MyValue
Üye
- İsim
- Sefa
@Orhan Hoca &:
Yandexe çok alıştım benNavfree dedi:Arkadaşlar Google Maps de Yandex gibi canlı trafik verileri ile navigasyon yapıyor artık Türkiye'de , tavsiye ederim gayet başarılı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Sezer Hocam;Navfree dedi:GTI mantıklı gelmiyor maalesef Golf R varken.
Yandex başarılı gerçekten ama Google yeni olmasına rağmen arayı çabuk kapatıp öne geçer.Sent from my iPhone using Tapatalkyusuf dedi:Yandexe çok alıştım benArkadaşlar Google Maps de Yandex gibi canlı trafik verileri ile navigasyon yapıyor artık Türkiye'de , tavsiye ederim gayet başarılı.
Golf R uzak kalacak şimdilik gibi bana.silvershadow dedi:Değerli Sezer Hocam;GTI mantıklı gelmiyor maalesef Golf R varken.
Tam ben de onu söyleyecektim... 8D
Koşullar olgunlaştıysa mutlaka hazır R'lardan birine bakmalı.
Şöyle "saf beyaz"ından da varsa tamamdır.
Hocam ikiside kendi çapında çok güzel.Navfree dedi:Arkadaşlar peki sorsam, CC mi, yeni Passat mı?
Kesinlikle CC.Navfree dedi:Arkadaşlar peki sorsam, CC mi, yeni Passat mı?
Anladım üstad, CC için makyaj veya kasa değişimi söz konusu mu bu sıralar, muhtemel tarih ne zamandır?silvershadow dedi:Kesinlikle CC.Arkadaşlar peki sorsam, CC mi, yeni Passat mı?
Artık yeni üretim fabrikasyon hatalardan arınmış ve oturmuş bir yapıya sahiptir.
Yeni passat için en az bir yıl mümkünse 1.5 yıl ve onların şasi yılı değişimi yapılan haziran ayından sonra alınmalı. Bu da 2016 Haziran sonunda sipariş demektir.