ANA KONU

highline da xenonlar standart hocam. ilandaki araç da standart opsiyonsuz highline. u led dediğimiz adaptif xenonlar opsiyoneldir

arka ledler de standart
Comfortline da düşünebilirim lakin Highline ile arasında resmen dağlar kadar fark var, sanırım biraz daha maddiyatı zorlayıp Highline almalıyım :)  

İlginize çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım lakin golfüm yok henüz ama çocukluğumdan beri hayalimdir :)

Şuan Opel Astra hb 2012 1.6 aracım var kısmetse satıp golf 7 1.4 TSİ düşünüyorum bir iki ilan paylaşacağım değerli görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Değerli Hocam;

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

@yusuf , @silvershadow Hocalarım Şu yakıt tüketimi bölümüne bir el atsanız yeni motorları eklesek yada hepsini 1.2 - 1.4 diye genel kategori altında birleştirsek nasıl olur ?

SAYGILARLA

Değerli HOcam;

Bu standart donanımlı yani opsiyonel donanımsız bir Highline.

Bu haziran indirimlerinde %2 bayi ve %3 kampanya indirimiyle alınınca aracın şu anki satış fiyatının altında alındığını söylemek güç değil..

Çünkü o dönemde arka arkaya zamlar öncesi fiyatı 70 bin civarıydı şu alttaki liste fiyatı da zamların ilkine ait.. Uzun süre zam yapılmamıştı  ölü sezonda hatırladığım kadarıyla.

Fakat elbette hesaplama güncel fiyat üzerinden ve kendi model yılı halen satıldığı için kendi yılından yapılır. 

77.100 Anahtar teslim fiyatı.

%6 model yılı indirimi malumun 2016 modellerin gelmesine haftalar kaldı.  İndirimden sonra: 72.474

Buna Bayi ve kampanya indirimlerini düşelim; ki Şu an %5 civarında.İndirimden sonra: 68.850

Hasar için de vicdansızca ama 2 bin düşelim..=) İndirimden sonra: 66.850

Kışlık lastikler:500 ekleyelim...Eklemeden  sonra: 67.350

İç kısmı nasıl kullanılmış? ona da bakmalı.

Malumunuz sahibinden de kol gezen ölücülere karşı satıcılar kendilerini korumak adına yüksek fiyat çekebilir.

Araç başında ve söylenen durumdaysa Bu 67.350 son fiyattır bana kalırsa..

Bence bu fiyat fazla. 

Altı ayda 12.000 km kullanılması da fazla...

Ama beni en fazla rahatsız eden meşhur galerici deyimi: " bir avuç veya bir karış boya"

Fotoğrafını mutlaka görmeli onarımı nerede yaptırdığını da bilmeli. Bunlar açıklığa kavuşursa söylediğim fiyata alınabilir..

Bana kalırsa bu rakamlara kadar çıkıldıysa şu an bayilerde mutlaka ellerinde bulunan 2015 Manuel highline 71 bine rahat rahat alınabilir.

Riske değer mi? araç var mı? bunları bilemem elbette.

NqN525.jpg

Ah Murat Hocam Ah @silvershadow :D  Ne yaptın
Değerli Onur HOcam;

Yeni sitenin azizliğine uğradım.

Orada ne varmış burada ne yokmuş kurcalarken olup bitti her şey.. :blink:

Kendi sitesini trolleyen kurucu olarak tarihe ismimi yazdırdım tenekeden harflerle magma defterine...

Bundan onur duyulacak değil ama gayr-ı ihtiyarî olarak gerçekleşti. Elbette çok üzüldüm.

Fakat; bir kalemde sildim Muhammed Hocamla Murat Hocamı.. işte bunun affedilir yanı yok.... =)

@maniax

@MSE

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli HOcam;

Bu standart donanımlı yani opsiyonel donanımsız bir Highline.

Bu haziran indirimlerinde %2 bayi ve %3 kampanya indirimiyle alınınca aracın şu anki satış fiyatının altında alındığını söylemek güç değil..

Çünkü o dönemde arka arkaya zamlar öncesi fiyatı 70 bin civarıydı şu alttaki liste fiyatı da zamların ilkine ait.. Uzun süre zam yapılmamıştı  ölü sezonda hatırladığım kadarıyla.

Fakat elbette hesaplama güncel fiyat üzerinden ve kendi model yılı halen satıldığı için kendi yılından yapılır. 

77.100 Anahtar teslim fiyatı.

%6 model yılı indirimi malumun 2016 modellerin gelmesine haftalar kaldı.  İndirimden sonra: 72.474

Buna Bayi ve kampanya indirimlerini düşelim; ki Şu an %5 civarında.İndirimden sonra: 68.850

Hasar için de vicdansızca ama 2 bin düşelim..=) İndirimden sonra: 66.850

Kışlık lastikler:500 ekleyelim...Eklemeden  sonra: 67.350

İç kısmı nasıl kullanılmış? ona da bakmalı.

Malumunuz sahibinden de kol gezen ölücülere karşı satıcılar kendilerini korumak adına yüksek fiyat çekebilir.

Araç başında ve söylenen durumdaysa Bu 67.350 son fiyattır bana kalırsa..

Bence bu fiyat fazla. 

Altı ayda 12.000 km kullanılması da fazla...

Ama beni en fazla rahatsız eden meşhur galerici deyimi: " bir avuç veya bir karış boya"

Fotoğrafını mutlaka görmeli onarımı nerede yaptırdığını da bilmeli. Bunlar açıklığa kavuşursa söylediğim fiyata alınabilir..

Bana kalırsa bu rakamlara kadar çıkıldıysa şu an bayilerde mutlaka ellerinde bulunan 2015 Manuel highline 71 bine rahat rahat alınabilir.

Riske değer mi? araç var mı? bunları bilemem elbette.

hocam,

değerli bilgileriniz için teşekkür ederim Ankara' da bayilerde tabiri caizse in, cin top oynuyor, 2. Ellerde tsi motor yok ne yazık ki tdi var.

aracın sürtmeden dolayı oluşan hasarın fotoğraflarını istedim, dediğiniz gibi nerede yapıldı tramerde kayıt ne kadar çıktığı vs hepsi sordum şuan için cevap bekliyorum, detayları sizinle de paylaşacağım...

Deneyimlerini paylaşıp yol gösterdiğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim.

@oknako

Değerli Hocam;

Teşekkürler.

Bana kalırsa Ankara'da olması konusunda ısrarlı olmaya gerek yok.

Eskişehir, Konya ve hatta İstanbul'a dahi sorulmalıdır. Araçla yollar müsaitken gelinebilir zevkle.. Nihayetinde uzun yolda da denemiş olursunuz

@oknako

Değerli Hocam;

Teşekkürler.

Bana kalırsa Ankara'da olması konusunda ısrarlı olmaya gerek yok.

Eskişehir, Konya ve hatta İstanbul'a dahi sorulmalıdır. Araçla yollar müsaitken gelinebilir zevkle.. Nihayetinde uzun yolda da denemiş olursunuz
Hocam,

Aslında bir ara düşünmedim değil çevre illeri lakin o kadar çok yalan söyleyen ilan sahibi var ki inanın çekindim başka bir İl' e gitmeye.

Ama yine de bakar olacağım.

Hocam,

Aslında bir ara düşünmedim değil çevre illeri lakin o kadar çok yalan söyleyen ilan sahibi var ki inanın çekindim başka bir İl' e gitmeye.

Ama yine de bakar olacağım.
Yanlış anlama olmasın diye tekrar edeyim:

Bayilerden ikinci el alacağınız fiyata yakın fiyata sıfır km. alınabilir.

3-4 bin lira için uzaklara gitmeye ve ikinci elin riskine girmeye değmez.

Değerli Onur HOcam;

Yeni sitenin azizliğine uğradım.

Orada ne varmış burada ne yokmuş kurcalarken olup bitti her şey.. :blink:

Kendi sitesini trolleyen kurucu olarak tarihe ismimi yazdırdım tenekeden harflerle magma defterine...

Bundan onur duyulacak değil ama gayr-ı ihtiyarî olarak gerçekleşti. Elbette çok üzüldüm.

Fakat; bir kalemde sildim Muhammed Hocamla Murat Hocamı.. işte bunun affedilir yanı yok.... =)

@maniax

@MSE
bi beyaz ışığı görüp geldik hocam s=lol

ben de şahsen korkmadım değil ama sıkıntısız ufak sıyrıklarla atlattık çok şükür

en kötü sıfırdan başlardık, daha önceden yaptığımız gibi s=friendship

@mavişimşek Hocam aşağıdaki linkten ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

51-DÖNÜŞ SİNYALİ ARTTIRMA

http://www.golftutkusu.com/index.php?/topic/895-51-D%C3%96N%C3%9C%C5%9E-S%C4%B0NYAL%C4%B0-ARTTIRMA

iPhone using Tapatalk
Bilgi için teşekkürler Erkan hocam, bu VAG COM işine daha ciddi bakman gerekecek, sadece sinyal sayısı değil, diğer özellikler de hoş, mesela flash  beraber sislerin yanması, biraz Gebze-Harem minibüs işi gibi ama bence güzel!! 

15 saat önce, Orhan Hoca yazdı:
bugün farkettim. ergo sürücü koltuk ısıtmayı açmıştım. 3.yani en üst aşamadaydı. gaza bastıkça daha çok ısıtmaya başladı.  s=s15
Malum havalar soğuk, bastıkça basasın ısındıkça ısınasın mı geldi Orhan hocam :D

Ne zaman yaz gelecek? Ne zaman ben keyifle arabamı yıkayacağım? Ne zaman işim bitince o asil duruşuna bakmak için karşısına geçip sigaramı yakacağım? Ne zaman "işte şimdi yakışıklı oldun." deyip güzel güzel fotoğraflarını çekip buradaki kardeşleriyle paylaşacağım? Ne zamannnnnnnn... :)

Geri
Üst Alt