ANA KONU

Arkadaşlar aracımı daha teslim almadım şuan gemi ile sevkiyat aşamasında . Size sorum şu : Öğretmenim ve bazı araba firmaları öğretmenler gününe özel kampanyalar yapıyor . Wosvagen böyle bir kampanya yapar mı ?

@ismail_32

Hocam hiç öyle birşey duymadım. Forumda eğitimci hocalarımız mevcut onlar daha kesin bir bilgi verecektir.

ismail_32 dedi:
Arkadaşlar aracımı daha teslim almadım şuan gemi ile sevkiyat aşamasında . Size sorum şu : Öğretmenim ve bazı araba firmaları öğretmenler gününe özel kampanyalar yapıyor . Wosvagen böyle bir kampanya yapar mı ?
VW böyle bir kampanya yapması zor. Size sadece şöyle bir şey söyleyeyim o kampanyaların %99u aldatmaca.

VW yapıyorum dese %99 o da yalan söyleyecek. Şu an hali hazırda var olan %6 indirim adı değişip öğretmenler günü olur o kadar. Onlarınki de o hesap bence.

@ismail_32

Yapacağını yaptı Vw. değerli Hocam. &:

Ben iki yıldır böyle büyük indirim oranı görmedim.

Fakat bu indirimden kasko yaptırırken faydalanabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bugünlerde kampanya  haberlerine denk geliyorum da o yüzden bir sorayım dedim . 

Hocalarım üstadlarım merhaba bende burada yeniyim sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var araçtaki bagaj ve torpido ışıklarını beyaz led olarak değiştiren oldu mu olduysa ampul tipi nedir söküp baktım bagaj ışığına anlayamadım torpido ışığını da söktüm ama göremedim öyle koruma yapmışlar ki sanki devletin kasasının anahtarı var

mehmet_07 dedi:
Hocalarım üstadlarım merhaba bende burada yeniyim sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var araçtaki bagaj ve torpido ışıklarını beyaz led olarak değiştiren oldu mu olduysa ampul tipi nedir söküp baktım bagaj ışığına anlayamadım torpido ışığını da söktüm ama göremedim öyle koruma yapmışlar ki sanki devletin kasasının anahtarı var [emoji2][emoji2]
Buyrun hocam :)

http://www.golftutkusu.com/index.php?topic=177

Sent from my iPhone using Tapatalk

MSE dedi:
Hocalarım üstadlarım merhaba bende burada yeniyim sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var araçtaki bagaj ve torpido ışıklarını beyaz led olarak değiştiren oldu mu olduysa ampul tipi nedir söküp baktım bagaj ışığına anlayamadım torpido ışığını da söktüm ama göremedim öyle koruma yapmışlar ki sanki devletin kasasının anahtarı var [emoji2][emoji2]
Buyrun hocam :)

http://www.golftutkusu.com/index.php?topic=177

Sağolun hocam :)

Üstadlara sorayım dedim [emoji1]

Passat CC ile ilgili kanaatiniz nedir, merak ediyorum, acep tavsiye eder misiniz, Golf'e göre artı- eksi değerlendirmeleriniz nedir?

basic bi-xenonlar için neden alabileceğimiz beyaz halojen yok?

Navfree dedi:

Passat CC ile ilgili kanaatiniz nedir, merak ediyorum, acep tavsiye eder misiniz, Golf'e göre artı- eksi değerlendirmeleriniz nedir?

Değerli Sezer Hocam;

Nihayet o gün geldi demek ki.

Golf'ünüzü değiştireceğiniz gün...

CC ilk başta  fena halde  yakışıklıdır

Sınıf atlamış olacaksınız segment bakımından.

Yüksek vergiye antipatinizi bildiğim için 1.4 motorlu olanını seçtim.

Ama bilmelisiniz ki Boş ağırlığı  1497 kg. olan ama eklenecek soğutma sıvıları ile donanımları eklediğimizde rahatlıkla 1600 kilogram olduğunu söyleyebileceğimiz kocaman bir araçtan bahsediyoruz. Bu kütleyi hareket ettirecek makine için 150 beygir biraz haksızlık olsa da hiç değilse donanım seviyesi olarak "Exclusive" seçilmelidir ki bir yandan kaybettiğimiz sürüş keyfimizi donanımla kendimizi şımartmak suretiyle kazanalım.

8J x18' St. Louis alüminyum jantlar, 235/40 R18 lastikler, Bi-Xenon 'Plus' farlar, LED gündüz sürüş farları, Elektrikli, ısıtmalı ve çevresel aydınlatmalı yan aynalar (sürücü tarafı kararma fonksiyonlu) ve daha uzun bir liste halindeki donanımlar sizi bekliyor olacak . Ancak Adaptif Şasi Kontrol Sistemi (Elektronik Amortisör Kontrolü) ve Elektronik dinamik diferansiyel kilidi (XDS) sadece 2.0 motorlu araçlarda standart olup opsiyonel olarak alınabiliyor mu? sormalı.

Fiyat :

Volkswagen CC 1.4 lt TSI BMT 150 PS DSG. Exclusive 46.300 € 124.604 TL

Kullanıcı deneyimi ve önerisi merak ediyorsanız ben birisini tanıyorum.

Sefa Hocam müsait olunca fikrini belirtecektir eminim.  @MyValue

silvershadow dedi:

Değerli Sezer Hocam;

Ama bilmelisiniz ki Boş ağırlığı  1497 kg. olan ama eklenecek soğutma sıvıları ile donanımları eklediğimizde rahatlıkla 1600 kilogram olduğunu söyleyebileceğimiz kocaman bir araçtan bahsediyoruz. Bu kütleyi hareket ettirecek makine için 150 beygir biraz haksızlık olsa da hiç değilse donanım seviyesi olarak "Exclusive" seçilmelidir ki bir yandan kaybettiğimiz sürüş keyfimizi donanımla kendimizi şımartmak suretiyle kazanalım.

8J x18' St. Louis alüminyum jantlar, 235/40 R18 lastikler, Bi-Xenon 'Plus' farlar, LED gündüz sürüş farları, Elektrikli, ısıtmalı ve çevresel aydınlatmalı yan aynalar (sürücü tarafı kararma fonksiyonlu) ve daha uzun bir liste halindeki donanımlar sizi bekliyor olacak . Ancak Adaptif Şasi Kontrol Sistemi (Elektronik Amortisör Kontrolü) ve Elektronik dinamik diferansiyel kilidi (XDS) sadece 2.0 motorlu araçlarda standart olup opsiyonel olarak alınabiliyor mu? sormalı.

Fiyat :

Gayet güzel özetlemişsiniz, ben Golfümden memnunum ve tercihim yine Golf olacaktı, sınıf atlama hiç önemli değil benim için ama arkadaşım CC alsak mı diye kafama soktu. Bu arada daha küçük ve kompakt  bir araç olsun diye ve beğendiğim için geçen hafta cvt şanzımanlı Jazz Fun+ aldım, bunun üzerine arkadaşım bunu kafama soktu. Bu arada kullanıcı yorumları da alırsam memnun olurum. 

Tabii bu arada aracın ağırlığı ile 150  bg arasındaki orantısızlık biraz kafamı karıştırıyor, bir de sitedeki donanımlarda 1.4 160 bg seçeneği görünüyor.
218a59e7367d90042287f55db54a88e6.jpg

silvershadow dedi:

Değerli Sezer Hocam;

Fiyat :

Merhabalar :) biri benden mi söz etti?

Valla ilk olarak şunu belirteyim CC ALINACAKSA mecburen 2.el alınmalı. 160hp ve 150hp arasındaki farkı size kelimelerle ifade edemem. 2.husus şahsi kanaatim r-line paket ve talledega jant olmazsa olmazıdır bu arabanın. Küçük araştırmalardan sonra bu jantın en pahalı ve en gösterişli jant olduğunu anlaıycaksınız. Konfor diyosak Golfle kıyaslama yaparsak ayıp olur gerçekten. Arkadan kopma asla olmayacak bi araba bunu belirteyim kii serviste bunu abi bu arabanın atkası hayatta atmaz önü kayar atka kayması imkansızdır. 235/40/18jantların yola basarı gerçekten hissedilir derece. Gelelim ağırlık & motor meselesine.  2.0TDİ 177hp audi A4 & 1.4 160hp CC.  Biri bizim cc a4de bizim sayılır yeğenin. 0-200 kalkışı yaptık ben a4te abim CC'deydi. 2 aracında videosu var içten çekim :) meraklananlara gnderebilirim. İlk yorumlarda 130a kadar cc gider sonra kalır dedim ben. Herkez 2.0 audide iddalıydı kimse CC YE İHTİMAL VERMEZKEN o 1.4 160hp cc audiye 5boy fark açtı. Şunu belirteyim 1.4 122golften bitık ileride demem imkansız. 5-6tık ileride bi hızlanma var. Golf 200den sonra nazlı gider hepimiz biliyoruz. CC'de bu olay 230dan sonra başlıyo.

ZJmy0V.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu arada Golfüm satılık bu durumda [emoji3]

Geri
Üst Alt