. Banka fark etmiyor. Ödemeler kısmında trafik cezalarını görebilirsiniz. Ben bugun hgs cezamı is bankasından internet bankacılığı ile ödedim.Sergio Garcia dedi:Konuyla alakasiz olacak ama soylemek istedim arkadaslar;
Eski aracimin iki adet hgs kacak gecis cezasini odeyemiyorum bir turlu
Ptt ye gittim Karayollarını aramam gerektigini soylediler
3 gundur arıyorum ulaşamıyorum karayollarina
Konu hakkinda bilgisi olan veya yonlendirebileceginiz bir konu basligi varmi?
Hocam merhaba.Sergio Garcia dedi:Konuyla alakasiz olacak ama soylemek istedim arkadaslar;
Evet Orhan hocam. Şuan bununla ilgili şikayetler oldukça arttı. Ben cihazlarda sorun olduğunu düşünmeye başladım. Hep benzer yerlerden geçiş ihlali cezası geliyor. Hatay Dörtyol, Nurdağı, Adana Doğu vs. Kuzenime de gelmiş iki tane. 1 saat içinde hem Nurdağı hem Adana Doğu'da ihlal yapmış görünüyor. İstese de 1 saat içinde böyle bir ihlal yapamaz araba değil altındakinin uçak olması lazımOrhan Hoca dedi:sıfır ortasına atılan vidaları sekiz okuyormuş. toplu ceza gönderimi bile var. yazık yav.Hocam merhaba.Konuyla alakasiz olacak ama soylemek istedim arkadaslar;
Son zamanlarda hgs kaçak geçiş olarak yanlış cezalar göndermeye başladı. İnsanlara hiç bulunmadıkları yerlerden hgs geçiş ihlali ile ilgili cezalar gidiyor. Siz bu cezanın size ait olduğuna emin misiniz ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ptt den aldim hgsyi yalniz hocamBankalar alirmi o cezayi?mcanerol dedi:Hocam internet bankacılığı ile ödeyin. Banka fark etmiyor. Ödemeler kısmında trafik cezalarını görebilirsiniz. Ben bugun hgs cezamı is bankasından internet bankacılığı ile ödedim.Konuyla alakasiz olacak ama soylemek istedim arkadaslar;
Cok sukur benimki oyle bir durum degil.Allah yardimcilari olsun.MSE dedi:Hocam merhaba.Konuyla alakasiz olacak ama soylemek istedim arkadaslar;
Son zamanlarda hgs kaçak geçiş olarak yanlış cezalar göndermeye başladı. İnsanlara hiç bulunmadıkları yerlerden hgs geçiş ihlali ile ilgili cezalar gidiyor. Siz bu cezanın size ait olduğuna emin misiniz ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sergio Garcia dedi:@mcanerol hocam garanti bankasinda baktim internet bankacılığına trafik cezalari kisminda hgs cezasi odeme secenegi yok.
Sanirim siz bankadan aldiniz hgsyi?
Hocam bende ptt aldım fakat hiç bir sıkıntı olmadan ödedim. İs bankasında kategoriler vardı. 4 katagori vardı bir tanesi karayolları geçişleri diye ordan yatırdım.ptt den aldim hgsyi yalniz hocamBankalar alirmi o cezayi?Hocam internet bankacılığı ile ödeyin. Banka fark etmiyor. Ödemeler kısmında trafik cezalarını görebilirsiniz. Ben bugun hgs cezamı is bankasından internet bankacılığı ile ödedim.Konuyla alakasiz olacak ama soylemek istedim arkadaslar;