ANA KONU

reko dedi:
yav arkadaslar arka sılecegı calıştırıyorum önce su basıyor sonra sılıyor fıskıyeyı calıştırmadan nasıl calıştırıcam çözemedim gitti..
:) tam olarak bu sorun bende de bir kaç kez oldu. o silecek kolunu geriye itme meselesi çok hassas. azıcık fazla itince su fışkırıyo. böyle azıcık itip pıt diye kendisi geçerse fışkırtmıyor bilginiz olsun
öyleyse çok hasssas değilmi ya..başka yolu yokmu..
bi de acaba kolun 0 pozisyonunda ya da auto konumunda olması farkettiriyor mu?

@maniax bilen arkadaşları bekliyoruz  :D

Arkadaşlar bagaj kapagi açıldığında arabanın arka tamponundan neredeyse 30 cm one gidiyor, yani bir duvara yakinn pak ettiğinizde bagaj kapağı duvara carpabilir dikkat edin... Ben bu gun sıyırdım...

yusuf dedi:
@reko

Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Su fışkırtmadan siliyorum hep :)
Nasıl kolu asagı basınca değilmi? Bizde basıyoruz önce su fiskiyesi çalışıyor sonra silecek

@reko  hocam arka silgec icin asagi basma iki kademeli birinci kademe tek ceviriyo. Ikinci kademe su sikip calistiriyo silgeci. Murat hocamin da dedigi gibi cok hassas. Bunun hassasligi sinyal kolundaki serit degistirmek icin hafif bastirmadaki gibi. Nasil hafif bastirinca uc kere yanip sonuyo kendisi kapaniyo bu da oyle. Ya da oyle mi s=dry

@osmanturev teşekürler anladım akşam denerim elimin ayarı yok basınca gidiyor..  8D

@Hk80 hocam güzel bir noktaya değindiniz. Kendimce şöyle bir çözüm buldum. Aracınızı park ederken park sensörü kesintisiz uyarıya geçmeden hemen önce park ederseniz kapağı duvara sürtmeden açabilirsiniz. Eğer ki kesintisiz uyarı sesi mesafesi dahilinde park ettiyseniz bilinki kapağı açma şansınız kalmamıştır [emoji4]

Sent from my iPad using Tapatalk

erkanz dedi:
@Hk80 hocam güzel bir noktaya değindiniz. Kendimce şöyle bir çözüm buldum. Aracınızı park ederken park sensörü kesintisiz uyarıya geçmeden hemen önce park ederseniz kapağı duvara sürtmeden açabilirsiniz. Eğer ki kesintisiz uyarı sesi mesafesi dahilinde park ettiyseniz bilinki kapağı açma şansınız kalmamıştır [emoji4]

Sent from my iPad using Tapatalk
Güzel tespit hocam aklımda bulunduracağım :)

reko dedi:
@osmanturev teşekürler anladım akşam denerim elimin ayarı yok basınca gidiyor..  8D
Hocam simdi denedim tekrar ben de saglam sallamisim  s=s17 dedigimi unutun bi kademe itekleyince kolu arka silgec calisiyo birinci kademedeyken de  biraz daha bastirinca su puskurtuyo. Dediginiz gibi cok hassas ilk basista su puskurtme ihtimali cok yuksek. Ben soyle bi cozum buldum: hemen hizlica silgeci itekleyip geri cekiyorum  :) boylece cok itekleyemeden kapatmis oluyorum boylece bir kere calisip kapanmis oluyor :'(

Geri
Üst Alt