Hocam hoşgeldiniz öncelikle.muslumbingollu dedi:arkadaşlar ben sızın aranıza yenı katıldım golf tutkum henuz yenı... 2015 almaya dusunuyorum ındırımler baya baya cazip fakat alırsam 2016 model geldıgınde pışman olurmuyum yoksa al gıtsın degısecek muthıs bısey yokmu dersınız? lutfen yorum?
Değerli Hocam;muslumbingollu dedi:arkadaşlar ben sızın aranıza yenı katıldım golf tutkum henuz yenı... 2015 almaya dusunuyorum ındırımler baya baya cazip fakat alırsam 2016 model geldıgınde pışman olurmuyum yoksa al gıtsın degısecek muthıs bısey yokmu dersınız? lutfen yorum?
Hocam içiniz rahat olsun. Golf 8 gelse de 2 senesi daha var aşağı yukarı. Doğru tercih yapmışsınız siz. Ne zaman geliyor araç?Blueline dedi:Merhabalar bende babam için bir araba siparişi verdim çok km yapmayacağı için benzinli 1.4 TSİ tercih ettimm çok fazla özelliğinde babam için gereksiz olduğunu düşündüm bu yüzdende comfortline modelini sectimm bir kaç opsiyonda eklettim (surus konfor paketi ışık yağmur sensoru bluetooth) araç 2015 model olacakmış ama sonradan yeni kasa çıkacak golf8 gibi haberler okudum biraz tereddute düştüm secimim ve yeni golf hikâyesi ile ilgili fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Hocam 1000 tl olur en fazla diye tahmin ediyorum. Ama indirim oranı azalabilir bunun yanında.muslumbingollu dedi:2016 da sizce ne kdr zamlanır tahmini yada gecen yıllara göre tecrübesi bilgisi olan varmı?
Değerli Hocam,Blueline dedi:Merhabalar bende babam için bir araba siparişi verdim çok km yapmayacağı için benzinli 1.4 TSİ tercih ettimm çok fazla özelliğinde babam için gereksiz olduğunu düşündüm bu yüzdende comfortline modelini sectimm bir kaç opsiyonda eklettim (surus konfor paketi ışık yağmur sensoru bluetooth) araç 2015 model olacakmış ama sonradan yeni kasa çıkacak golf8 gibi haberler okudum biraz tereddute düştüm secimim ve yeni golf hikâyesi ile ilgili fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Yazılanları yukarıdan aşağıya doğru okurken yazacağım cevabı da aklımdan geçiriyordum. Sonra sizin adınızı gördüm mesajın başında. Daha yazdığınızı okumadan dedim ki Murat hocam zaten benim aklımdan geçenleri yazmıştır... Öyle de oldu hocamsilvershadow dedi:Değerli Hocam,Merhabalar bende babam için bir araba siparişi verdim çok km yapmayacağı için benzinli 1.4 TSİ tercih ettimm çok fazla özelliğinde babam için gereksiz olduğunu düşündüm bu yüzdende comfortline modelini sectimm bir kaç opsiyonda eklettim (surus konfor paketi ışık yağmur sensoru bluetooth) araç 2015 model olacakmış ama sonradan yeni kasa çıkacak golf8 gibi haberler okudum biraz tereddute düştüm secimim ve yeni golf hikâyesi ile ilgili fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Düşük km yapacak ve yüksek performans beklentisi olmayan bir kullanıcı için 1.2 tsi yeterlidir. Sürüş konfor paketi ile mecburi Connectivity Package ve ışık paketi alacaksanız bir sonraki yılı beklemeyin bana kalırsa. Hemen hemen bütün bayilerde vardır bu kombinasyon. Hem bu indirimlerden faydalanmak hem de beklemeden araca sahip olmak mümkün olur böylece.
aracınız kaç km civarında bilmiyorum ama eski aracımda olmustu bu. özellikle hafif basınca trenin raylardaki çıkardığı sese benzer bir ses alıyordum. disklerim ve kaliperlerim değişmişti sonraburakca dedi:Merhaba arkadaşlar son zamanlarda aracta frene bastığımda düsük hızlarda surtme sesi gibi bir ses geliyor bisiklet sürersinizde frene basınca o lastik pabucların tekere degdigini hissedersiniz ya ayağımın altında sanki disklerin değdiğini hissediyorum her aman olmuyor cesitli forumlardada okudum sizde böyle bir durum var mı?
7000'de disklerin bitmesi çok zor hocam ya. tamamen toz vs girmiş de olabilir. ben o sesi aldığımda puntom 45000'deydi dolayısıyla parasını verip değiştirmiştim. biraz takip edin. arada panik fren falan yapın. ilerleyen zamanlarda baya sürtünmeye başlamıştı anladım zaten. öyle bişey olmazsa devam edersiniz.burakca dedi:Aracım 7 binde garanti kapsamından mı değiştiler hocam? @maniax