ANA KONU

@yusuf  okadar samimiyete yapmazlar diye düşünüyorum yer konya bide :)

@silvershadow  tşkler murat hocam bilgi için bu arada foto iphone 6s plus tan :)  Satasım var arabaya harciyim diyorum bir yandan da böle seri tel olmadan napıcam diyorum. 

@Şefik bilgi için teşekkürler aynen bunları hesaba katmadım :)

Arkadaşlar merhabalar. 2 gündür foruma giremedim bir baktım ki arayüz değişmiş ve öncelikle hayırlı olsun @yusuf hocam. Bu arada yeniden hesap açmak zorunda kaldım hocam eski hesabım bir türlü açılmıyor hatta şifre yenileme talebi gönderip yaptım o da olmadı. Bu durum diğer arkadaşların başına geldi mi acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhabalar. 2 gündür foruma giremedim bir baktım ki arayüz değişmiş ve öncelikle hayırlı olsun @yusuf hocam. Bu arada yeniden hesap açmak zorunda kaldım hocam eski hesabım bir türlü açılmıyor hatta şifre yenileme talebi gönderip yaptım o da olmadı. Bu durum diğer arkadaşların başına geldi mi acaba?
eğer nickinizi değiştirdeyseniz şu an yazan neyse onunla giriş yapmayı deneyin . 

Hocam kullanıcı adınız farklı olabilir. Ondan emin olun. 

Sitenin yeni hali güzel olmuş,yapanların ellerine sağlık. Profil fotosu ekleyemedim dosyadan seç dediğim de fotoğraflarımın olduğu kısım karşıma çıkmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Sitenin yeni hali güzel olmuş,yapanların ellerine sağlık. Profil fotosu ekleyemedim dosyadan seç dediğim de fotoğraflarımın olduğu kısım karşıma çıkmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Sağolun Hocam.

Avatar olarak remin boyutlarını bir hayli küçültmek gerekiyor.

Avatar  olarak belirleyeceğiniz resmi sağ tıkla birlikte aç diyerek Paint programı ile açmalı.

Sonra üstteki menüden boyutlandır demeli ve 100 olarak görünen değeri önce 60 yaparak deneyin olmazsa 80 diyelim

Farklı kaydetmeyi unutmayın elbette 

Sonra avatar resmi oluştur seçeneğini seçerek dosya yolunu seçmeli.

@yusuf

Yusuf hocam açtığım bir konuda ikinci mesajda bana ait ama @maniax hocam mesajı atmış gibi görünüyor.Kontrol edebilirmisiniz.

Geri
Üst Alt