Değerli HOcam;
Bu standart donanımlı yani opsiyonel donanımsız bir Highline.
Bu haziran indirimlerinde %2 bayi ve %3 kampanya indirimiyle alınınca aracın şu anki satış fiyatının altında alındığını söylemek güç değil..
Çünkü o dönemde arka arkaya zamlar öncesi fiyatı 70 bin civarıydı şu alttaki liste fiyatı da zamların ilkine ait.. Uzun süre zam yapılmamıştı ölü sezonda hatırladığım kadarıyla.
Fakat elbette hesaplama güncel fiyat üzerinden ve kendi model yılı halen satıldığı için kendi yılından yapılır.
77.100 Anahtar teslim fiyatı.
%6 model yılı indirimi malumun 2016 modellerin gelmesine haftalar kaldı. İndirimden sonra: 72.474
Buna Bayi ve kampanya indirimlerini düşelim; ki Şu an %5 civarında.İndirimden sonra: 68.850
Hasar için de vicdansızca ama 2 bin düşelim..=) İndirimden sonra: 66.850
Kışlık lastikler:500 ekleyelim...Eklemeden sonra: 67.350
İç kısmı nasıl kullanılmış? ona da bakmalı.
Malumunuz sahibinden de kol gezen ölücülere karşı satıcılar kendilerini korumak adına yüksek fiyat çekebilir.
Araç başında ve söylenen durumdaysa Bu 67.350 son fiyattır bana kalırsa..
Bence bu fiyat fazla.
Altı ayda 12.000 km kullanılması da fazla...
Ama beni en fazla rahatsız eden meşhur galerici deyimi: " bir avuç veya bir karış boya"
Fotoğrafını mutlaka görmeli onarımı nerede yaptırdığını da bilmeli. Bunlar açıklığa kavuşursa söylediğim fiyata alınabilir..
Bana kalırsa bu rakamlara kadar çıkıldıysa şu an bayilerde mutlaka ellerinde bulunan 2015 Manuel highline 71 bine rahat rahat alınabilir.
Riske değer mi? araç var mı? bunları bilemem elbette.