ANA KONU

@silvershadow Hocam merhaba ... 2.5 aydır beklediğimiz aracım geldi.Bugün görmeye bayiye gittim.Siparişini verirken 1,5 saat incelediğim ve st ile beraber çek ettiğimiz Yanlislik olmasın diye gene gene baktığım aracım yanlış gelmis.(sunroof u yok)Bu şekilde olmaz mi dedi kesinlikle hayır dedim.Arabami sattim,2,5 ay bekledim,yeni sipariş versem fiyat farkı olacak.İnanın moralim çok bozuk kelimeleri yanlis yazmis olabilirim.sizce ne yapmaliyim s=s20 .  8|

@Kerem

sadece cam tavan mı yok, diğer opsiyonlar tamam mı hocam?

@Kerem hocam, üzücü bir durum ancak golf golf'tür sonuçta...

sizin için cam tavan olmazsa olmaz değilse alın geçin,

cam tavansız olmaz diyorsanız, bayinin elinde olan cam tavanlı araçlara bakın... belki istediğinize daha yakın bir kombinasyon vardır...

@Kerem

Değerli Hocam,

bu kadar fazla donanımda yanlışlık  olmasına ben ihtimal vermiyorum.

Yüksek olasılıkla sizin aracınızı bir başkasına sattılar veya satacaklar ve dolayısıyla siz de şu anda başka birinin vazgeçtiği siparişle baş başasınız. .

Anlamak kolay.

Umarım teklif formu almışsınızdır.

Aldıysanız cayma hakkınız yanı sıra maddi manevi tazminat hakkınız doğar. Başta söyleyeyim  uzun sürecek.

Bunun yerine hemen doğuş holding e mail atın. 

Yanlışlık olduğunu değil siparişinizin  başkasına satıldığını yazın.

Hemen benzer donanımda araç isteyin  arasınlar bulsunlar .

@Kerem  @silvershadow

Murat hocama katılıyorum.

Cam tavan ve U Ledli araç siparişi vermişsiniz ne güzel yapmışsınız hemde pasifik mavi :)

Size sundukları bu aracı alırsanız ilerde pişman olacağınızı düşünüyorum. Özellikle cam tavan olmasını istediği için aracını değiştirmek isteyen arkadaşlarımız var.

Doğuş Otomotiv maillere ne kadar hızlı dönüyor bilmiyorum ama çağrı merkezinin çok hızlı dönüş yaptığı tecrübelerimle sabittir.

@Kerem Üzüldüm adınıza, sizde istedikleriniz yok iken bende istemediklerim var idi  s=bilmem Işık görüş paketini ve u-led xenonlarıma DLA kiti fabrika otomatik kendisi (güvenlik sebebiyle) eklemişmişmiş idi. Murat hocamın dediği gibi bazı şeyleri göze alın ve savaş açın. Orhan hocamın dediği gibi de indirim olayında hakkınız son raddede. Bende bastırmıştım indirimimi olabildiğince çok büyüttüm. Çünkü hiç yok yere ekstra 2.000 tl çıkmıştı.

şu anda indirim dönemi, size indirimin kralını yapsınlar...

@Kerem

Hocam adınıza çok üzüldüm. İlk defa görüyorum böyle birşey.

Direk doğuş ile iletişime geçin ve sorununuzu çözmelerini isteyin. Çok geçmiş olsun. Böyle bir hata mümkün değil. Kesin aracınızı ya sipariş etmediler ya başkasına sattılar.

@Kerem Hocam öncelikle geçmiş olsun, dilerim hayırlısıyla dilediğiniz Golf'ünüze tez vakitte kavuşursunuz.

Şahsen ben de diğer hocalarımıza katılıyorum. Bunca zaman beklediğiniz bir araç için size sunulana razı olmayın. Bu tür durumlarda Doğuş ile mutlaka iletişime geçip kesin ve ısrarcı tavrınızı ortaya koymak en doğru hamledir. Geçenlerde bir arkadaşımın A3'ünün mekatronik arızası için (ki aracın yürüründe bir problem yok, arada fazla ısınması oluyor) 2 ayı geçkin oyaladılar. Ancak arkadaşım Audi genel müdürüne kadar mail ve tel yoluyla ulaşınca sorunu çözmek için yapmadıkları kalmadı. Kısaca bu tür durumlarda sizleri düşürdükleri sıkıntının ceremesini de çekmeleri gerektiğini hissetmeliler. Murat Hocamın dediği gibi teklif formunuz elinizdeyse abiyane tabirle kendilerine musallat olacağınızı (sosyal medya, VW Almanya vs) belirtebilirsiniz.

@Kerem

Hocam yanlışlık olma ihtimali tamamen uydurma bence de. Siz cam tavan istiyorsunuz yok u led diyorsunuz yok. Hepsini geçtim bunlar gözle görülebilen özellikler. Murat Hocamın dediği gibi başkasına satılma ihtimali yüksek ki yapılan birşey. Galiba bende başkasının aracını aldım çünkü. Salı gittim parayı verdim çarşamba aldım. Size de böyle birşey denk gelmiş olabilir. Bence de size sunulana razi gelmeyin. Uğraşın. Ya sağlam indirim yapsınlar yada istediğiniz özellikli aracı bulsunlar. Geçmiş olsun hocam.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

silvershadow dedi:
@Kerem

Değerli Hocam,

bu kadar fazla donanımda yanlışlık  olmasına ben ihtimal vermiyorum.

Yüksek olasılıkla sizin aracınızı bir başkasına sattılar veya satacaklar ve dolayısıyla siz de şu anda başka birinin vazgeçtiği siparişle baş başasınız. .

Anlamak kolay.

Umarım teklif formu almışsınızdır.

Aldıysanız cayma hakkınız yanı sıra maddi manevi tazminat hakkınız doğar. Başta söyleyeyim  uzun sürecek.

Bunun yerine hemen doğuş holding e mail atın. 

Yanlışlık olduğunu değil siparişinizin  başkasına satıldığını yazın.

Hemen benzer donanımda araç isteyin  arasınlar bulsunlar .
Rutin teklif formu veriliyor herhalde ST tarafından ama yoksa bile yalan konuşma sayın müşteri öyle bir opsiyon istemediniz diyecek halleri de olmadığına göre doğuş otoyu arayıp mağduriyetinizi bildirmeniz mantıklı gibi.Sonuç olarak içime sinmeyen bir aracı almazdım...

Şu saat itibari ile kayıt olan kullanıcıyı merak ettim gerçekten.

Ya Amerika civarından saat farkı dolayısıyla ya da benim gibi gece nöbetçisi olmalısınız.

Şu saatte baktım 25 ziyaretçimiz var

Bunlardan bazıları aylardır düzenli ziyaret edenler.

ip kontrolü yapınca

amerika, çin, ukrayna......

Lütfen üye olun.

Bize destek verin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt