ANA KONU

silvershadow dedi:
Şu saat itibari ile kayıt olan kullanıcıyı merak ettim gerçekten.

Ya Amerika civarından saat farkı dolayısıyla ya da benim gibi gece nöbetçisi olmalısınız.

Şu saatte baktım 25 ziyaretçimiz var

Bunlardan bazıları aylardır düzenli ziyaret edenler.

ip kontrolü yapınca

amerika, çin, ukrayna......

Lütfen üye olun.

Bize destek verin.
Murat hocam günaydın.

Çin'den giren arkadaş sanırım alirxpressten kablo aldığımız deli Çinli. Ne yapıyorlar bu kablo ile diye kafayı yedi sanırsam. Tüm mesaisini Google translate kullanarak forumu çözmeye çalışıyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Linkin tümünü koyarak yanlış mı yaptım, forumun bu konuda bir prensibi var mıdır?

@Navfree

Öyle saçma sapan şeyler bizde yok hocam. Biz kullanıcı dostuyuz ;) aracın maşallahı var...

Navfree dedi:
Aracımı ilana koydum, durun bakalım ne olacak, ilan verme konusunda biraz cahilim ama milletle uğraşmamak için biraz agresif kaçtı . :)

2014 Highline, 140 BG, ACT, DSG, Ekstra Donanımları ile GOLF7

İlan No: 247465302

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-highline-140-bg-act-dsg-ekstra-donanimlari-ile-golf7-247465302/detay

Değerli Sezer Hocam,

Hayırlı olsun Hocam.

Allah daha iyisini nasip etsin ve

daha iyisi olarak ne nasip olacak diye merak ediyorum ?

Uzun yıllardır yazışmışlığımıza dayanarak ve affınıza sığınarak sorsam:

İlan metni çok sert olmamış mı?

Ben korkarım aramaktan.... :D

:) kesinlikle.. Ama işte çok münasebetsiz insanlar ile uğraşmaktan bıktım.. Bir arkadaşa bayan dahi musallat olmuştu bu siteden.

Navfree dedi:
:) kesinlikle.. Ama işte çok münasebetsiz insanlar ile uğraşmaktan bıktım.. Bir arkadaşa bayan dahi musallat olmuştu bu siteden.
hocam, metni şimdi okudum, buradan tanıdık olmasanız gıcıklığına takas olur mu diye soracaktım... 8D

:)

Cevap vermiyorum zaten öylelerine

Hani Şener Şen'in dediği gibi, yaptım ama bir sor niye yaptım.

Gerçekten bu tür şeyler ile uğraşacak zamanım yok, bakıyorsun mesaj gelmiş itibar edip açıyorsun veya biri telefon ediyor yine açıyorsunuz ama alakasız şeylerden bahsediyor, vaktinizi çalıyor. Ben de evvelen bunun altını çiziyorum, daha önceki tecrübelerime binaen bu şekilde yapıyorum.

@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Söz konusu siz olunca vardır bir bildiğiniz diyerek kenara çekiliyorum.

Fakat elimde değil merak etmemek bir sonraki projenizi..

Orhan Hoca dedi:
Aracımı ilana koydum, durun bakalım ne olacak, ilan verme konusunda biraz cahilim ama milletle uğraşmamak için biraz agresif kaçtı . :)

2014 Highline, 140 BG, ACT, DSG, Ekstra Donanımları ile GOLF7

İlan No: 247465302

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-highline-140-bg-act-dsg-ekstra-donanimlari-ile-golf7-247465302/detay

hocam DLA var demişsiniz.

Lane assistti de kodlamayla açma imkanınız var. elde edebilirsiniz şeklinde bir açıklama da yapabilirsiniz.

alacak adam şanslı valla.  s=s15
Evet DLA var, Lane Asist'i açtırma konusunu burada konuşmuştum ama vaktim olup ilgilenemedim maalesef.

silvershadow dedi:
@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Söz konusu siz olunca vardır bir bildiğiniz diyerek kenara çekiliyorum.

Fakat elimde değil merak etmemek bir sonraki projenizi..
Üstat kusura bakma yeni gördüm bunu, bilmiyorum ki aslında bu sıralar yeni bir bir Golf siparişini vermem lazımdı,CC konusunda kafam karıştı. Şimdilik CC düşünüyorum ama o da 2016 model olsun istiyorum.

@Navfree

Hocam aracınız çok güzel maşallah imkanım olsa aracımı satıp talip olurdum. İnşallah gönlünüzdeki aracı yaratırsınız tekrar.

Geri
Üst Alt